"Гранична полиция" получи 12 високопроходими автомобила

Ще се използват срещу незаконната миграция по границата
Обновена: 14 дек 2016 16:09 | 14 дек 2016 16:00, Анисия Иванова
14
"Гранична полиция" получи 12 високопроходими автомобила
Снимка: МВР

"Гранична полиция" е получила 12 високопроходими автомобили от германското министерство на вътрешните работи, съобщиха от МВР.

Хелмут Тайхман - ръководител на отдела "Федерална полиция" заявил, че миграционният натиск, под който се намира България, е значителен, а освен това било ясно, че голяма част от мигрантите имали за цел да достигнат до Германия.

По думите на заместник-министъра на вътрешните работи Филип Гунев помощта е символ на подкрепата за опазването на външните граници на ЕС, признание и оценка за усилията на България.

Всичките 12 високопроходими автомобили ще бъдат използвани за противодействие на незаконната миграция и трансграничните престъпления по българско-турската граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин що не прати поне 1 като сте много умни ушанкитее
7
0
 
5
 
! Отговори
чужденеца преди 7 години
И летящи чении да получат пак ще пускат небесниците,така им е наредено.сега поне по време на дежурство ще има къде да спят
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ехаа с един куршум два заека, сега като паркират всичките Great Wall, с които разполагат, ще кажат, че са построили оградата, за която се говори. И ще са прави да му се невиди.Bulgarian border great wall!
5
0
 
11
 
! Отговори
Баси Държавата преди 7 години
Егати прошленската държава сме станали-муфтим от всеки и всичко!Каквото можем да паланджосаме се прибира.С дарения се строят църкви,възстановяват се села,правят се операции,сега джипове ни дали и после защо хората нямат самочувствие?Мани,мани!
4
0
 
23
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
И 120 да са "високопроходимите" машини все тая!!! Вече бе казано, кой спира нарушител на границата.....някакъв руснак .... М.Калашников.....
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не ги вземат след седмица от НСО?И Бойко да го видим как ги кара?
2
0
 
5
 
! Отговори
да с е внимава преди 7 години
д а не слагат холограмни лепенки на тях терористи следят обемно всички автомобили с холограмни лепенки с точност до сантиметри обемно проникващо.>д а н е им издават опасни талони с чипов е,холограми и други терористични съоръжения опасно е..само безопасни номера..д а нямат чипове и скенери ..
1
11
 
19
 
! Отговори
Инженер преди 7 години
Те нашите пари ги похарчиха за няколко суперлуксозни коли, с които НСО до вози задниците на ББ, ЦЦ, пак ЦЦ и ДР. Сега ще разчитаме на милостиня за оборудването, с което трябва да се свърши работата.