Мъж застреля кучетата на съседката си

Инцидентът е станал в село край Добрич
83
Мъж застреля кучетата на съседката си
Снимка: БТА, архив

54-годишен мъж е задържан от полицията заради убийството на две домашни кучета, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 3 август, около 20:30 часа, е получено съобщение за умъртвени две домашни кучета, неустановена порода, намиращи се в частен имот на територията на село Великово.

На място е установено, че съседът на собственичката на кучетата – 54-годишен мъж, неизвестен на МВР, е прострелял и умъртвил двете кучета.

При последвалата проверка в жилището на мъжа са иззети по надлежния ред ловна карабина, ловна гладкоцевна пушка и пневматична пушка.

Извършителят притежава надлежно разрешение за съхранение, носене и употреба на оръжията.

С полицейска мярка за срок от 24 часа той е задържан в РПУ МВР Генерал Тошево. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: Ваклиноубийствокучета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
7
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Ако го е направил в своя двор - напълно го оправдавам. Научете се най-накрая да държите животните си на каишка!
64
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скъпи кучемрази, може би искате да се кефите ,като четете за нощни набези, побоища , изнасилвания и получаване на инфаркт от страх в селските къщи. Или обичате да ходите неканени на гости- заповядайте, имам трима верни пазачи и не ме интересува дали това се харесва на съседи и минувачи. Ако ми назначат полицай денонощно на пост - става.
63
2
 
2
 
! Отговори
Dona преди 7 години
Страшна агресия лъха от всички постове. Хората са наистина нещастни в България , тежко и на всички живи твари там.
62
1
 
7
 
! Отговори
До 72 преди 7 години
Бе то нека кучето ти да ми скочи,пък стой та гледай какво ще се случи и с теб и с него!
61
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този заслужава най-любимите му хора (жена, деца) да ги сполети същата участ като тези 2 кучета. Тогава ще се научи, че всичко що душа носи има право на живот. Дори не искам да си представям ако някой убие кучето ми и разбера кой е какво ще се случи.
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до анонимен 2970-ти е пропуснал да ти каже, лъжливи самохвалко с тънкопи*ков, че жените се гнусят от тебе като разберат, какъв ти се пада песът.
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А-а, ти го знаеш това от майка си, какво беше нейното куче? Ти от кое си се родил - от "по-едър екземпляр" или от по-дребните. Защото кучките го правят с няколко. Затова са ***.
58
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големи кучета не може да се разхождат по улици и градинки без намордник и здрава верига. Кога общините ще започнат да налагат глоби на собствениците им? Самото затваряне а та в домове и дворове е издевателство над тях, не е проява на обич. Извеждат ги, за да пикаят и да дрискат. С ккво право ще замърсяват и без това замърсеното селищно пространство - особено в големите градове! Да се разреши единстено на незрящи ора да имат куче - водач и никакви други превземки.
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тук не пише причините довели до това,а според мен те са определящи,може да е постъпил правилно човека,а може да го е направил и от злоба
56
5
 
21
 
! Отговори
realist преди 7 години
Кучета стават за гледане само в двор, и то ако лаят само при реална необходимост. Гледането на кучета в типична градска среда говори за нещо нездраво из душевността на притежателите им. От друга страна неоправданото умъртвяване на кучета също говори за нестабилна психика.
55
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 48А "случайно" на теб да ти се случвало да припикаваш дърво или вход на улицата, че не можеш да устискаш алкохола, след това се изповръщаш, а на метри по-нататък да свършиш и една друга работа. А колко майки изпишкват и изакват дечицата на улицата или детската плошадка, така им създават хигиенни навици като твоите, вместо да са съобразили за памперсче, или празна кутийка. А колко пъти си тръскаш чорапите и се секнеш, а жена ти лиска помия, от прозореца над съседите? Непрокопсаници!
54
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До KyчемpaзА ти си си направо за затвора! Подучваш към престъпления. Осъзнаваш ли, героичен празноглавецо, колко други животни, включително и хора, могат да се подлъжат така бе, мpъсна raд! Дано те хване paк на стомаха, да разбереш, как се вие от болка!Колко тъna npocтащина се изля в постингите, човек направо да се плаши между, какви *** му се е паднало да оцелява. И на всичко отгоре се rордеят, пъчат се! Пфу, raдория ceлeндypcка невежа!
53
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен "умняр" 42И когато този "привлекателен", състрадателен кренвирш го хапне някое дете, става толкова "изпитано и тихо средство", че дано не е твоето дете. Защото ти за срам на човечеството не си единствен. Дано Бог не ти е дал дете. Но той дава, но и взема. Лошо е, че много често децата плащат греховете на родителите си. Дори и внуците плащат. Така е устроен животът. Всичко се връща. Празно няма.
52
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Към 60Знакът *** скрива думата "тъna"! Защо ли? Нима няма такова явление, при това множествено! Yбийцитe са мъдри хора, така ли, а yбийcтвото е прекрасно, етично деяние!?
51
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 46А-а, а убийството на един кон, слон, жираф, щъркел е благодеяние за животинския свят?! Убийство е, когато лишиш живо същество от живот, даден му от Богинята - майка Природа, а не от лакомата, алчна, ***, пияна твар, вечно ненаяла се на пържоли и ненапила се на алкохол. Разликата между нея и животното е само липсата на оръжие в животното. Такива като тебе възбуждат нездравото чувство в много хора, да злорадстват, когато животно в защита, убие човек. Животното не напада първо!
50
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТеоТео-софчо, *** ти си бил много умен, бе, как не си станал досега "главен" прокуор на България. Хеле пък с изключителната си следствена версия "... какво правят кучетата в двора на тази жена отговора е от къде да знае човек, защо им е премъкнала труповете от полето в къщата", направо утепА рибата. Шерлок Холмс ряпа да яде. Ти разказА играта на Конан Дойл, на Сименон, на Кристи.Велик си, мой човек. Дерзай с тая логика и "изкусна манипулативност". Ще напреднеш! Не си куче, я! Те са умни...
49
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 40 Забрави, че този някакъв професор (толкова много подобни има вече) "от родолюбие и патриотизъм" е живял десетки години в "една" държава зад Океана. Айнщайн е казал: "Не вярвам на хората, които не обичат кучета, но вярвам на кучета, които не обичат хора!" Мъдрият си е мъдър! Не напразно кучетата лаят по определени хора, изобщо не по всички. Не напразно!
48
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТеоПричината, божествений, е, че не трябва да притежават смъртоносно оръжие хора с критичен психически статус. РАЗРЕШИТЕЛНО само след подробен преглед за психическия, морален и поведенчески статус на кандидата, подписан от лекарска и ГРАЖДАНСКА комисия. Защото ловджията е убиец на живот, най-често за удоволствие, не за изхранване. А за да прикрият и защитят зловещия порок го наричат СПОРТ! И "грижа за дивеча", ха-ха! Но шило в торба не стои! Кога куче, кога- човек, една крачка. Обяснимо!
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Кос 35 Ех, че човеколюбив кучелюбец! И интелигентен на всичкото отгоре - знае думата емпатия, даже се е научил да я употребява, когато играе сценката "човеколюбие"! Макар че в пост 35 все пак е показал истинската си муцунка...
46
3
 
18
 
! Отговори
местан преди 7 години
Местан уби три вълка, но не го задържаха, и никой не му търси отговорност.