Защо не остаряват звездите?

5 причини, които поддържат младостта им
18 мар 2017 17:24, Петя Славова
6
Защо не остаряват звездите?
Снимка: архив, Reuters

Има някои звезди като Дженифър Лопес, Гуинет Полтроу, Гуен Стефани, които сякаш не остаряват. Те твърдят, че нямат пластични корекции (поне в лицата си), ала тайната им се крие в медицината и най-вече модерните бюти процедури, които не включват скалпел.
Да оставим настрана диетите и пластичните хирурзи, ето защо тези звезди изглеждат все по-добре с годините:

1. Терапия с LED светлини

Това е сред любимите процедури на Джесика Алба и Лили Олдридж.

"Терапията помага за намаляване на фините линии и бръчки, стимулира производството на колаген в кожата, убива бактериите, които причиняват акне и ускорява заздравяването след екстракции.", казва Шани Дардън, която е сред експертите, провеждащи подобни манипулации на звездите.

"LED терапията помага за изграждането на колаген и еластан, за намаляване на бръчките и стяга кожата, временно облекчава болки в мускулите и ставите и увеличава притока на кръв, което е естествено средство за подпомагане на процеса на оздравяване на организма", обяснява Дардън.
"По време на процедурата също така се освобождава в тялото азотен оксид-наречен „молекула чудо“. Той предпазва от инфаркти и инсулти, тъй като увеличава притока на кръв към мозъка и намалява натрупването на млечна киселина в мускулите, подпомага имунната система в борбата с бактериите, защитавайки срещу тумори, намалява възпаленията и подобрява качеството на съня“, допълва експертът. 40 минутна процедура струва около 300 долара.

2. Терапия с радио-честотни технологии

Това са процедури с радио-честотни уреди които запълват с колаген фините бръчки не само на лицето, а и на деколтето. Те също така успешно третират целулит и топят мазнини. От тази терапия се възползва Виктория Бекъм. Тя може да се прави в клиника (450 долара на процедура) или човек да си закупи един от апаратите за домашно ползване.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
HGHormon по няколко еденици
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я вижте снимките на Рупърт Еверет в съседство и ми кажете пак дали звездите не остаряват!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви причини, това са начини чрез които да поддържат младостта си.
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради фотошоп.
1
0
 
15
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
суетата е страшна работа,дават се милиони за да постигнат "вечна младост" ,но природата си знае работата и след определена възраст стават смешни с това напрягане да изглеждат на 60 като тинейджъри...всичко е само суета на тоя свят