Диагноза: Тийн! (видео)

На пазара излезе първият сборник, събрал мислите и мненията на учениците - неподправени и истински
29 май 2009 21:15, Екип на Dnes.bg
19
Диагноза: Тийн! (видео)
Снимка: teenproblem.net

Те правят секс на 13, грешка 16-17.

Прибират се късно.

Пишат по форумите и хм, имат неясно отношение към наркотиците.

Но са влюбчиви, енергични и с... пъпки. Поне такива са симптомите на тийнеджърите.

Възрастта, през която всички минават и някои не излизат от нея.

На пазара излезе първият сборник, събрал мислите и мненията на учениците - неподправени и истински.

„Диагноза Тийн” засяга най-скандалните, най-популярните и най-коментираните теми за младото поколение.

Сборникът е съвместен проект на ИК „Кръгозор” и TeenProblem.net. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Наистина има много прости сред децата във форума Тийнпроблем.
17
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 14 години
Те са такива, благодарение на нас, по-възрастните. Вижте какви сме ние като цяло. Та те подражават на тези, чиито плакати заливат билбордовете, нса тези, които се налагат чрез сила и безнаказани кражби...
16
0
 
0
 
! Отговори
ivailo ivanov преди 14 години
Priqteliu,chtom tolkova vreme mislich,znači nechto ti lipsva v glavata.sam preceni kakvo,e ako mojech de.
15
0
 
0
 
! Отговори
Аз съм момче на 23го преди 14 години
КАква магистратура си изкарал като ти дори не можеш да напишеш едно грамотно изречение на майченият си език? Що за пасмина и съвкупност от пуберитети си ти? Може бъдещите поколения да не са това, което бихме искали, но в никакъв случай те не са лоша стока хора или бъдеще на България. Когато ти посадиш едно дърво, каквото и да е то, ако не полагаш грижи за него какъв плод очакваш да береш от него след години? Оставени на пройзвола на съдбата са днешните тийнове, и вина за това имаме единствено ние, обществото, което би следвало да се грлижим за тях. А ти 2 се замисли много сериозно над образованието си, защото ако такива вищисти като теб ще оправят положението, жална ни майка! Толкова псувни и неграмотност не отиват на нито един вишист. Освен ако образованието ти е закупено, или си минавал измежду капките! Отвратен съм от личности като теб!
14
0
 
0
 
! Отговори
varg1.blog.bg преди 14 години
пак сте в грешка те на 13 вече деца раждат някойтъй че правят секс на 9 сигурно още
13
0
 
0
 
! Отговори
Om Ram преди 14 години
На мен ми намирисва повече на някакъв геноцид. Защото основната клетка на обществото е семейството и там детето получава основните си корективи. А когато мама и тате бачкат на 2 места, за да закърпят семейния бюджет, те обикновено не намират достатъчно време да разговарят с децата си. Децата биват отглеждани от профанизирани институции - училища и детски градини, възпитателите и учителите, в които са такива по неволя и в голямата си част са хора със съмнителни качества. Последните са неспособни да ангажират вниманието на учениците си, по този начин те няма как да развият заложбите си, нито афинитет и желание да се занимават със спорт, изкуство, с наука, с каквото и да било градивно. Така на повърхността изплуват низките страсти и куп други деструктивни аспекти на личността - неудовлетворена от начина си на съществуване и страдаща от спомена за нереализирания си потенциал, за пропуснатите възможности ...
12
0
 
0
 
! Отговори
:D преди 14 години
Сайта, чиито форум е известен с безкрайната си простотия, пуснал книга.Нищо, там нали са най-големите разбирачи и *** , те ще си я купят, да си четат собствените глупости.Т'ва поколение на никъде не отива...
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Като гледам ти и един от най-тъпите,а? Ние сме малка извадка от ВАС,тъй че като те гледам,ти си бетер !
10
0
 
0
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 14 години
"Те анализират всяка информация, по-мислещи и информирани са и накрая винаги стигат до истинската информация...."Ахахаха, за кои говореше тоя съсел? За българските ***, наречени тийнейджъри или за екип анализатори на ЦРУ?То стига само човек да види за какво става дума във въпросния сайт и ще му стане ясно. Няма такава блестяща тъпотия... да не говорим, че повечето от тролските теми там, се пускат точно от тоя ***/администратор/ под сума ти фалшиви профилчета.
9
0
 
