Хора от дълбините на Африка заплашват Европа!

Виктор Орбан обвини ЕС, че не се защитава от масите имигранти
73
Хора от дълбините на Африка заплашват Европа!
Снимка: Reuters, архив

Унгарският премиер Виктор Орбан заяви, че нелегалната имиграция е заплаха за неговата страна и за цяла Европа. Според Орбан най-голямата заплаха са стотиците милиони хора от "дълбините на Африка", които искат да избягат от бедността, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
В реч в румънския град Байле Тушнад унгарският премиер обвини Европейския съюз, че не защитава своите граждани от "масите нелегални имигранти", застрашаващи културната идентичност на европейските страни и засилващи заплахата от тероризма, безработицата и престъпността.

От началото на годината 90 000 мигранти и бежанци са влезли в Унгария, която строи ограда по границата със Сърбия, за да пресече техния приток.

Повечето бежанци подават молби за убежище в Унгария, но след това бързо заминават за други страни в ЕС, като Германия и Швеция, напомня АП. /БТА/



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
3
 
! Отговори
брадвата преди 8 години
Защо на повечето по-надолу писачи им е жизнено необходимо България задължително да е част от някакъв съюз? Било то икономически или пък военен? Защо? Не може ли светът да съществува без съюзи и изкуствени правила и граници?
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бре, тия червени *** умрат да излезем от ЕС. И къде ще отидем тогаз? В Евразийския ли? Явно вашите желания са такива. Ноооо ядец.
47
4
 
0
 
! Отговори
st преди 8 години
koi ste vie bulgarite aaaa nikoi heheeheh
46
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
To4no taka! Prav e Orban! Jalko,4e nqma takiva politici kato nego i v drugite evropeiski durjavi!
45
2
 
10
 
! Отговори
Българин преди 8 години
До патриотАма то и излизането трябва да се предложи от нашите политици и проведе референдум, ако си изберем свестни политици като Орбан които няма да се навеждат пред ЕС, Обонго и който и да е защо да излизаме? Ние сме част от ЕС, там трябва да се чува и нашият глас, а то и да излезем ако продължаваме да се навеждаме каква полза?
44
1
 
20
 
! Отговори
патриот преди 8 години
До Българин защото нашите политици нямат волята на Орбан и се навеждат пред ЕС и защото това е една корумпирана организация която започва да се разпада...
43
1
 
8
 
! Отговори
Rusi Gospodinov преди 8 години
Kogato Tikvata si pozvoli da kritimuva EU, da provede takava ikonomi4eska - hem nacionalna, hem evropeyska politika kato Orban, togava 6te ni pitat, a nqma da ni narejdat I nie 6te se vurnem da rabotim za bude6teto na decata si v BG.
42
2
 
20
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Аве ***, кой е дал палец надолу на 56???И защо, защото иска да излиза от ЕС или защото иска джихадисти в къщата си?!!!Виктор Орбан е велик, да го подкрепим!!!
41
2
 
29
 
! Отговори
Българин преди 8 години
До патриотИ защо да излизаме?! Орбан не иска да излиза от ЕС, той не иска антиевропейски емигранти в ЕС!Защо не го подкрепим, вместо да излизаме?!
40
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един, произлязъл от дълбините на Африка, който е най-голямата заплаха за Европа, днес се е върнал към корените си- нейде по дърветата из Кения. За мънкито Обонго става дума
39
7
 
10
 
! Отговори
патриот преди 8 години
До Пфу много е прав - незабавно излизане от Ес е единственото ни спасение, иначе ще се превърнем в *** с африкански президент!
38
0
 
14
 
! Отговори
Българин преди 8 години
До ТРАКИЕЦКакъв тракиец си ти бе, гърците (елините) са наричали траки българите, някои от тях тръгват с Александър Велики и се заселват в централна Азия, после постепенно се преселват на запад и 7 век една част от тях начело с Аспарух се връщат по родните места на прадедите си и освобождават сънародниците, и една подробност донасят 20 тюркски думи, а сега колко английски думи има в българския език.
37
2
 
29
 
! Отговори
патриот преди 8 години
Един трезвомисещ политк! Дано Бойко да го е прочел и да се замисли накъде ни води...ако не излезем от този корумпиран ЕС свършено е с нас, тече процес на ислямизация а сега ни чака и африканизация и ще трябва да ги интегрираме...висококвалифицираните братя от сирия, афганистан и африка...каква трагедия само ни чака...
36
1
 
6
 
! Отговори
Пфу преди 8 години
До българина--42;Абе атакист ти патриот ли си? Ти българин ли си?
35
2
 
26
 
! Отговори
Пфу преди 8 години
Прав е Орбан. Браво.
34
0
 
34
 
! Отговори
БАВО! преди 8 години
ОРБАН Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИК, КОЙТО ДЪРЖИ НА НАЦИЯТА И НАРОДА СИ! А С ПОСЛЕДНАТА РЕЧ,НАПЪЛНО ПРАВИЛНО ЗАЩИТИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ ,КОИТО СКОРО ЩЕ ПРЕСТАНАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ ,УНИЩОЖЕНИ ОТ МАСОВОТО НАХЛУВАНЕ НА ИМИГРАНТИТЕ!
33
2
 
12
 
! Отговори
истинската история преди 8 години
До историятаЗащитаваш претенциите на *** и арабелите да се заселват при бившите си колонизатори в Европа, след като те тотално са ги изгонили колонизаторите от Африка??? Ами ние като сме били колония, защо не защитиш нашето право да се заселваме в Турция, при това ние не сме изгонили колонизаторите, някои си отишли, но които са искали си останали в България!!!
32
1
 
23
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
До Анонимен 32Чакай бе, ние още не можем да пътуваме в САЩ без визи, а англичаните искат да гонят българи и румънци, а ти ревеш за африканци и арабели. Всеки е в правото си да реши кой да пусне в къщата си и кой не, същото е и с държавите. За мен е изключително странно, защо бившите колониални метрополии допуснаха да се заселят на тяхна територия хора от бившите им колонии, докато Турция след като загуби колониите си, не само не допусна, ами изби или изгони тези които са живели при тях.
31
1
 
54
 
! Отговори
vivian преди 8 години
евала Виктор Орбан! Да си толерантен е хубаво нещо, но от време на време нещата трябва да се назовават с истинските им имена.Като например очеизваждащия факт, че Европа се препълва с НЕевропейци и НЕхристияни. На Европа не и трябва война, Европа е превзета отвътре вече.
30
4
 
47
 
! Отговори
българина преди 8 години
референдум за излизане от ЕС веднага. нужни са спешно предсрочи избори и 200 депутата националисти и патриоти. кога ще ни управялва БЪЛГАРИН както Унгария УНГАРЕЦ, кога!!! искаме бълагрин на власт!и бой по всички предатели!