Криминалисти разкриха наркооранжерия в Пазарджишко

Иззети са лампи, абсорбатор, датчици за температура, марихуана
18 май 2017 12:30, Анисия Иванова
5
Криминалисти разкриха наркооранжерия в Пазарджишко
Снимка: МВР

Криминалисти разкриха наркооранжерия в пазарджишкото село Церово, съобщиха от МВР.

Вчера служителите на полицейския участък в Лесичово предприели проверка на къща в селото, обитавана и стопанисвана от 48-годишен мъж от София. При претърсването те установили, че на втория етаж мъжът е обособил оранжерия за отглеждане и обработка на марихуана.

Открити са общо 46 растения канабис, засадени в саксии, достигнали височина до 1.30 м. Помещението било оборудвано с всичко необходимо за засаждане и последващо отглеждане на наркотика.

Иззети са електрически стабилизатори, нагнетателни лампи, въздушен абсорбатор, датчици за температура и влажност на въздуха, вентилатори.

В таванско помещение на постройката криминалистите открили и три полиетиленови чувала с около 3.500 кг суха листна маса, която при направения полеви наркотест също реагирала на марихуана.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него е образувано полицейско производство. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
до №3 преди 6 години
Депутатите имат маймунитет!
3
2
 
7
 
! Отговори
226 преди 6 години
Един въпрос с един отговор - Има ли наркооранжерия в алеите с теменужки на "Орлов мост"? И отговорът е нееднозначен - ДА! Вероятно е общинска собственост, така поне казват живущите наблизо.
2
1
 
9
 
! Отговори
До Попов преди 6 години
Когато *омярите от дс и настоящи масони, както и всички политически лакеи със стафида вместо мозък покрай тях умрат до един и освободят страната от мафиотската си хватка. Вече е ясно, че в тази страна ще останат масово роми, а българите ще се спасяват някъде в чужбина, очертава се общество от 5 млн смесени и умствено ограничени малцинства, и другото деградирал в развитието на съзнанието си елит, които ще стоят и ще се чудят какво точно стана, защо нещата се развиха толкова зле.
1
1
 
18
 
! Отговори
Попов преди 6 години
А тия с хаповете кога?!?Питам за един приятел?? Узаконяване на марихуаната поне с медицинска цел КОГА???