Кражбата на века? Мъж сви улични стълбове с Renault Twingo

Холандецът го чакат немалко години зад решетките
14 авг 2017 15:45,
24
Кражбата на века? Мъж сви улични стълбове с Renault Twingo

Полицията в холанския град Лелистад спира за проверка марко старо Renault Twingo, което превозва върху покрива си два улични стълба за осветление. И открива доста любопитни факти за колата и нейния шофьор.

Всъщност автомобилът първо е забелязан от други участници в пътното движение, които се обаждат в полицията, тъй като двата големи стълба създават реална опасност от инцидент. Служителите на реда реагират бързо и само след минути спират колата.

Оказва се, че водачът е с изтекла шофьорска книжка, колата не е минала на технически преглед и няма задължителната за Холандия застраховка. Освен това шофьорът е употребил алкохол и наркотици, а малко преди да бъде спрян, е заредил гориво от местна бензиностанция и си е тръгнал, без да плати.

Пред полицаите мъжът признал, че е откраднал двата стълба, но отказал да съобщи подробности. Съответно е пратен в ареста, където ще изчака, докато бъде изправен пред съдия. Във всички случаи, холандецът ще влезе в затвора, при това за немалко време.

Полицията обаче се е заела сериозно със случая, тъй като се оказва, че в един момент от приедвижванито си старото Twingo е закъсало на пътя и е било теглено от още по-стар Citroen 2CV. А това означава, че крадецът най-вероятно е имал и съучастник.

Още автомобилни новини четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: стълбкражбаRenault Twingo
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
БОЦЕ преди 6 години
ИМА ЕДИН И В БИРИМИРЦИ
16
0
 
7
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Хайде на бас, че ако беше ром- щяха от БХК да надигнат глас за дискриминация...:)
15
0
 
18
 
! Отговори
Брат Вурст преди 6 години
"старото Twingo е закъсало на пътя и е било теглено от още по-стар Citroen 2CV"Това трябва да е било Дьо Шво-то на монахинята от филмите с Луи дьо Фюнес
14
0
 
6
 
! Отговори
jk преди 6 години
Такова нещо само в Холандия може да се случи!
13
0
 
9
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Това Рено чист танк ,ако ИД знаеха как да го ползват.Снимката кърти.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новина отпреди 10 дена...
11
1
 
11
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
"Полицията в холанския град Лелистад спира за проверка марко старо Renault Twingo"и кво да видят вътре - китни "бежанци" току-що слезли от корабчетата на Сорос
10
0
 
8
 
! Отговори
франкофон преди 6 години
Некой да знай вицове за френските марки, а, аа, ААА?
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей това друсане може да му изяде главата на човек! Гле'й сега като е сбъркал страната как ще 'земе да изгори завалията! Както е добре известно, само у нас може да ти се размине при тая комбинация от нарушения. А дори и да нанижеш на пътя някого с тия два стълба на тавана, ще потъркаш нара 10-на дена и после, след като се сдобиеш с всички болежки на света, даже и неоткритите и след като най-тържествено обещаеш, че няма да правиш повече така, трябва да си най-големия карък за не да получиш условна
8
0
 
13
 
! Отговори
az преди 6 години
Ако и колата беше крадена вече щеше да ме изуми ;)
7
0
 
5
 
! Отговори
евалата преди 6 години
"холанския"....
6
0
 
42
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Брал е стълбове, какво толкова? Това не е кражба, а е негово право, освен това е и общественополезна дейност- предава старото износено желязо на вторични суровини, преди да е паднало и наранило някого. Смятаме да напишем гневна статия за полицейският расизъм и произвол! Трябва да се награди като "Човек на годината"! И да получава социални помощи за всяко родено дете! И безплатно лятно училище! И стипендии за успех!
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мене др. Радева ми е забранила да крада стълбове
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оказва се, че водачът е с изтекла шофьорска книжка, колата не е минала на технически преглед и няма задължителната за Холандия застраховка. Освен това шофьорът е употребил алкохол и наркотици, а малко преди да бъде спрян, е заредил гориво от местна бензиностанция и си е тръгнал, без да плати.-----------------Немам думи :D Ама като знам, че затворите са им като хотели с чисти стаи, интернет, може и приятелка да си докараш и не се изненадвам
3
0
 
17
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
"А това означава, че крадецът най-вероятно е имал и съучастник." - не виждам как би се справил сам човек с тази щуротия! :))) А също и с каква цел е спретнал кражбата..?!? :)))
2
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това ако е кражбата на века?Това не може да ни учуди.У нас за 28г. са ставали всякакви кражби,дори и на стълбове.Време и място не ще ми стигнат да ги изброя.
1
0
 
21
 
! Отговори
Магарето преди 6 години
Марко?