Грешките, заради които не откривате любовта

Не се влюбвайте в изградена от вас представа
Обновена: 21 апр 2018 22:06 | 21 апр 2018 22:00,
10
Грешките, заради които не откривате любовта
Снимка: pexels.com

Жените са склонни да обмислят и пресмятат всичко – особено, когато се отнася за бъдещето им. Случили се така, че прехвърлят 30-те и все още са необвързани например, са способни да изпаднат в паника.

Защото, когато навършите 30, се очаква да сте намерили човека, с когото да създадете семейство и да имате деца - дори когато не сте готови да сложите кариерата си на пауза или да се откажете от безгрижния си живот.

Причината да не можете да откриете своя човек може да се дължи на някои основни грешки, които допускате в романтичните отношения. Кои са те?

1. Опитвате се да направите всеки мъж "единствения"

Мъжете и жените имат различни разбирания за начина, по който се развива една връзка. Докато мъжете може да излизат на срещи, чакайки нещата да се изградят и задълбочат, жените са склонни да приемат взаимоотношенията на сериозно още от втората среща.

Дори и мъжът да не удовлетворява нуждите, те най-вероятно няма да разберат това, тъй като много често жените са склонни да си изграждат определена представа за своя любим, в която се влюбват.

Вижте останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
5
 
! Отговори
страхотна логика преди 6 години
Направил си всичко възможно да я отчуждиш от себе си, да й покажеш че не е важна в твоя живот, да я предадеш, да я сломиш, и по едно време си викаш ама тя защо не ме иска, сигурно трябва да вадя повече пари.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се прави разлика между любов и секс.Някои се напъват да свалят някого, защото е озаглавен по някакъв начин и е популярен.Това не е нито любов, нито желание за секс, а е една еснафска практичност. Има грешки от възпитанието - консервативно и животинско.За съжаление, днес преобладава сметкаджийството. Това не е любов, а е употреба.Прав е оня за парите.
8
3
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
това от теенпроблем.нет ли е препечатано? като видя някой възрастен да говори за любов и гаджета, ама не "сина ми се влюби", а за себе си, не мога да не се хиля на глас просто.
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любовта е просото смес от хормони, принуждаваща бозайниците да се множат.
6
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ааа да се оправят.Да си седят кукувици на дърти години или да стават лесбийки.Може и да се пробват като държанки или съпруги в харемът на някой арабски шейх.След 15 години пускат на пазара секс андроидите а предполагам процедурите по придобиване на дете по изкуствен начин - сурогатна майка и тн значително ще поевтинеят. Като са безкомпромисни и задръстени ще си седят дърти моми.Интересното е,че като одъртеят стават много жалостиви и молещи за помощ.
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМожеш - почваш да вадиш повече пари ?
4
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жената спре ли да те иска нищо не може е да направиш
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не я кефиш
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това е до време след това мъжа иска но тя не го иска.
1
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това е до време след това мъжа иска но няма.