Такси помете 76-годишна жена до школо в Пловдив

В същия квартал по-рано бе блъсната и друга възрастна жена
25 окт 2016 17:10,
4
Такси помете 76-годишна жена до школо в Пловдив
Снимка: Архив, Булфото

76-годишна жена е транспортирана в болница с множество наранявания, след като е била блъсната от такси в кв. "Южен" в Пловдив, съобщиха от МВР пред "Фокус".

Още по темата

Катастрофата е станала в 10:30 часа на ул. "Георги Кондолов". По думите на водача на таксито жената е изскочила внезапно на пътя, в района на училище. 67-годишният шофьор не успял да реагира.

Жената е закарана веднага в болница.

Часове преди този инцидент в същия квартал бе ударена още една възрастна жена, която почина на място. Тя бе блъсната от "Форд" на бул. "Ал. Стамболийски" в града.

Алкохолната проба на 29-годишния водач на колата бе отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Улица преди 7 години
Г.Кондолов е паваж и това влияе в известна степен на сцепление и спирачен път,но основната причина е другаде.Широка е и се кара бързо.Но тъй като проблемите с паркирането в Пловдив от ден на ден се увеличават,по цялото протежение на улицата има паркирани автомобили,от едната,другата или даже от двете страни.Много пешеходци излизат м/у автомобилите да пресичат,а като са деца няма как да видиш до последно,така че колеги внимателно!
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На 67 години рефлексите му са съвсем нормални и може би по-добри от твоите.
1
2
 
7
 
! Отговори
Иван преди 7 години
76 годишна жена е блъсната от 67 годишен таксиджия........ дали на тази възраст жената може да изскача внезапно, или май зад кормилното устройство е имало малко бавни рефлекси, като се има на впредвид ЕГН-то му !!!!