Зодиите, които се женят, докато са много млади

Ето кои са те
12 авг 2021 15:27, Ивета Иванова
19
Зодиите, които се женят, докато са много млади
Снимка: Pexels

За тези зодии е най-вероятно да сключат брак, докато са млади. Те обичат домашния уют, държат на семейството, от малки искат да създадат дом и любовта за тях е на първо място. Мечтаят за сватба от деца и бързат да подредят живота си. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Близнаци
 
Те са социални пеперуди и са много общителни. Обичат да излизат и да са сред много хора, а и са флиртаджии. Сигурно се изненадвате, че попадат в списъка, но въпреки тези неща, Близнаците обожават да са обградени с хора, които обичат. Склонни са да сключат брак рано, за да са сигурни, че имат компания в живота и няма да останат сами. Нуждаят се от хора, които ги подкрепят и с които ще им е весело, дори вкъщи.
 
Рак
 
Най-романтичните и чувствителни зодии. Те от малки търсят любов, копнеят за създаване на семейство и дом. Лесно раними са и сякаш искат да запълнят някаква емоционална празнина, затова се женят/омъжват, докато още са доста млади. Жадуват за интимност, близост, лоялност. Идеята за брака и децата много им харесва. Най-щастливи са вкъщи, с любимите хора. Любовта е на първо място за тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
вай вай преди 2 години
Не е вярно. Хванат последния влак и мислят, че е на Господ шлифера:))))
11
1
 
3
 
! Отговори
Въх преди 2 години
Много е относително, на който, когато му дойде времето.Всички мъже и жени раци, които познавам се ожениха/ омъжиха след 30 г, а някои и на 43 още гонят бройки и затова не им трябва сериозна връзка. Но аз не познавам всички мъже и жени от тази зодия, така че подобни заключения кой- кога създава семейство са нелепи.
10
3
 
4
 
! Отговори
Мария преди 2 години
Рак, разбрахме отдавна колко чиниш. Пет пари не чиниш.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да ги разбера тея дето бързат да се оженят.
8
1
 
1
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
Това са статистики, може и да са верни, но не са правило. Като мъж мога да споделя, че според мен трябва хубаво да си походиш, преди да се ожениш. И тогава да си седнеш на г.за и да си създадеш добро семейство, поне две деца, четири внучета и т.н. прогресия. Да ги изучиш, да останат в БГ с хубава работа, най-добре в публичния сектор, и най-важното, всички да живи и здрави и дядо Господ да ви обича. Амин.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
днес е денят на ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ! НО ТОВА НЯМА ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ В ТАЯ ЧАЛ ГАДЖИСКА МЕДИА! НИКЪДЕ ОСВЕН В ЦЪРКОВНИТЕ САЙТОВЕ НЯМА ОБШИРНА СТАТИЯ ЗА ТОЯ ВЕЛИК БЪЛГАРИН! ВИЖ, С РАЗНИ *** НИ ЗАНИМАВАТЕ!
6
2
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Славуца е везни ама е дърт ерген :)))
5
1
 
7
 
! Отговори
везни преди 2 години
На кого му пука за па пу ка. Важното е джум буш да става:)
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗОДИИ? МИ ТЕ НЕ СА АКТУАЛНИ ОТ 2 000 ГОДИНИ! ВЗЕМЕТЕ НАПИШЕТЕ МАТЕРИАЛ ЗА НЯКОЙ ПРАВОСЛАВЕН СВЕТЕЦ - ОТ ТАКИВА МЕДИИ ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЩО СЛАВИ Е 1 ВА ПОЛИТ СИЛА!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това за раците не е вярно, аз съм рак и се ожених защото приятелката ми забременя и нейните родители настояха, на мен много-много не ми се искаше ама на-късмет.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а аз защо не съм тогава?
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
за везни малко ме съмнява, за близнаци съм сигурен, че е така, раци мн. не познавам, за тях не мога да кажа нищо, но лидери в тая област са овните а след тях близнаци