Хванаха деветима мигранти в две коли край Видин

Арестувани са трима българи, които ги прекарвали през страната
28 юни 2016 12:07,
5
Хванаха деветима мигранти в две коли край Видин
Снимка: Архив Reuters

Двама иракчани и седем сирийци са заловени при проведена специализирана операция. По случая в полицейския арест са задържани трима българи, други двама се издирват, съобщиха от полицията във Видин.

Акцията е реализирана на територията на общините Белоградчик и Димово.

В хода на акцията са заловени и задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа 39-годишен мъж от Видин, управлявал "Опел Вектра" с добричка регистрация, 39-годишен мъж от град Грамада, шофирал "Опел Вектра" с видинска регистрация и 33-годишен видинчанин, пътувал във втората кола.

Издирва се водачът на установен на мястото лек автомобил "Нисан" с врачанска регистрация.

Издирва се също лек автомобил "Мицубиши Паджеро" с врачанска регистрация, чийто водач с цел да осуети полицейска проверка катастрофира, като удря с предната си лява част обозначен служебен автомобил "ВАЗ" и му нанася материални щети.

В колите са открити деветима чужденци без документи за самоличност. Шестима от тях са приведени в полицейския арест, на двама непълнолетни е предоставена полицейска закрила, а бременна жена е настанена за наблюдение в болница. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Видинмигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Една от Видин преди 7 години
"а бременна жена е настанена за наблюдение в болница"ЖИВО МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА БРЕМЕННАТА ВАРВАРКА? СЛЕД КАТО ИМАТ ПО 5-6 ХИЛЯДИ ЕВРА НА КАЛПАК ЗА ТРАФИКАНТИТЕ, ДАЛИ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЛЕЧЕНИЕТО, ИЛИ ОТНОВО НИЕ, БЕДНИТЕ РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ, ЧИИТО РОДИТЕЛИ НЯМАТ ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА ПАК ЩЕ СТАНЕМ КУРБАН В ПОЛЗА НА "БЕЖАНЦИТЕ"?????
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как за Бога 1д1от е обидна дума? Това е просто констатация! Небето е синьо, тревата - зелена, а държавниците - кр3т3ни
2
0
 
4
 
! Отговори
floko преди 7 години
Подкрепям колегата от коментар 1. Тези трафиканти трябва да се съдят за национално предателство. Такива ще продадат държавата за пари, без да им мигне окото. СМЪРТ !
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смърт за трафикантите. Такива престъпници,които си играят с човешките съдби за пари не заслужават нищо друго. Убийте ги мъчително!