Вучич: Няма да плащам рекет, пускаме газ по "Балкански поток"

Ще купуваме най-благоприятния газ, заяви сръбският президент
16 дек 2020 08:39, Елка Василева
33
Вучич: Няма да плащам рекет, пускаме газ по "Балкански поток"
Снимка: БГНЕС

Сърбия ще пусне газ по "Балкански поток" на 29 или на 30 декември, заяви президентът Александър Вучич на съвместна пресконференция с руския външен министър Сергей Лавров, който беше на посещение в Белград, предаде БТА, като цитира ТАСС.

"Ще пуснем газ до края на годината, икономиката ни ще се развива и ще заеме първо място по растеж в Европа тази година и в следващите три години. Докато не ме свалят мене, "ужасния диктатор", Сърбия ще купува това, което е в неин интерес. Благодарни сме на руските партньори за коректността по този въпрос. Всичко върви нормално, ще пуснем газ на 30 или на 29 декември", заяви Вучич.

Още по темата

„Ще купуваме най-благоприятния газ. Рекет няма да плащам на никого в света и да позволявам унижаване на страната. И на ум не ми идва. Ние ще пуснем газ до края на тази година и Сърбия ще работи, индустрията ще работи и ще бъдем най-добрата страната в Европа по ръст следващата година“, изтъкна Вучич, цитиран от РТС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
5
 
16
 
! Отговори
Приятел преди 3 години
Вучич мисли за добро и интереси на своята държава и не се моли на североатлантическите ценности в ущърб на собственните национални интереси!
70
23
 
9
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Пак фанфари и свалени ***, Вучич! Докога, докато кукловод до теб ти подига "духа"!
69
15
 
26
 
! Отговори
българския народ преди 3 години
ще го издухва отново - даде 30,000 жертви през 2 Световна война за да освободи Югославия и не получи дори благодарност - няма един гроб на български войник загинал за свободата на сърбите. Глупавото българско правителство по заповед на Русия построи тръба в най трудния участък на газопровод за да им доставя газ, а сърбите продължават да плювват. *** народ сме, от за 80 години не се научихме че като поставяш руски слуги да управляват народа ни тъне в мизерия - от БКП, през СДС, НДСВ, до ГЕРБ.
68
10
 
8
 
! Отговори
Е преди 3 години
Тяхна си работа, те са суверенна страна !
67
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да позная, България няма да подава газ по тръбата. Юбаррашунг!
66
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърбия така и не научи урока си от историята,който дава даром,после си го взема обратно,с лихвите. Велика Сърбия,маскирана като Югославия, бе подарена на сърбите,в нея бяха влагане милиарди западни пари. След като сърбите се самозабравиха и си повярваха,че са"небесен народ", западняците си взеха това което им дадоха. Затрупаха се с руско желязо,да не ореват утре света,ако видят късия.
65
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пускай
64
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По данни на Министъра на финансите за БългарияОт 2,3 милиона човека в тази статистикаОблагаем доход от заплати под 1000 лева през август 2020 година имат 1448119 човека.Облагаем доход над 8000 лева имат 13034 човека наети по Кодекса на труда.Средно може и 5000-6000 хиляди да излезе, но това не е реална средна заплата. Реалната средна заплата за България е медианата, която е някъде около 720 лева.
63
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗозоНали нищо не се казва за годината, така че ... възможности бол!
62
11
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
.....ще пуснем газ на 30 или на 29 декември", заяви Вучич......Хаххахаххаааааааа, ще пуснеш газ ама от отзад :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Без американските компресори ще трябва Т.Ерменков и Р.Петков да надуват бузите :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
61
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на сърбите, не се предават.
60
21
 
23
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
13 години вече сме във ЕС, а сърбите който НЕ СА, вече ни настигнаха по заплати и стандарт на живот, и това при условие че бяха 10 години във войни 90-те. Управлява ли се страна ни, както трябва?
59
7
 
25
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
ВУЧИЧ ТРЯБВА ПРЕДИ ВСИЧКО ДА БЛАГОДАРИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО ПОСТРОИ ЗА СВОЯ СМЕТКА ГАЗОВОТО ТРАСЕ ПРЕЗ БГ ДО СЪРБИЯ!!!!! НИЩО ТАКОВА НЕ ПРОЧЕТОХ!!! СЪЩО ТРЯБВА БЛАГОДАРНОСТ И ОТ РУСИЯ ПО СЪЩИЯ ПОВОД!!!! ЛОГИЧНО И ЧЕСТНО!!!
58
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя се е ухилил като ***, а до него е Грустная лошадь......Тиквата ке го тричаме,закопа ни..
57
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужас! Оставка
56
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки разумен политик не би се забъркал с тези на снимката
55
2
 
9
 
! Отговори
до 56 преди 3 години
Търсят се ИТ-та всякакви направления, търсят се доктори, сестри, санитари, търсят се добри счетоводители, търсят се арматуристи, кофражисти, гипскартонаджии, ел. техници. Демек висококвалифицирани хора и такива готови да работят при лоши условия, всичките тия изброени взимат над 1500лв чисто. През целия живот човек трябва да се осъвършенства, квалифицира и да е гъвкав, но много хора мислят че някои им е длъжен и квото подхванат цял живот. Да ама пишештите машини са вминалото и филмите за фотоапа
54
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе гербави...Има над 300 хиляди безработни. Касиерки в Лидл и санитари горе-долу толкова ли се търсят?Вие категорично не сте добре с тиквите бе!
53
4
 
3
 
! Отговори
До 35 преди 3 години
Кой ти каза че няма да го докарат? Защо лъжеш.
52
8
 
8
 
! Отговори
До 50 преди 3 години
Еми аз съм в провинцията бре или поне така казват софиянци. Лидъл, Кауфланд, метро, лидери взимат по 1700 бруто, така е и в Перник. И недей манипулира хората. Няма как някой да работи за ООД Мин. Заплата, даже и *** от сметиизвозването взимат 800 нето. ***