Катаджия глоби началника си

Полицай от Кремона, в Северна Италия, глоби шефа си поради неправилно паркиране
17 яну 2009 15:14,
40
Катаджия глоби началника си
Снимка: БГНЕС

 Катаджия от Кремона, в Северна Италия, глоби началника си поради неправилно паркиране на автомобила.

Новината за храбрата постъпка на катаджията бе оповестена от местен общински съветник, който уточни, че нарушението е извършено пред самото полицейското управление.

Само преди няколко дни началникът на управлението Франко Кяри, който е глобен за неправилното паркиране, призовал за по-строги мерки срещу всички нарушители на правилника за движение и безкомпромисно поведение от страна на катаджиите.

Кяри поискал да бъдат налагани и глоби на полицаите, които по време на служба паркират колите си в забранени зони.

Дисциплинираният катаджия без да му мигне окото наложил 38 евро глоба на началника си и сложил лепенката за глобата на предното стъкло на автомобила на Кяри.

Катаджията призовал началника да бъде пример за останалите граждани.

"Наистина има издадена заповед да ме глобят. За съжаление това не е първата ми глоба за подобен вид нарушение....какво ще правя, ще си платя глобата както всички останали граждани", коментира Кяри по повод глобата за неправилно паркиране.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
q q q преди 15 години
мисля че си много прав - всички са много отворени, но само пред по-слаби от тях, въпрос на комплекси и тяхмото избиване !!!!!!!!!!1
38
0
 
0
 
! Отговори
IVANOV преди 15 години
TOVA KOGA SHTE SE SLU4I TUK .. MAI E NESYVMESTIMO .. KAT I GLOBA ... HAHHAHAHAHAHA TE SAMO MOGAT DA BIQT DECA MAIKI I BASHTI PRED PARLAMENTA .. KELEMETA SKO4ETE DA BIETE MUTRITE PO DISCOTEKITE DRUGIQ PYT
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защото там крадът, ама по-полека. А тук - ден година храни
36
0
 
0
 
! Отговори
Отец Нафърфорий преди 15 години
Евалата братоо ;D
35
0
 
0
 
! Отговори
bob преди 15 години
Дайте мнения! Измислена ли е легендата за Митко Палаузов?
34
0
 
0
 
! Отговори
AbJeCt преди 15 години
верно така беше :)
33
0
 
0
 
! Отговори
AbJeCt преди 15 години
Само мога да кажа - Браво :)
32
0
 
0
 
! Отговори
aleksi nikolov преди 15 години
to v dupnica moje6 da vidi6 vsi4ko ne slu4aino sa go krusteli dupnica 6tot tva e nai sre6tanoto
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Евалаа! Много авангарден подход за борба с престъпността-да ги умарят от смях.Нещастници!
30
0
 
0
 
! Отговори
съвсем случаен преди 15 години
Да приемем, че сте абсолютно прав, че идеализарат Запада, че там има корупция и голяма бюрокрация. Питам обаче: Защо хората във всички други страни живеят мнооого по-добре от нас? Защо стандарта на живот е по-висок от нашия? Ако и ние живеехме поне малко по-добре нямаше да се дразним нито от бюрокрацията, нито от корупцията. Мисля, че ги превъзхождаме само по природни дадености, а що се отнася до заглавието на статията - нормално е, нали трябва полицая да си изпълнява задълженията, може по този начин да се спретне и компромат на неудобните полицаи, ако не предприемат нищо. Все пак това е ситуация в която може полицая да загази. Но за мен това не е новина, нещо нормално което трябва да се случва навсякъде.Преди много години /когато беше милиция/ имаше един катаджия в Русе толкова стриктен, че с личния си мотор влязъл в забранена улица и ведната на завоя спрял , извадил си кочана с фишовете и се самоглобил - 5 лв.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
hahaha, az jiweia w svecia i tazi nowina mi se struwa fantazia :D i tuk si e selianiika kato w bg, daje mnogo po-goliama, po prostata prichina, che e pylno s emigranti otwsiakydeiztochna evropa triabwa da e happy, che niama mnogo emigranti i wse oshte prawilata doniakyde se spazwat
28
0
 
0
 
! Отговори
Французин преди 15 години
Във Франция се случва редовно, не е новина.Има специален закон който защитава полицая в такива случаи, обикновено го местят в друго полицейско, покриват му всички разходи и има поощрителна награда от около 3000 евро. Затова и са толкова дисциплинирани началниците, така служат за пример че ако подчинения ти лепне фиша, срама после е двоен, а държавата си събира парите от нарушителя и с лихвите.Без значение началник, полицай или някое бабе от квартала е.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Знам случай тук, а не в друга държава, в който катаджия написа акт на себе си и беше много огорчен поне външно от допуснатото нарушение - лицемерно или искрено не знам, но по - вероятно позъорство.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
poznaite ot 3pati na sledva6toto sakra6tenie koi 6te e prav na horoto
25
0
 
0
 
! Отговори
ЛЮБОМИР ХРИСТОВ преди 15 години
Да, 24, много ме дразнят нашите медии като почнат да идеализират западна Европа, без дори да я познават...Айде елате, поживейте тук и ще вивдите колко е "прекрасно". И как няма грам корупция.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
13 и 23 са абсолютно прави, и аз живея в чужбина повече от 10 години, такива неща няма! 100% реклама
23
0
 
0
 
! Отговори
ЛЮБОМИР ХРИСТОВ преди 15 години
Много наивно е да вярвате на подобни статии.Живея на запад и ви уверявам че това е невъзможно. Нагласено е. Иначе полицайчето хвърчи.Защо идеализирате толкова западна Европа??? Хайде поживейте малко там, че тогава ги хвалете...
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Елте да видите пред РПУ-то на Шипченски проход за какво изрудско и наглп паркиране става на въпрос.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А откога за неправилно паркиране дупчат талони бе?
20
0
 
0
 
! Отговори
мильо преди 15 години
инаписал на талона "Тази дупка не е дупка" :)