0
 
! Отговори
до 7 преди 14 години
Душко, като избягаме всичките кадърни от държавата (приемаме, че сме кадърни, нали), верно ще си решим индивидуалните проблеми, ама и реверанс на червените г*ове (срещу които пък ти зяеш) ще направим, да не им се пречкаме, и пак нема да ни е у ред държавицата. Ама е по-лесно, нали, да си спасим собствения г*, нищо, че е уж друг цвят. Само за справка - те тия, наследниците на червените, отдавна вече не са тука, по твоите причини.
8
0
 
0
 
! Отговори
aloha преди 14 години
Прогнозирам, че до няколко години ще й турим черен печат на тази държава. Язък за вековната история и героичните примери на хората, които са се борили с Византия, Турция и всякаква друга ***. Сега робуваме на страх, безхаберие и шепа нещастен "елит", който си прибира данъците редовно и ни го нач.ква по всички инстанции. Ако искате да си отгледате децата при управлението на Доган, Ваньо, Станишев и Бойко - останете. :))))Червения ще ви каже, че с гласа си ще оправите нещата - ха!
7
0
 
0
 
! Отговори
aloha преди 14 години
правилно сте се ориентирали. Аз съм по-млад от вас, но все пак ще си позволя да ви дам съвет. Това със скъсването на в чужбина е глупост - никъде не ти късат *** от работа и нервите повече от България.Нещата не опират само до пари. Ако искате експлоатация, стойте тука и служайте червени *** като номер 6. Ако искате да си знаете правата и всички ДА ГИ ЗАЧИТАТ, западна Европа и САЩ са добро начало. Трудно е, ако си *** отишло в Испания да мъкне вар и не знае дори български. За млади и умни хора няма проблем.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Малииии, що се изключи бе, пиле, от ***, срещу която зяеш? Ми ай тичай към чужбината, що си ни такъв - наострен още на тази невръстна възраст. Кой според теб трябва да оправи държавата, та да ти е добре на душата и в джоба? Ти къде си с цялата си магистратура в ситуацията?
5
0
 
0
 
! Отговори
набора преди 14 години
братчет, и аз съм на 25 и аз мислех за емиграция, ама за какво да ходя някъде където ще е по зле от тука, на запад ще е по добре ако си скъсаш *** от бачкане, ще загубиш 5 години в интеграция, и после още 5 в това да се доказваш че ставаш за работник като местните, и после вече ще стъпиш на първото стъпалце ако имаш късмет за 10 години ще стане човек от теб ама вече ще си на 45 и носталгията ще те накара да се върнеш в БГ, пък това че поколенията за тъпяват няма да се съглася с теб, просто всяко поколение има различни нрави, ние се кефихме на компютърни зали и тва да ритаме мачлета в даскалото, сега децата се кефят да се надрусат, нач.кат, да направят зулум и да покажат че ако някой пр.дне, те могат да се нас.рът ай със здраве
4
0
 
0
 
! Отговори
напушеният журналист преди 14 години
медиите, чалгата и *** унищожават всичко :(((
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
kolko kinta e
2
1
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
е.б.а.ллл съм ви в нещастниците ве . бах ***'аа му. всяко едно поколение е по-тъпо от предишното. и всеки вика: "офф дано България да се оправи, когато пораснете, дано да е по-добре." еми бъдете спокойни, няма да е по-добре. не се надявайте на мед и масло. с всяка изминала година поколенията изтъпяват все пове4е и пове4е. така 4е няма да е по-добре. може или да е същото, или по-зле, но не и по-добре. само вижте кво е поколението ве. пасмина от псевдо мутри4ки и фитнесджий4ета, псевдо попфолк пева4ко последователки. всеки си мисли 4е той е най-великия, той е най0добрия най0умния и т.н. а нещо ако не му изнася и веднага заплашва с бой. и деградиралото общество. няма никакъв здрав разум. пияници, куууууурви, наркомани и още всякакви долни ***. ей това е днешната младеж. и между другото да кажа, 4е съм на 25г. и от последната година, година и половина все по-сериозно мисля за емиграция. даже се 4удя за какво ли въобще изкарах магистратура.
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 14 години
Mnogo sme! Silni sme! :D