Кои планети ще са ретроградни до края на 2022?

И за какво да внимаваме в тези периоди
29 окт 2022 13:00, Екип на Tialoto.bg
3
Кои планети ще са ретроградни до края на 2022?
Снимка: Istockphoto

 Ако поне малко се интересувате от астрология или просто искате да оправдаете лошия си ден, гръмналата техника, скандала с половинката или включването на бившия, то вероятно веднага ще си кажете „Меркурий е ретрограден“.

 
Меркурий може би е една от най-споменаваните планети, когато нещата не вървят добре. И лошата новина е, че е ретрограден по няколко пъти в годината.
 
За щастие обаче, сегашният му „негативен“ период приключи на 2 октомври. Уви, остават още куп планети, за които се говори по-малко, но чиято ретроградност е в сила или ще се появи до края на 2022. Ето кои са те и какво да очаквате, за да извлечете максимална полза от това космическо пренареждане и да минимализирате „щетите“ по съветите на астроложката Лиз Симънс:

Мъжете от кои зодии са коварни и отмъстителни?

Пет зодии, които ще срещнат своята любов до края на 2022 година

4 зодии, които са най-алчни и ненаситни

Меркурий (29.12 – 19.01.2023)

Ретроградният Меркурий през 2022 г. ни осигурява четири дози вместо обичайните три, което може да докара много от нас до ръба. Планетата обаче не е толкова лоша, колкото ни карат да вярваме.
 
„Меркурий се движи най-бързо“, обяснява Симънс. „Винаги, когато става ретрограден, всичко се случва интензивно и незабавно, докато другите планети имат малко по-дълги ретрогради, които отнемат малко повече време, за да се разгърнат“.
 
Но това не означава непременно, че е нещо, от което да се страхувате. Всъщност е добър момент да останете организирани, да внимавате за комуникацията и да прегърнете всичко, което Вселената планира да ви изпрати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Ооо преди 1 година
Няма нищо ретроградно в планетите, а в главите.