Красиви къдрици с маска от авокадо и алое вера: Тайната на Карди Би

Тя сподели, че използва домашно направена маска за косата на дъщеря си
11 фев 2021 02:15, Дарена Найденова
0
Красиви къдрици с маска от авокадо и алое вера: Тайната на Карди Би
Снимка: БГНЕС

Когато Карди Би не показва различните си перуки в музикално видео, не позира в странни рокли и не впечатлява с дългите си нокти, тя просто е съпруга на Offset и майка на дъщеря си Кълчър. Изпълнителката е успяла да предаде част от навиците си на момиченцето, като то обича да носи дизайнерски чанти, да се снима във фотосесии и да се грижи за косата си.

Разбира се, Карди е тази, която най-добре се грижи за къдриците на Кълчър, като използва изцяло натурални маски за коса. Тя сподели рецептата за една от тях миналата година, а сега разкрива как може да поддържаме къдриците си здрави и хидратирани.

През ноември 2020 година рапърката показа, че една от любимите ѝ маски за коса съдържа само пет съставки – авокадо, яйце, мед, рициново масло и кокосово масло. Сега звездата споделя подобна рецепта, но с няколко промени в съставките. Използва социалната мрежа Instagram, за да покаже как смесва продуктите, като направата на домашната маска е изключително лесна.

Карди започва с половин авокадо, което поставя в блендер. След това, добавя две яйца и майонеза, а после е време за алое вера. Тя предупреждава, че последната съставка мирише много лошо и трябва да бъдем подготвени за това. За да завърши рецептата, рапърката добавя две неща, които са ни вече познати от предишния урок по домашни маски – мед и рициново масло.

Цялата рецепта прочетете в Tialoto.bg

 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари