Джип тръгна назад по "Тракия", предизвика сблъсък с жертва

Инцидентът е станал на отбивката за Карнобат
27 окт 2016 10:14, Красимир Ангелов
73
Джип тръгна назад по "Тракия", предизвика сблъсък с жертва
Снимка: Булфото, архив

Джип предизвика катастрофа при движение на заден ход на магистрала "Тракия". При инцидента загина една жена, съобщават от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Инцидентът е станал в сряда следобед. Тогава джип "Гранд Чероки" с пловдивска регистрация, управляван от 64-годишен мъж, пропуска отбивката за Карнобат и започва да се движи назад в дясната пътна лента на магистралата, за да се върне до отклонението.

Джипът е застигнат и ударен от "Фолксваген Пасат" с добричка регистрация, управляван от 60-годишен мъж. С него е била и 49-годишната му съпруга, която при сблъсъка е пострадала тежко и по-късно, въпреки усилията на лекарите, е починала в бургаската болница. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
0
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Бог да я прости жената !Който е разрешил 140 км/час по магистрала е УБИЕЦ !! Никъде във Франция и Испания няма такова нещо. Че някъде по Европата карат и с 200км/ч--- си плащат! Нашенско си е "село без кучета " !! Правото е на този, който е с бухалката, пищова,с пачката "зелени" или с джип "Чероки" !Възрастта няма значение - и на 24, и на 84 г.можеш да бъдеш дивак. Като приключи делото и "Чероки"-то изтърпи наказанието - ПИШЕТЕ! Какво и как, моля Ви !?Може "Пасата" да излезе грешен...в БГ съда ?
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама такива *** като тоя директно да ги пращат до живот в затвора...едни ми изпреварват в аварийната лента, други в насрещното карат а тоя *** на задна...да спести 20лв за бензин до следващия изход, а живота на жената колко струва!?
59
0
 
5
 
! Отговори
St преди 7 години
Вече, съм се нагледал на какво ли не по нашите пътища, в това число и обратен завой на магистрала Тракия точно преди да премина с моя автомобил. Добре че карах внимателно. Пълно е с ***.
58
2
 
1
 
! Отговори
LosHo преди 7 години
PB vs TXPB е пълен ***, това е ясно, но Техеранеца съм сигурен, че е карал поне с 160.Поредни безумици по родните пътища!
57
3
 
4
 
! Отговори
От опит преди 7 години
Пловдив са концентрирани много прО сти и некъдърни шЕфьори
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е те такова чудо нито съм видял нито чул,на магистрала да караш на заден ход,това трябва да се запише в рекордите на гинес,иначе лека и пръст на загиналата
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лека и пръст на жената. Аз пък не харесвам как са направени табелите за отбивките на тази магистрала-малки и не информират своевременно, а и самите отбивки са нечитави - тесни и за кратък спирачен път.
54
1
 
8
 
! Отговори
80722 преди 7 години
Отваряш тубата и в търсачката пишеш "дтп" гледаш внимателно и се стремиш да не повтаряш! Успех!
53
2
 
17
 
! Отговори
42095 преди 7 години
До ДимитровАбе да ти кажа, и теб би те изненадал някой ако се движи на задна по магистрала. Просто толкова бързо стават нещата, че докато проумееш защо се доближава толкова бързо, сте се ударили. Да се беше вкарал в аварийната лента поне, там да затрие друг нарушител.
52
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на гадните майнински шофьори! Вече водят по-простотия на всички останали такива! Представете си колко е голяма вселената, е те толкова е голяма и простотията сред РВ шофьорите!
51
16
 
4
 
! Отговори
Димитров преди 7 години
Единият на 64г, другият на 60г... какво повече да кажем, единият деди не довидял и си изпуснал отбивката, другото деди недовидяло и се нацелило в първият. В Пловдив оптики нямате ли? :D
50
1
 
38
 
! Отговори
До Да бе, преди 7 години
Живял съм в Пловдив. Веднъж един ми се кара, че ходейки по пешеходната съм му отнел предимство. В Пловдив по-скоро ще те блъснат на пешеходна, отколкото да спрат. А СО и новите СВ рядко използват мигачи. Характерно за всички е да не спазват дистанция и всяка седмица има леки катастрофи по Цариградско. Култура ми Янко. Закони има, но резултат няма, защото няма култура ми Янко! На заден по магистрала, ПТП + жертва е повече от предумишлено + безразсъдство.
49
2
 
18
 
! Отговори
Батко преди 7 години
Човека си е мислел че е на къра у нивята , и се сетил че си забравил сланината на крушата , та решил да даде назад . Другия си мислил че щом е на магистрала няма *** дето карат назад или в насрещното, и така се събрали..жалко за жертвата.
48
1
 
3
 
! Отговори
Николов преди 7 години
До ПонкоВ Турция има в лява лента нещо приличащо на пътен възел и си правят обратне завои
47
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И по аварийната не трябва да го прави. Пак може да се случи същото.
46
5
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи една жена си е загубила живота, защото един пловдивски цър-вул го е домързяло да мине в аварийната лента и много бавно с включени аварийни светлини да се придвижи до отбивката? Не че е правилно движението в аварийната лента, ама поне щеше да индикира, че трябва да го задминават. Това неговото е върхът на простотията. Нищо чудно, ако се окаже роднина на някой пловдивски прокурор или съдия и се размине леко.
45
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 45Чети !"пропуска отбивката за Карнобат и започва да се движи назад в дясната пътна лента на магистралата"
44
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е точно за Пловдив отбивките са няколко, защо да се връщаш за първата...?отделно при нас на Х километра имаш възел да обърнеш.
43
2
 
32
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Дали е с джип или не, изобщо няма отношение към случая. Изпуска някой отбивката и тръгва на заден по магистралата? Защо го прави след като много добре знае, че подлежи на наказание според закона? Прави го защото е убеден, че КАТ не работи и никой няма да го санкционира. Сега се е случила катастрофа и КАТ се появява - след дъжд качулка. На заден на магистрала съм виждал да го правят стари коли - Opel Corsa, Рено Клио, ... но не и джип, а за българските разбити пътища само джиповете стават.
42
0
 
35
 
! Отговори
ПОнко преди 7 години
До ГДСтига ръси глупости бе! Няма магистрала на света, на която може да се прави обратен завой... Или искаш през 2 км да има пътни възли, за "блейки" като тоя...