Атентат? Не! Фойерверки паникьосаха Лазурния бряг

Хората хукнали панически и в безпорядъка 40 били ранени
15 авг 2016 09:00,
3
Атентат? Не! Фойерверки паникьосаха Лазурния бряг
Снимка: YouTube

40 души бяха леко ранени снощи в курорта Жуан-ле-Пен, на френския Лазурен бряг, сред кратка паника, че е извършен атентат, предаде Франс прес, като цитира пожарната.

Местно радио съобщи, че около 40 души са леко ранени в квартала Пинед на Жуан-ле-Пен, известен с международния джаз фестивал и нощните барове. Там настъпила паника от шума на фойерверки, хвърлени от лек автомобил.

Клиенти на заведенията, седящи навън, се втурнали да се крият вътре, а голяма група хора, които се връщала от плаж, разпространила слух, че има атентат. Хората хукнали панически и в безпорядъка десетки били ранени. Пожарникари и линейки веднага пристигнали на място, за да окажат помощ на пострадалите, а полицията блокирала центъра на града, съобщи БТА.

Франс прес напомня, че на 14 юли - националният празник на Франция, джихадист прегази с камион в близкия до Жуан-ле-Пен град Ница 85 души и рани над 400. Отговорност за атентата пое "Ислямска държава". Вижте видеото от паниката на Лазурния браг!  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Как упорито ни дирижират емоциите. След като се е разбрало ,че е било недоразумение франс прес напомня за загиналите при атентати.??? И защо не напомни за подобния случай в Испания където пак така безпричина се втурнаха да се тъпчат като овце.,и да каже на хората че не трябва да се поддават на тази психоза.
2
8
 
4
 
! Отговори
карма преди 7 години
А когато Франция заедно с другите западни страни слуги на САЩ разбиваха арабския свят и съсипаха живота на милиони не помислиха ли какво ще става след това!?
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смислените заглавия на Българската новинарка. Атентат? Как? Днес.бг, ама защо , но ще има вода!