Как се гримира Джесика Алба?

Актрисата разкрива своите тайни
13 сеп 2020 22:40, Иванка Гъркова
19
Как се гримира Джесика Алба?
Снимка: БГНЕС

Докато едни звезди използваха последните месеци, за да стартират своя собствена линия козметика, други решиха да заложат на влогове, в които да споделят интересни неща от своето ежедневие. Уил Смит, например, си направи нещо като токшоу в Instagram, а невероятната Джесика Алба пусна видеоканал.

От известно време насам чаровната актриса споделя тайните си за красота и кани известни личности, с които заедно тестват козметика и си говорят за грижата за кожата. Разбира се, в клиповете ѝ ще откриете ценни съвети за здравословно хранене, пазаруване, модни находки и други.

В последното си видео холивудската звезда показва може ли да се гримира само за 5 минути. То е заснето заедно с популярна влогърка, която я предизвиква да направи най-бързото контуриране на лицето, на което е способна.

За по-малко дори от 5 минути, Джесика използва основа, фон дьо тен, контур и пудра. Още в началото тя обяснява, че има дългогодишен опит с гримирането заради работата ѝ, но наистина ѝ е трудно да успее да нанесе всеки един от продуктите върху лицето си за толкова кратко време, при това да остане доволна от резултата.

Идеята за видеоканал хрумва на Джесика Алба докато стои затворена у дома заради коронавируса. В неговото описание тя разкрива, че по време на пандемията всеки трябва да живее здравословно, да бъде информиран и същевременно да открие нови начини за оползотворяване на свободното време. Със своите клипове тя се надява да помогне за това и забавлява феновете си.

Вижте Джесика Алба в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Шкумбата преди 3 години
След като шпакловчика Киро видя как дъщеря му се гримира в него не остана дори капчица съмнение че той е биологичния и баща .
13
1
 
10
 
! Отговори
До номер 7 преди 3 години
За никоя кифла не си заслужава да умреш.
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като клоун
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно не в тъмното, в автобуса или в колата на червено, както повечето кифли.
10
1
 
14
 
! Отговори
Радо преди 3 години
И без грим жената си е много красива.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чак пък да умра за нея хайде не.
8
2
 
1
 
! Отговори
Пепо Фитнеса преди 3 години
Я таа я гримирАх еднаж, коги се замота с чехлите и салатата.Са сама си знае и учи и приятелките.
7
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква красавица, за такава жена си заслужава да умреш.
6
3
 
0
 
! Отговори
:))) преди 3 години
Истински съм поласкана от свирковия концерт, но беше много кратък!Каква чест! Да тръгне добиче по среднощ, та да се опитва да ме впечатли!!!Браво и благодаря отново за повода да се гордея със себе си!:)))
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубавата жена дори с въглен да се гримира....си остава хубава.
4
3
 
0
 
! Отговори
:))) преди 3 години
Много долно, много болно, напълно унищожено в духовен план, племе!
3
5
 
2
 
! Отговори
NPC protester преди 3 години
БОЙКО БОРИСОВ Е ВИНОВЕН! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА! МАФИЯ ОСТАВКА!
2
0
 
1
 
! Отговори
:))) преди 3 години
Колкото това е вярно, толкова да са им живи дечицата на многознайниците!!!Ще видим, коя крушка, каква опашка ни има и какъв е плана на ***-ютУ, който ме клевети и разиграва половината свят! :))) Не са виновни руснаците, Маринчо! Нали се видя дори по телевизора, че 80% от московската МАС ложа са българи!!!Не е чудно, че кикорчо, лепсчо и "благодетеля" на сираците макаревич са така добре "осведомени. И техните дечица - също, та да се научат да не си врат гагитев живота на другите.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Току-що едни промити борсуци пак ме именуваха "Пепа". Няма да се уморя да повтарям, че не съм Пепа, а "Пам", ако и клеветниците да наричат така Меглена, с големите бомби.Пепа е смугла и жилеста. Вчера, на ромската сватба в съседния ресторант, надълго и нашироко беше обсъждан моя живот - особено любовния ми, който практически не съществува. Та ромките хихикаха и разправяха, че съм била с четирима, но не съм помнела.