Кейт Мидълтън и Принц Уилям: Кралската двойка, която за малко не се раздели

Каква е била причината?
7 май 2023 12:15, Екип на Tialoto.bg
19
Кейт Мидълтън и Принц Уилям: Кралската двойка, която за малко не се раздели
Снимка: БГНЕС

 Принц Уилям и Кейт Мидълтън са една от най-силните двойки в кралското семейство. Те успяха да изградят силен семеен съюз до голяма степен поради факта, че успяха да преодолеят някои неизбежни различия.

 
Днес, до колкото ни е известно няма конфликти между съпрузите, но в зората на тяхната романтчна връзка е имало много двусмислен период, който особено засегна отношенията между Уилям и Кейт. 
 
Говорим за раздялата, настъпила през април 2007 г.
 
Отдалечени един от друг, младите хора се съгласили да прекарат новогодишните празници при родителите на Мидълтън. Принц Уилям обаче не издържа на подобно решение и в последния момент отказва да отиде при любимата си, което предизвика силна кавга помежду им.
 
„Изглежда, че сватбата наближава бавно. Толкова години са заедно. И така се разделиха. Но по този начин Кейт и Уилям успяха наистина да тестват връзката, за която само са мечтали за бъдещето “, обясни кралският експерт Анджела Молард в скорошен епизод на подкаста ROYALS.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
До Мехмед - то мутки много, ама бъдещата кралица е една.......
12
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
Не е изневерила първа Даяна според това, което се пише. Все пак можеха да лицемерничат заради самата монархия, след като много хора и без такъв огромен залог го правят. Повечето бракове така или иначе са фалшиви.
11
2
 
4
 
! Отговори
Великолепни преди 11 месеца
Невероятна двойка са - вдъхновяващ пример за всеки. Всяко общество има нужда от подобни примери. Неслучайно кралицата сияе на сватбата им, толкова е щастлива. А Уилям, за разлика от брат си, постъпи умно и даде възможност на времето да провери дали връзката му с Катрин ще издържи, и чак тогава й предложи брак. Резултатът - три прекрасни деца, хармонични отношения и хората просто ги обожават. А Даяна сама прецаква брака си - първа изневерява и първа започва оплакванията по медиите.
10
4
 
0
 
! Отговори
истината преди 11 месеца
Много приятели по света имат и не желаят да ги срещат.
9
1
 
16
 
! Отговори
Разликата преди 11 месеца
С търпение, дипломатичност и много мисъл Катето си оплете кошничката. Мегиту се провали като се опита с евтини слугински номерца да накара кралско семейство с вековна история да й играе по гайдата. "Аз съм от Холивуд и сега ще стана център на вниманието, ще ви разпертушиня традициите и цял свят ще ме аплодира!" Ама ниц де, изритаха я, уж тя искала сама да си заработва парите, ама да не работи като член на кралско семейство. Тогава защо вдигна такава олелия, когато отказаха да й плащат охраната?
8
2
 
0
 
! Отговори
Патрашкина преди 11 месеца
Не знам сега ще звънна на Новия Кондьо така викам на Мондьо
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Фридрих Ницше макар и слаб и посредствен философ покрай Свещената империя е извор за знания...............Нихилизма е опасен защото е Господаря на целият свят............Политиката и Политиците са ненужна измишльотина съществуваща от неизбежната "благородна лъжа"..........Република или Монархия няма никакво значение тъй като самата Политика е родена като последствие от глобалния Нихилизъм............Днешният Нов Ред даже е Ким Чен Ун комунист и монарх и т.н. а Има ядрена бомба а Ние НЕ!
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Василев ------- Нищо не може да разруши Меган. Както всяко слугинче, попаднало там, където не му е мястото, тя се опитваше да привлече вниманието към себе си чрез различни махленски похвати. И като не успя, реши да печели от скандали и се разкрещя "Гроздето е кисело!"
5
15
 
2
 
! Отговори
Мехмед преди 11 месеца
За разлика от Кейт, Меган сама си печелеше парите и преди кралското семейство. Кейт да благодари на Всевишния, че се е родила с Мутка и може да ражда, иначе щеше да е някаква секретарка...
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Що годе читави ми се виждат и Уилям и Хари обаче са подложени още от съвсем малки на разбираем психо "тероризъм" от масмедиите и понякога са на границата на хлопането на дъската в главата и им е трудно да улегнат..........Вероятно ще се оправят........Да му мислят хора със сходни проблеми които нямат пари
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Щом са преодолели различията значи не са били неизбежни. Неизбежно означава да не може да се избяга от нещо, в случая пречките са ги преминали.
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Пак ли тия?
1
1
 
13
 
! Отговори
Хейт преди 11 месеца
Важното е, че пееха в хор на коронацията.

Спонсорирани публикации