Зодиите, които трудно издават, че са влюбени

Ето кои са те
12 ное 2021 17:45, Ивета Иванова
6
Зодиите, които трудно издават, че са влюбени
Снимка: Pexels

 На тези зодии им е трудно да признаят, че са влюбени. За тях е сложно да говорят за чувствата си; често крият емоциите си и не искат да се покажат като прекалено уязвими. Може да ги е страх от сериозните връзки. Вижте кои са те, според "Times Of India".

Дева
 
Те просто анализират нещата прекалено много. Прекарват доста време опитвайки се да направят връзката си перфектна и да подобряват отношенията. И така пропускат шанса да казват на партньора, че го обичат и да са по-нежни, отдадени на момента. Имат определена визия какви трябва да са отношенията с партньора и работят това да се случи, но забравят за милите думи и говоренето за чувствата.
 
Стрелец
 
Тези зодии избягват да казват "обичам те", защото смятат, че тези силни думи премахват възможността връзката да е забавна и непринудена. Знаят, че така тя става по-дълбока и започват драмите, прекалено силните емоции, очакванията и т.н. Стрелците опитват да избягват сериозните връзки, защото не знаят дали могат да са отдадени само на един човек и вечно са в движение. Дори много да харесват някого, не признават лесно чувствата си. Обичат нещата да са весели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложихте ли зелето?
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Drukarki i drugari kato se vidim sas momeceto vav bg da napravim edin ybav muabet ta togava da vidya tezi hubavi oci ot bluzo da celuna tezi slatki ysni da pocusvam nesnoto i hubavoto telce mnoge gotima macka na mesto iii posle vsicko ste se naladi kalto mu e reda ybavite nesta stavat bavno 😍
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
I kalvo trba da napravim za vas slatkis kolko da broin kes ili cav smetka gi iskas
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българинът само си цъка на телефона вътре и вънка, какво очаквате иначе?