Перфектната жена? Без татуси, пиърсинг... веганство!

Българин пусна обява, търси да открие своята половинка
29 юли 2017 07:45,
96

Мъж пусна обява в Интернет като изреди куп изисквания към жената, която би била подходяща да стане негов партньор в живота.

Той се казва Валентин Стойков и е на 34 години. Търси си сериозна приятелка чрез обява, която е пуснал в собствения си блог, а от скоро обявата се върти и в социалната мрежа Facebook. Отзивите обаче не е ясно колко са обещаващи.

"Бих искал да си намеря жена за сериозна връзка, с която да имаме сходно мислене по някои важни въпроси, свързани с рационалното мислене и поведение. Това включва и проблема с конформизма, и натиска на околните за възпроизвеждане на тези теми, приети за нормални. Търся си приятелка, която няма татуировки и пиърсинг не просто, защото това е грозно и противно, а защото това е индикация за сериозен проблем с взимането на решения", пише Валентин.

"Мисля, че алкохолът, цигарите, веганството, вярата във врачки, хомеопатията, вярата във въображаеми небесни приятели, хороскопи и други подобни глупости също са добър индикатор за липсата на сходство в мненията ни за важните неща", продължава обявата му.

Валентин съвсем не спира до тук. Той е описал изключително подробно всички художествени произведения, които харесва и е предоставил дълъг списък с отговора на въпроса: "С какво се занимавам?".

Не знаем дали Вальо ще успее да намери половинката си, но можем да му пожелаем успех.

"Твърденията, че сме се изкривили с големите си изисквания не са верни. Щом има подобен мъж, с подобни изисквания, то все някъде има и подходяща за него жена. Валентин има шанс да успее", отбеляза певицата Ева Георгиева пред Bulgaria ON AIR.

"Запознанството в интернет е възможно да доведе до дълготрайни взаимоотношения, но процесът много ще се усложни от високите изисквания на хората. Също така, стабилността във връзките може да се разклати, ако подходим с големи очаквания. Познавам хора, които са щастливо женени след запознанство в социална мрежа, но не са подхождали с такива подробни и специфични изисквания", пък посочи журналистът и PR Анатолий Попов.

За финал на разговора те отправиха призив към обществото да не се доверяваме лесно на запознанствата в Интернет, защото не знаем кой седи пред екрана от другата страна и да не се променяме коренно, за да се харесаме на когото и да е.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
просто мъж преди 6 години
Основно предизвикателство пред един мъж е да намери жена която да роди здраво и умно дете. По възможност повече. Майката трябва да възпитава децата така, че те да споделят възгледите на бащите си.
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този наистина ли иска да се размножи!
85
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля, че би могъл да намери подходящ партньор сред представители на собствения си пол, след това, което прочетох. Истинските мъже приемат жените каквито са си (с всичките им "глупости") и даже се вдъхновяват от тях, и не очакват от тях да се държат като мъже.
84
0
 
1
 
! Отговори
Без име преди 6 години
Да вземе да се клонира в женски вариант! Тогава ще са си лика-прилика :) От друга страна познат на наш приятел си намира жена точно по този начин. Прави списък с всевъзможни изисквания към бъдещата си съпруга - да можела да свири на незнам си колко музикални индструмента, да говори тези и тези езици, да бъдела такава и такава ... и, о чудо - намерил я! Имала само един дефект - не можела да свири на (забравих какъв инструмент) и то защото съпругът не го бил включил в списъка. Усхех, младеж!
83
0
 
5
 
! Отговори
Арети преди 6 години
Красивят ум прави жената красива!!! Начинът на една жена по който тя иэраэява себе си, също е важен эа определяне на индивидуалността и!!! Това което прави жената перфектна, е самото и присъствие да вдъхновява теэи около нея, иэпълвайки живота с енергия, любов и апропо страст!!! Лек ден дами!!!
82
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя още малко ще поиска и чонката (Лабиа Минор) да им е напреко!
81
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мисля че няма да я намери
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си вземе роботоид, защо занимава човечеството
79
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубаво и в замяна получавам някъкъв шашнат комплексиран и смахнат ***.Мися ,че светът затова е интересен защото всички сме неповторими по свой собствен начин.Между дриугото отговарям на почти всички изисквания но защото аз искам не защото ми е наложено.Така е в този етап от животами,но по нататък никой не знае.
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма лошо, но когато имаш изисквания и то не едно е добре да напишеш каквойна можеш да предложиш...Късмет поне знае какво НЕ иска от една жена.
77
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако блог-постът беше ироничен, щеше да е перфектен - толкова добре илюстрира модерния псевдоинтелектуален анти-всичко фъкбой... Само федората лиспва.(не, сериозно, все още не мога да превъзмогна, че човек се хвали как не слуша музика и изтъква знанията си по Доукинс)
76
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по този начин не можеш да си намериш човек до себе си.истината е, че трябва да се отвориш към този който ти хареса и да се опиташ да го разбереш и приемеш. за другия важи същото. може да сте много различни, но ако има любов и уважение, ще имате успех като връзка. не става с ограничения, екстремни изисквания и условия.щастливата връзка просто не функционира така.пиша това, като човек, който след години на тръсене (онлайн и офлайн), накрая срещна половинката си в интернет и живее щастливо с нея
75
0
 
2
 
! Отговори
Полковник Дрискол преди 6 години
Залегнииии! Огънн, БИЙ!
74
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГошуТези мацки са най-яки за 1-2 пъти. После писват. Не стават за дълготрайна връзка, камо ли пък за семейство.Не си мисли, че на жена купонджийка ти ще си и единствения мъж.Освен това най-вероятната причина за женитба с такава жена е, че ще е глътнала топката. Това дали ще е от теб или от някой друг е въпрос на шанс.Оттам идва и следващия проблем.При бременност, жените се променят. Променят се физически, променят и мисленето си. Със сигурност ще останеш разочарован от промяната.
73
1
 
18
 
! Отговори
От село преди 6 години
Търся си жена с трактор! Моля изпращайте снимки на имейл- на трактора!
72
17
 
4
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Аз пък ако се реша на сериозна връзка отново, ще си търся точно обратното в момичето от това което иска този образ :) Искам гадже с татуси, пиърсинг, да порка и да се друса, но само да не пуши (освен трева) и да обича купоните. Тези са най-яките мацки, ще ви кажа, имал съм такива гаджета и с тях съм си прекарвал най-добре. Този явно си търси някаква монахиня-професорка
71
1
 
11
 
! Отговори
евала преди 6 години
Много ми допада, че е ясен в позицията си. Но е твърде зализан за моя вкус.Успех
70
0
 
5
 
! Отговори
Eлена преди 6 години
До Анoнимен:И кога ми видя лигите по Джоли?
69
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само за едно е прав - жена, която не иска да го яде (месото) не ви трябва. Иначе всичко добре, докато не види изискванията на тази, която отговаря на условията.
68
0
 
3
 
! Отговори
Генчо ген. преди 6 години
е той Валката отдавна я пусна ама явно ще е мидсъмър 2017 клюка иначе наистина джурналята като копират да не редактират, "меми" не е точно "теми" ;) MIDSUMMER madness лудост, умопомрачение, разг. чисто безумие, връх на безумието