Според зодията: Кой е най-щастливият ви ден за 2022 г.?

Мнозина ще получат шанс за ново начало
Обновена: 16 яну 2022 10:33 | 16 яну 2022 10:32, Екип на Tialoto.bg
6
Според зодията: Кой е най-щастливият ви ден за 2022 г.?
IStockphoto

През новата година всеки знак от зодиака ще има свой специален ден Х, когато абсолютно всичко ще бъде по силите ви. В кои дни трябва да търсите любовта си, да откриете нови таланти в себе си или да започнете живот от нулата?

2022 г. ще донесе нови възможности за всички, пише Elle. Вярно е, че тези, които искат правилния шанс или вземат важно решение, трябва да помислят как да го направят в най-успешния за тях ден.
 
Овен
Най-щастливият ден: 18 август
 
Щастливата планета Юпитер си проправя път през зодиака Овен от 10 май до 28 октомври. Това е част от преход, който се случва само веднъж на всеки 12 години, така че си струва да се съсредоточите върху разширяването на хоризонтите и новите възможности в този момент. Един от върховете на този период се пада на 18 август, когато Юпитер ще образува хармоничен тригон с Венера. Петият дом на романтиката, страстта и творчеството на Овен ще светне, така че това ще бъде добро време за любов и запознанства.
 
Телец
Най-щастливият ден: 13 май
 
Телецът трябва да се подготви за важен период на трансформация през тази година. Северният възел ще се премести в знакa на 18 януари, събитие, което няма да се повтори в продължение на близо две десетилетия. А това означава, че следващите няколко години ще донесат серия от затъмнения, които ще ви помогнат да се пренастроите и да прегърнете нова версия на себе си. Особено мощен момент ще настъпи на 13 май, когато Слънцето във вашия знак ще съвпадне със Северния възел. Това ще се случи само две седмици след слънчевото затъмнение в Телец и този ден вероятно ще внесе яснота в истинското ви призвание и ще ви позволи да покажете нови аспекти на вашата личност.
 
Близнаци
Най-щастливият ден: 30 май
 
През последните 18 месеца имаше поредица от затъмнения, които промениха личността и взаимоотношенията на Близнаците. През 2022 г. Близнаците получават шанса да прегърнат напълно тази нова и актуализирана версия на себе си. 30 май е мощно новолуние и ще донесе една от най-щастливите възможности за годината да разберете истинските си желания и да превърнете мечтите в реалност. Луната свързва Юпитер и Марс, носейки късмет и мотивация за постигане на лични цели.
 
Рак
Най-щастливият ден: 17 юли
 
На 17 юли Слънцето и Меркурий се изравняват в Рак и образуват така наречения Казими на Меркурий, което означава, че Меркурий е „в сърцето на Слънцето“. Този аспект носи искреност и яснота на думите и мислите на Раците и те стават по-силни от всеки друг. Слънцето и Меркурий в Рак заедно образуват щастлив тригон към Нептун, което прави този ден чудесно време за духовно себеоткриване, творчески проекти и даряване на представителите на знака с повишена интуиция. Това също е чудесен ден за кариерно израстване. В допълнение, Венера също ще влезе в Рак на този ден, започвайки един много специален месец на красота, любов и лукс в живота ви.
 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
23 ноември - стрелците са в Сатурнова дупка
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Иран или Бангладеш, трикси гол/гол гол/гол .... :))))