Хари и Меган се готвят за рождения ден на Лилибет

Ето как ще го отбележат в САЩ
1 юни 2023 23:15, Екип на Tialoto.bg
10
Хари и Меган се готвят за рождения ден на Лилибет
Getty

На 4 юни принц Хари и Меган Маркъл ще отпразнуват рождения ден на малката си дъщеря Лилибет. Момиченцето е на две години. И по този повод звездните родители планират да организират мащабно тържество.

След като херцогът на Съсекс посети Обединеното кралство за коронацията на Чарлз III, се говори, че монархът е „много смекчен“ към най-малкия си син и снаха си. Негово Величество започнал да се обажда по-често на роднините си в Америка и според слуховете комуникацията им вече не е толкова ограничена, както преди. Те обсъждат всекидневните домакински задължения, шегуват се и се смеят много.
 
Според вътрешен човек монархът няма да отиде на рождения ден на Лилибет в Монтесито, но със сигурност ще изпрати подарък на внучката си.
 
Дядото иска да даде на момичето нещо полезно и запомнящо се. „Помощниците на Чарлз III вече търсят магазин, за да поръчат уютна къща за кукли, подобна на тази, която кралица Елизабет и принцеса Маргарет имаха, когато бяха момичета“, казва вътрешният човек, като добавя, че това би било истинска изненада.
 
Самият празник ще се проведе в градината с барбекю, в компанията на близки приятели и техните деца. Кои от познатите знаменитости ще дойдат на тържеството все още не е известно.
 

Меган Маркъл се възхитила на лукса, в който живеят принц Уилям и Кейт Мидълтън

Още преди познанството си с принц Хари, Меган Маркъл показва решителен характер

Заради имиджа – Меган Маркъл може да пусне отново своя блог

В същото време се знае, че със сигурност на празненството няма да присъства бащата на Меган – Томас Маркъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Милите некадърници, нищо друго не им остана, освен да драпат за връзката си с кралското семейство. Дреме му на краля за дете, което никога не е виждал, ама къща за кукли щял да праща. Като на кралицата. Хари, Хариии - къде ти беше ума да се водиш по тая възограничена женица? Тя няма какво да губи, това не е са нейното семейство и нейната обществена позиция, а твоята. Сега си загубил ВСИЧКО. И Нетфликс не ги щат вече, а разходите огромни.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бравос, многооо важно беше това.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Краля да прати катерушка на лилишибетчето.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хари е болен за черен женски чехъл.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какво е тва тъпо име Лилибет?