Арестуваха турчин, пребил полицай в Студентски град

Съдът обаче го пусна под гаранция от 10 000 лева
23 ное 2016 16:07, Красимир Ангелов
50
Арестуваха турчин, пребил полицай в Студентски град
Снимка: Булфото, архив

45-годишен турски гражданин е арестуван за нападение и нанесен побой над полицай в Студентския град в София. Инцидентът е станал на 19 ноември, съобщават от МВР.

На същата дата при обход на район в "Студентски град", автопатрул от Седмо РПУ се намесил при саморазправа между двама водачи. След катастрофа на  ул. "Проф. Атанас Иширков" между товарен автомобил "Ивеко" и лек автомобил "БМВ", шофьорът на колата отправил закани, заплахи и удари към другия водач.

Когато полицаите пристигнали на мястото на инцидента, шофьорът на леката кола започнал да ги обижда, да отправя закани и да буйства. В присъствието на служителите на реда ударил шофьора на буса, което наложило униформените да се опитат да го озаптят.

В хода на проверката буйстващият мъж отказал да представи документите си на униформените служители и нанесъл няколко удара в лицето на единия от тях. В крайна сметка нападателят - 45-годишен турски гражданин със статут на постоянно пребиваващ в страната, с адресна регистрация в София, е задържан.

Пострадалият полицай е откаран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ и настанен за лечение с фрактура.

На турския гражданин е повдигнато обвинение за побой над длъжностно лице и е задържан в ареста. Софийският градски съд обаче го пуснал на свобода с парична гаранция от 10 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
2
 
! Отговори
pff преди 7 години
Според мен трябва да получи същото наказание като ко набие полицай в Турция... т.е при сегашните обстоятелства обесване или разстрел
34
0
 
3
 
! Отговори
БХК преди 7 години
Незабавно да се увеличи заплатата на съдията за това хуманно деяние,полицая да се извени на турския гражданин за недорузомението-
33
5
 
2
 
! Отговори
10000 преди 7 години
10 000 v kasata na Bg,kakvo iskate pove4e,radvaite se!
32
0
 
6
 
! Отговори
вгр преди 7 години
До Аз съм просто човек... Ама пред депортацията трябва ДОБРЕ да му се "обясни", че така да не прави повече... Много добре да му се "обясни", че и да нее може да прави вече така!
31
1
 
19
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Бутнете му една гюленска книга и го предайте в търция.И му гледайте сейра.
30
1
 
25
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Как ли би реагирало турското правосъдие, ако българин беше пребил турски полицай?
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви свидетели ?Пребивайте го на място , кой ще му стане свидетел на тоз ***.гал.
28
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турчин с BMW - диагноза :). И в германия са същите дрисльовци
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега остава само битият да отиде и да му се извини или да му плати затова ,че се е изморил и изхабил ръката дето е удряла .В кой век живеем и това закони ли са и кого защитават .
26
1
 
22
 
! Отговори
Аз съм просто човек преди 7 години
Незабавно депортирайте го в АНАДОЛА...
25
0
 
13
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Ей големи разбирачи има тук!Какво мислите е обучението в школата на МВР?За 6 месеца те учат само на ключове,и как да се отбраняваш от обикновен човек(и това пак не е гаранция).А от професионални спортисти просто нямаш шанс,той това го е учил цял живот,а ти 6 месеца.Просто трябва да се разреши употребата на оръжие по нежизнено важни органи!
24
0
 
37
 
! Отговори
FUCK OF преди 7 години
А ДА БЕШЕ ПОСЕГНАЛ НА ПОЛИЦАЙ В ЩАТИТЕ ИЛИ ХАЙДЕ В СЪРБИЯ ИЛИ ГЪРЦИЯ....ЖАЛНА МУ МАЙКА...ДОСЕГА ДА СЕ Е ПРЕСЕЛИЛ ВЪВ ВЕЧНИТЕ ЛОВНИ ПОЛЕТА.....АМА Т'ВА ЩЕ Е...НАЛИ Е В БЪЛГАРИЯ....Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....
23
3
 
1
 
! Отговори
kolio99 преди 7 години
До да ама неважно е да няма свидетели!
22
11
 
11
 
! Отговори
да ама не преди 7 години
До munchoА като бият хората по районите по улиците и в патрулните коли не ги ли е страх тогава!?страна логика изказваш....
21
4
 
37
 
! Отговори
muncho преди 7 години
До цирк мврНе искат да отвръщат, защото ги е страх от последствията. После ще им искат сметка дали са превишили правомощията си, дали не са използвали повече сила, т.е. ако онзи те удари по ръката, ти нямаш право да го удариш в главата :) Пълен цирк, не знам как работят още в тази система.
20
2
 
32
 
! Отговори
THE JOKER преди 7 години
Аз ако бях на мястото на полиция, или на мястото на негов колега, тоя турчин вече щеше да е при Аллах.
19
0
 
36
 
! Отговори
Емигранта преди 7 години
Какво ли би станало ако ударя английски полицай.....!!!???
18
7
 
25
 
! Отговори
цирк мвр преди 7 години
Явно полицаите у нас не владеят никакви умения да се защитават и да се справят с нападатели и как ще ни защитават не знам,но да бият и обиждат обикновени хора са научени!?странно нали.....
17
7
 
3
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Свобода че няма кой да ме обработва
16
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом е със статут на постоянно пребиваващ значи е гюленист или активист на ПКК. И в двата случая е ценен за Ердоган и може да се изтъргува.