Летните визии на Мелания Тръмп

Първата дама обича по-разкроени рокли и поли
30 юни 2020 21:45, Иванка Гъркова
9
Летните визии на Мелания Тръмп
Снимка: БГНЕС

Тя е висока, красива, с хубава фигура и има безупречен стил. Среща мъжа си не къде да е, а по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Още тогава го впечатлява с визията си. Той ѝ иска телефона, но тя споделя: „Не съм момиче, което ще даде телефонния си номер на всеки“. Е, след някое време размисля и намира неговия, след което двамата започват да излизат заедно. Тя е Мелания Тръмп – бивш модел и настояща първа дама на САЩ, която определено знае как да се грижи за своя имидж.

"Под нейната красива външност се крие сила на духа, която допълва имиджа на Тръмп. Изглежда, че тя няма да направи същата грешка като Иванка Тръмп и да се противопостави на мъжа си. Нито ще допусне да бъде заменима, като Марла Мейпалс. Един от нейните приятели описа много добре нейното държание: Мелания не пита какво може Доналд да направи за нея, а какво тя може да направи за него", пише журналистът Тина Браун за третата съпруга на Доналд Тръмп.

Подобно на много дами в нейното положение, тя държи да работи и участва активно в различни  социални кампании. Освен това не изпуска възможността да придружава съпруга си на официални събития. А за тях се нуждае от дрехи и аксесоари на ниво.

След като Доналд Тръмп печели изборите в САЩ, неговата жена е изправена пред предизвикателство. Някои от марките, които тя носи, не желаят да я обличат, но въпреки трудностите, тя успява да създаде контакти с представители на други брандове и си партнира с тях през годините. Така обзавежда перфектно гардероба си, заради което е доста критикувана. В един момент, вместо медиите да гледат значимостта на нейната работа като първа дама, те обръщат внимание на космическите цени, които тя дава за своите тоалети. Неслучайно Лари Кинг се шегува, че като малка тя винаги е трябвало да си прави сметка за това какво купува, а сега нещата са различни. 

В много случаи дрехи и аксесоари, носени от Мелания Тръмп, се разпродават "като топъл хляб" в търговските вериги, при това само няколко часа след появата ѝ пред камерите.

А какви тоалети смени първата дама на САЩ с марките  Dolce & Gabbana, Burberry, Michael Kors, Hervé Pierre, Dior, Celine и Hermès вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На либерастите по им харесваше орангутана Майкъл дето цапаше Белия Дом преди 4 години.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страхотна жена
4
1
 
2
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Боже, колко злоба, омраза и хули в една "публикация"!
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да са живи и здрави и двамата!
2
3
 
1
 
! Отговори
Детайли преди 3 години
Чакам коментари за втората визия "рокля елек", последната снимка на обувките :D. Нещо има неестетично...
1
0
 
16
 
! Отговори
Тръмп е Велик преди 3 години
а Мелания е най-хубавата Първа Дама на САЩ на Всички Времена! Една от Причините Тръмп толкова да го мразят - еднополовите му завиждат, не само, че е хетеро, ами че жена му е Богиня!!