Варненката с украински корени Елизабет Кравец е новата "Мис България"

Красавицата е от смесен брак, баща й е украинец
Обновена: 11 сеп 2023 10:07 | 11 сеп 2023 10:06, Петър Бойчев
129
Варненката с украински корени Елизабет Кравец е новата "Мис България"
Снимка НОВА

 "Мис Варна" Елизабет Кравец стана и "Мис България" на пищно парти снощи. 17-годишната красавица живее у нас от 10 години, майка й е българка, а баща й е украинец с еврейски корени. Момичето е родено в Израел. Тя е състезателка по спортни танци - 4 пъти републиканска шампионка и седма в света.

Нейни подгласнички станаха Илияна Борисова, "Мис Шумен" на 17 г. и "Мис Чирпан" - Наталия Вончева на 22 г.

„Не съм очаквала какво ще стане, много съм щастлива, емоциите са много”, заяви Елизабет Кравец в първото си телевизионно интервю след конкурса, който спечели, предава NOVA. „Аз съм българка, просто съм със смесен произход. Българка съм, варненка съм”, категорична е Елизабет Кравец.

„Шампионка по спортни танци съм. Сцената ми е като втори дом. Републикански шампион съм и седма в света. Готвя се за световно първенство – 26 ноември в Белгия”, разказа Елизабет Кравец.

Красавицата иска да учи дерматология и моден дизайн.

Първата подгласничка Илияна Борисова, която преди това спечели конкурса „Мис Шумен” е още ученичка. Иска да се реализира в областта на хуманитарните науки, ще учи психология и мечтае да работи за оставането на младите хора в България.

Втората подгласничка Антония Ванчева е „Мис Чирпан”. От скоро се явява на конкурси за красота, иначе учи актьорско майсторство. Иска да е актриса и да изиграе някоя силно драматична роля.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До до 120това според кой? Само според русоробите.Отделно вече да си руснак е срамно, защото светът разбра що за фашисти са. Да не говорим, че терминът Рус си принадлежи на Киев, но москалите си присвоиха украинската история, понеже са били нищо повече от едно блато, то и сега няма с какво да се похвалят, и православието, предадено им от българи, опорочиха
114
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Русофилите получиха микроинсулт от новината, че украинка е Мис България.хах, милеят си за хубавата Миртофанова
113
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
АКО Е ПОЛИТКОРЕКТНО МИС БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ПАПАГАЛЧЕ ВЕРВАЙТЕ МИ ЩЕ СТАНЕ...
112
0
 
0
 
! Отговори
ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА преди 7 месеца
Виното и ракията поскъпватавтор:Думаvisibility 426понеделник, 11 Септември 2023 / брой: 175Цените на плодовете вървят нагореавтор:Думаvisibility 386понеделник, 11 Септември 2023 / брой: 175НИТО РЕД ЗА ИНФЛАЦИЯТА В ПРАВИЛНИТЕ МЕДИИ, КОЙ КВО КАЗЦАЛ КОЙ КОГО СЪДИ ЗА НИЩО И ТЕ ТАКА...Прочети още на: https://dnes.bg/zvezdi/2023/09/11/praid-a-sreshtu-milena-slavova-rokadjiikata-niama-kak-da-byde-kensylnata.582373#comment-newest
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Евроатлантик А бе мал0yмнико! Кое и е натуралното? Бюста, веждите, миглите или джуките?
110
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Днес е юбилей петдесет години откакто извратенякът садист Пиночет изби интелигенцията на чилийския народ и прогони един милион души под американски сценарий. ПОЗОР ЗА ПРЕВРАТАДЖИИТЕ ФАШИСТИ И ЗА кИСИНДЖЪР СЦЕНАРИСТА НА ТОВА БЕЗЧЕСТИЕ.ТОЛКОВА ЗА ТОВА КОЛКОТО ЧИЧИ САМ Е ДЕМОКРАТИЧЕН - ДНЕС ФАЛШИВО СЪДЕЙСТВА ЗА СРИВАНЕТО НА УКРАЙНА. Прочети още на: https://dnes.bg/zvezdi/2023/09/11/praid-a-sreshtu-milena-slavova-rokadjiikata-niama-kak-da-byde-kensylnata.582373#comment-newest
109
0
 
2
 
! Отговори
:-) преди 7 месеца
Вежди има ощте много за скубане хах
108
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Украинските евреи нямат еврейско потекло а са потомци на приелите юдаизма хазари, изконни врагове на Първото българска царство и на Старата Велика България на хан Кубрат. Именно хазарите разбиват Стара Велика България и се налага Аспарух да идва отсам Дунава, иначе още да сме си в Украйна и историята щеше да се развие без Украйна, най-много западът там да ни сътвори Македония хахаха
107
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Политическата коректност продължава, демокрацията умира. Защто досега не избрахте някоя руска красавица драги демократични нагаждачи+?
106
3
 
2
 
! Отговори
Евроатлантик преди 7 месеца
Изключително красива е! Божествена, натурална красота...
105
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като знам какви урунгелки са били избирани за Мис България ами на прав път сме, а и като за еврейка е направо най-красивата такава, там всички са маангалки с червило.
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
103 има много хубави мисли , Нанси , последните няколко момичета също са хубави . Макар , че не им помня имената .
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
105 просто си е решила крайната цел . Някои хора си знаят
102
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Типична руска хубост. Българките не са с такива черти.
101
0
 
2
 
! Отговори
Хм, преди 7 месеца
ако я поканят в Украйна, дали така категорично ще заяви ,,българка съм"
100
0
 
0
 
! Отговори
Красавицата преди 7 месеца
може би не знае, че първо се завършва медицина и после се специализира дерматология...
99
1
 
3
 
! Отговори
една преди 7 месеца
Ми тя просто не е българка, затова изглежда така женствено и добре. И затова е спечелила. Събудете се и се огледайте наоколо, махнете си очилата и вижте колко са страшни, изхабени, прости и вулгарни по-голямата част от българките ДНЕС. Спрете да повтаряте, че са прекрасни. Не са. Масово са с корекции, които ги правят още по-вулгарни и страшни.
98
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Чета коментарите и ме е срам, срам, срам.Хора, вие със всичкия си ли сте да наричате това момиче просто красиво.Отворете си очите и ще видите, че тя е просто една току що разцъфнало цвете, истинска красавица- и според мен е без корекции . Какво лице, очи, усмивка, каква чудесна фигура, гъвкава и стройна, като сърна.Аз като жена й се възхищавам. Най сетне една к расива и представителна мис България, каквато не сме имали май от времето на Жени Калайджиев.Прекрасен широк и светъл п ът, момиче. .
97
0
 
2
 
! Отговори
До 98 преди 7 месеца
Доста хора определят Мис Шумен като по-красива. Може би произходът има значение и нашите са предприели този дипломатически ход, защото на конкурса "Мис Свят" винаги има значение и политическата нагласа на света в конкретния момент. Еврейската жилка също дава известни предимства поне в сегашно време. Нали знаете, че в последните години на филмовите фестивали има шанс за награда само филм, сред чиито създатели има евреин?
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Наистина е красива на снимката, качена тук, както и на още една, с която се представи като претендентка. На останалите фотографии, както и на живо не е чак толкова хубава. Поне 5-6 от останалите девойки изглеждат по-добре. Но не знам по какви критерии са определяли кой да бъде предпочетена. Критериите понякога са определящи, а не общата визия.

Спонсорирани публикации