Mюсюлмани бойкотират концерт на Гуен Стефани. Била мръсница.

От младежка мюсюлманска организация в Малайзия се заканиха, че няма да позволят на певицата да изнесе концерта си в Куала Лумпур
2 авг 2007 08:10,
22
Mюсюлмани бойкотират концерт на Гуен Стефани. Била мръсница.
Гуен е твърде разголена за младите мюсюлмани. Снимка:danmusic.cz

Само след броени дни започва азиатското турне на Гуен Стефани, която е изключително популярна в страните от Азия и Далечния изток.

Звездата обаче едва ли е предвидила не особено милото отношение, което проявяват към бъдещата й поява в една от страните, включени в програмата – Малайзия.

Певицата планира да изнесе концерта си в Куала Лумпур на 21 август, но някои млади активисти смятат да бойкотират изявата й.

Националното движение на малайзиските студенти-мюсюлмани, което наброява повече от 10 000 души, заклеймява клипа, с който певицата рекламира турнето си - „Sweet escape“.

Според студентите, в него певицата е прекалено провокативна и разголена, и те ще направят всичко възможно да не й позволят да се качи на сцената в този вид.

От организацията се заканват, че ако се наложи, ще потърсят съдействие и от държавните власти.

Водачите на движението обвиняват и местния мобилен оператор Maxis Communications заради това, че са поели рекламната кампания около предстоящото турне на Гуен Стефани.

„ Това не им е за първи път“, казват от щаба на студентите, „те промотират ред събития, които провокират у младите хора в нашата страна упадък и нисък морал“.

Самата Гуен още не е дала официален коментар по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
miss преди 16 години
otkoga malajziicite stanaha arabi be, negramotniciii????????skriite se beeeeee
20
0
 
0
 
! Отговори
WinD It Up преди 16 години
За тяхните разбирания това е грях,не би трябвало да ги съдиме,но иначе може да отмени там датата и да дойде тука...ние даже ще я оставиме гола :D
19
0
 
0
 
! Отговори
rated r divastar преди 16 години
Gwen da im doide na kraka da im pee, te nenormalnite da iskat da i boikotirat konecrta.TIQ STUDENTI NA KOLKO SA - NA 65?
18
0
 
0
 
! Отговори
Frank преди 16 години
Нали знаете поговорката:"В Индия прави като индийците!"Какво толкова странно и чудно!Просто традиции!...
17
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 16 години
V arabskite strani kamilite sa po-cenni i imat po-golemi prava ot jenite.
16
0
 
0
 
! Отговори
фен на Гуен преди 16 години
Гуен Стефани си е жена-мечта за всеки нормален мъж.Секси, та дрънка.Жалко, че не кефи малайзийците (и талибаните, и пр.)! Но щом правилата там са такива, тя или трябва да се съобрази, или да не ходи.
15
0
 
0
 
! Отговори
BESNIA преди 16 години
v tezi strani e normalno jenata ima malko pove4e prava ot koloratskiq brumbar. Talibanska istoriq
14
0
 
0
 
! Отговори
golqmata metla преди 16 години
Tova trqbva da e malaiaziiskoto Nationalno dvijenieto na mladite zubari bez potencial za vryzka s 4ovek ot drugia pol,izustanalite autsaideri i devstvenicite (NDMZPVCDPIOD)
13
0
 
0
 
! Отговори
SangReal преди 16 години
Тея не са ли чували, че забранение плод е най- сладък. Именно защото едно време за забранявали на Мадона Erotica и Justify my love, в Арабския свят са се продавали на черно и вместо да вървят какво в щатите за около 50$, там са се продавали за 250-300$. Не е начина да забраняват. Може просто да се обърнат към Гуен Стефани с молба, на концерта да не е толкова провокативна.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
да *** е! и това е пракрасно ! :)
11
0
 
0
 
! Отговори
Вили преди 16 години
Арабите с техните пристъпи на възмушение и псевдоморал са жалки просто...като не им харесва Гуен, да не я гледат и толкоз...ще преживее и без тях някак! :)
10
0
 
0
 
! Отговори
equinox преди 16 години
TEA SA PEDALI OT KRAKATA DO CHALMATA. kato se vazmushtavat tolkova mn da ne hodqt na concerta.mnogo prosto reshenie.mnogo moralno go razdavat,pak ina4e vsi4ki znaem 6to za hora sa.DA SI SERAT V YSTATA
9
0
 
0
 
! Отговори
sezu преди 16 години
Малко ме вазмущават вашите наредби към онези студенти. но това са техни принципи и тя отива в тяхната даржаава следователно щом поражда недоволство тя трябва да се саобрази с тях не те с нея.А това че разбиранията и действията им са много крайни си е така но нека да не ги нареждаме все пак те са с друго вероизповедание и се разминават с модерното мислене :)
8
0
 
0
 
! Отговори
hhmw преди 16 години
Има теза, че именно прекомерно провокативното показване на женски сексапил е понижило мъжкото либидо и в следствие все повече мъже са асексуални, тоест, ич не им се е...е
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ami da stanat pedali togava. *** im na morala...
6
0
 
0
 
! Отговори
Bade преди 16 години
Хм, мисля че не разбирате нищо от източния морал. Че тяхното е малко прекалено - сигурно. Че нашето е нормално - айде де, няма нужда...
5
0
 
0
 
! Отговори
Tonita преди 16 години
Пълни ***! Разбирам да бяха жени да протестират, но мъже...Много яки коментари:))))) Добре, че нашите мъже на са такива!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Признавам си. И аз съм упаднал и с нисък морал според малайзийските схващания. Срам ме е от мене си :-(
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
da si gledat ga6tatite ciganki
2
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 16 години
Ами 10 000 *** са те... Ако беше гол мъж кой знае как щяха да се дупят! Всичките са обратни там, те са извратени!