Новото гадже на Брад Пит нападна Анджелина Джоли

Явно Потуралски се е засегнала от коментари
18 сеп 2020 12:14, Ивета Иванова
24
Новото гадже на Брад Пит нападна Анджелина Джоли
Снимка: БГНЕС

Скоро се разбра, че Брад Пит има ново гадже - 27-годишната моделка Никол Потуралски.

Двамата са заедно от 9 месеца и в края на август актьорът заведе Никол в замък във Франция, в който се състоя сватбата му с Анджелина Джоли.
 
Източници твърдят, че Анджелина е много разочарована от тази постъпка, както и че Брад и Никол мразят Джоли.
 
Явно моделката се е засегнала от тези коментари и побърза да се защити в социалните мрежи. Тя постна снимка в Instagram, на която се вижда, че е облечена с оранжева рокля и написа: "Щастливите хора не мразят".
 
Последователите ѝ веднага я затрупаха с позитивни коментари и моделката отвърна на един от тях със следното: "Ние обичаче. Ние се подкрепяме. Ние се усмихваме. Животът е красив".
 
Друг последовател обаче написа: "Ако е така, защо ти и Брад мразите Анджелина?", а Потуралски отвръна: "Не мразя никого".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Озадачена преди 3 години
Не мога да проумея, как точно от тези думи, някои самозван "журналист" е решил, че един човек напада друг. Аз подобно нещо не виждам. Ама естествено аз нямам намерение да си измислям само и само някакви хорица да ми прочетат жалкия превод и препис.
14
4
 
12
 
! Отговори
N преди 3 години
Ще се избият за Брад Пит:))
13
4
 
19
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 3 години
Тая Потуралски има излъчване, а както вече разбираме - и поведение, на долна ковpa златотърсачка. На Брад Пит явно чавка му е изпила мозъка да се хване сериозно с тая. Може и по-класна жена да си намери.
12
3
 
13
 
! Отговори
зяпач преди 3 години
Искаме женски бой.
11
5
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ТРАЙНА ВРЪЗКА МЕЖДУ МАЖ И ЖЕНА ИМА САМО ТОГАВА КОГАТО : НЯМА ТЪРСЕНЕ НА ЗАВИСИМОСТ ;ОБВЪРЗАНОСТ И КОНТРОЛ ;2- МЪЖЪТ СЕ НАТИСКА -ЖЕНАТА СЕ ПОДИГРАВА + ЖЕНАТА СЕ НАТИСКА -МЪЖАТ СЕ ПОДИГРАВА ;3- РАВНИ КЪМ ДЕЦАТА ; 4-НИКАКВИ ФИНАНСОВИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ - ВСИЧКО Е ОБЩО -ИЛИ ИМА ИЛИ НЯМА; 5-НИКАКЪВ ДОПУСК НА РОДИТЕЛИ И РОДНИНИ - САМО ПРИЯТЕЛИ !!!!!!!!!!!
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Източници твърдят, че Анджелина е много разочарована от тази постъпка"Ся... кои са източниците. Да не е брата, на братовчеда,на чирака, на градинаря дето е съсед на доставчика, дето достави на Джолито пицата като я мързеше да си сготви.А след това е ясно, залязващата манекенка търси малко скандал, та дано някой я наеме пак да манекенства.
9
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съпругът на тази п.а.р.ц.а.л.а.н.а е на 80 години, някакъв германски богаташ, тя е на 27, явно по любов. Сега забърса този с.м.о.т.л.ьо, който прояви изключително лош вкус, като я отведе баш в това имение, а тя се погрижи всички да разберат, за да може да се вихри из социалните мрежи. Абе и двамата са ужааас, баш си се заслужават!
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кви са тия селси сплетни и на кого му пука?
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ние обичаче??
6
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквато и да е истината, да заведеш гадже на мястото, където си се оженил за друга, е доста лош вкус и прилича на подигравка. Млади-стари доброто възпитание е за всички.
5
3
 
13
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Хехе, Анджелинка може да я убие само с поглед :))) иначе ми е смешно да си представя как си бият шамари и се скубят и се дерат с маникюр хахаха цирк :))))
4
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква поредна махленска драма.
3
13
 
22
 
! Отговори
x преди 3 години
Младото, крехкото, свежото и стегнатото е истината. Джолито е бита карта.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ииии, ще си каже човек според заглавието:сякаш както питбул.нападнала я.физически, изпохапала я и с нокти и издрала... там каквото си дерът.. :)))
1
3
 
20
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
"Не питай за Лу*д*ото-само се обажда!"-бълг.нар. поговорка.Джоли напълно се вписва...