Юнкер се среща с Мария Габриел, казва ресора й в ЕК

България най-вероятно ще получи сектора "Дигитализация"
16 май 2017 07:32,
38
Юнкер се среща с Мария Габриел, казва ресора й в ЕК
Снимка: Bulgaria ON AIR

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер ще се срещне с българския кандидат за европейски комисар Мария Габриел.

Габриел бе номинирана официално от кабинета миналата седмица, за да заеме българското място в ЕК, което от половин година стои празно.

Очаква се след като разговаря с българската кандидатка председателят Юнкер да обяви ресора, който ще бъде отреден за нея и за България.

Още миналата седмица се заговори, че шефът на Европейската комисия е подготвил сектора "Дигитализация" за Мария Габриел.

Българското място в ЕК е празно от декември миналата година, когато досегашният ни комисар Кристалина Георгиева се премести на работа в Световната банка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До чичо ГугълТе такива са всички бюрократи, дори ида ти обясня глупостите, които си описал, пак няма да има смисъл.Все едно с рисуване на акварели да бориш сушата ва Африка. с рисуване на езера и да ги показваш на жадните.Всички в брюксел това правят
27
0
 
2
 
! Отговори
men преди 6 години
те млади хора не останаха в този нужник тая щяла да инвестира. еритрейците и те по цял ден за широколентов интернет мечтаят да гледа пряко обезглавяванията от саудитска арапия и изнасилванията във швеция по фейсбук. да живэ гомносарката.
26
0
 
11
 
! Отговори
Леля Гугъл преди 6 години
До чичо ГугълВсичките тези инициативи не ги предлага Габриел, а са дейности на Комисията и Европарламента, които крадливата и алчна кандидат комисарка, се опитва да препише на себе си. Изключително подло същество е тази.
25
7
 
3
 
! Отговори
чичо Гугъл преди 6 години
Е най-мразя някой да коментира без да си е направил труда да се информира. Изкуших се и аз, признавам си, ама порових тук-там и жената хич не е лаик в темата. Та намерих, че предлага да се инвестира в широколентов интернет, свързаност, иновации в земеделието, създаването на онлайн платформа във връзка с насилието над жените, за миграцията и сигурността също доста неща прочетох и как трябва цифровите инструменти да се прилагат. Та, да пожелаем успех, пък ще видим....
24
2
 
5
 
! Отговори
Роднина преди 6 години
Мария смени фамилията си, за да се разграничи от баща си, който беше неуравновесен и извратен човек. Още от малка я тормозеше и подлагаше на разнообразни форми на насилие. Това е и причината да учи в Кюстендил, възможно по-далече от домашния тормоз. Това е и причината за някой странности в самата Мария
23
0
 
4
 
! Отговори
Чакам коментара преди 6 години
Чакам коментара на Плевнелиев по номинацията българския еврокомисар! Какъв ли ще бъде той?
22
0
 
13
 
! Отговори
еврогейство в повече преди 6 години
Габриел та Габриел - как звучи само ! Особено когато всичките продажни медии ни го припяват хорово.Човек а-ха да си помисли , че някаква чужденка се е загрижила за България. А то - Мичето Неделчева , *** .Защо не й пишете бащиното име ? За да не се развали постановката ?!
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До TPE3BEHТи да не си от платените и писачи? Знае се, че Габриел плаща по 400 лева на месец на журналисти да пишат за нея и по 20 лева на ден на младежи за хвалебствия по форумите
20
0
 
10
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
За да успееш по сравнително легален начин в днешната опоскана България можеш:а/ да се ориентираш към някой "месия" дето ще ни "оправи", но трябва да е отрано и трябва да е правилния- напр. цар, Бочко, Костуф; б/ да се ожениш за някой чужденец или още по- добре Ж И Д - това винаги е било печелившо.Тази очевадно "много кадърна мома" за по- сигурно е заложила и на 2те точки.Разбира се можеш да станеш и корумпиран политик/магистрат, но там рискуваш.
19
13
 
3
 
! Отговори
TPE3BEH преди 6 години
Червените лaйнoмeти в действе, рано сутрин.Давайте другари плюийте колкото можете, в това сте най-добри.Успех на нашата еврокомисарка!
18
0
 
18
 
! Отговори
ПАРТИЕЦ преди 6 години
се наричаха едно време партийните членове станали такива от користни подбуди. Сега им казват ЕВРОАТЛАНТИЦИ
17
0
 
9
 
! Отговори
ЕВРОДЕПУТАТ преди 6 години
е *** дума. Както и ЕВРОЧИНОВНИК.
16
0
 
7
 
! Отговори
ЦИФРОВИЗАЦИЯ преди 6 години
се казва на български, Драги ***!
15
0
 
6
 
! Отговори
доц. д-р чоко боков преди 6 години
До Бинарвие още малко ще я попитате как е 4 в бинарен код
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя не е виновна, но е ужасно грозна !
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
електроовцесори
12
0
 
8
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
Когато роботите превземат всико и ти ще станеш излишен, ама си достатъчно вдлъбнат, за да го проумеешВземи си жена-робот да те храни със снимки на пържолиDD Умник, да беше се научил да пишеш на българскиq преди да ми казваш за какво ще си давам парите.Мечтая ли роботите за елекротовце?Чети бе, не боли.
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Robotite ne pushat cigari po vreme na rabota,nyamat nujda ot obyad i ne si tursyat pravata i niama nujda ot sindici.A mejdu drugoto ne e prosta,kolkoto ya smyatame,shtom e zaribila gn Gabriel i se e omujila,tova i e bil bileta da poluchava edna torba s pari i mujo silen da mu se chuva glasa,prostite sa onezi koito sa glasuvali neya
10
1
 
23
 
! Отговори
Другарят Господинов преди 6 години
Другарки и другари, може ли на един спортист да му кажат следното-"Ще играеш в националния отбор, но утре ще ти кажем по какъв спорт."? Може ли да разбира от всичко? Отделно от това, дигитализацията май ще вкара в икономиката роботи. А хората какво ще правят и ат какъв зор ще им плащат, като не работят?
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КУМЪТ И ЖОЗЕФ ДОЛ БИЛ ЛИ Е НА СРЕЩАТА?