Колко градове да ударят терористите, за да се събуди ЕС?

Полша иска ЕК да оттегли съдебните процедури за мигрантските квоти
Обновена: 24 авг 2017 08:17 | 24 авг 2017 08:10, Петя Славова
67
Колко градове да ударят терористите, за да се събуди ЕС?
Снимка: архив, Reuters

Полша поиска Европейската комисия да оттегли съдебните процедури срещу нея, които се водят заради отказа й да приема квотите за разпределение на мигрантите, предава Reuters .

Министерството на външните работи на Полша заяви, че страната е готова да се "бори“ в съда.

"Полша изпрати молба на Европейската комисия да прекрати процедурата за нарушение. Ако тя продължи, Полша е готова да аргументира и защити становището си пред Европейския съд", заявиха от полското МВнР, цитирано от "Фокус".

Управляващата в Полша консервативна "Партия на закона и справедливостта" (ПЗС) многократно е критикувала решението на ЕС за преразпределение на мигранти във всяка страна-членка, с цел да бъдат облекчени Гърция и Италия.

"Колко още европейски градове трябва да бъдат ударени от терористите, за да се събуди Европейският съюз? За да признае ЕК, че сляпото приемане на всички, които пристигат на европейските брегове е равнозначно на това да се завърже примка около врата на Европа?", каза по-рано полският министър на вътрешните работи Мариуш Блащак

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: ЕСПолшамигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото повече толкова по добре !!
48
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очевидно още много.
47
33
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като не им изнася на вишеградската 4 - моля, след ЮК! айде, чупка! Много си повервахте нещо! Вървете при Путин, там ще прокопсате повече - и равенство ще има, и братство, няма потоци и пр...забравихте от какви л..ан ви измъкна запада, как се бяхте огрухали след съветската окупация. И сега хляб ви дават, ипак ги лаете, неблагодарници!
46
19
 
4
 
! Отговори
да питам преди 6 години
абе руснаците тука кво толкоз се вълнуват кво става в ЕС, кво ги интересува? нали не обичат да се месят във вътр. работи на другите? Тва са си наши работи, мужици!
45
19
 
1
 
! Отговори
до питащияUBERMENSCH преди 6 години
До питанеа ти колко мигранти прибра в дома си? Заради такива мекотели като теб, ЕС се пропуква и може да си замине в този си вид, което ще е много жалко, защото ЕС само по себи си е най-върховната форма за обединяване на народите на Земята. Нищо подбно не е имало в миналото и не се знае дали ще има и в бъдеще.
44
14
 
0
 
! Отговори
питане преди 6 години
Чета коментари и се изпълвам с гордост. Българският UBERMENSCH е готов да заеме позицията си като световен морален и генетичен еталон. Браво и да не забравите да възпитате и децата си така, щото видимо много добре работи.
43
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо ново,като едно време,в кръчмата след второто!Напред,да живей!То хубаво,ама къде сме,колко сме,какви сме,?Добре е да си дързък ,но баланса в политиката ни е спасявал винаги!Колкото пъти сме се репчили,са късали парчета от Родината!Умната!
42
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Полша.
41
4
 
24
 
! Отговори
В. преди 6 години
Според всички изследвания второто поколение мигранти са тези, които отричат интеграцията и са склонни на тероризъм. Т.е. вкарвайки "работна ръка" според Меркел вкарваме сериозни проблеми и опасности за нашите деца.
40
5
 
17
 
! Отговори
Да преди 6 години
По страшно и жалко е мисленето на европейците,то е и причината за всичко ставащо.Изпусната работа.Ес е последния проект на европейските народи.Впрочем те вече го отрекоха.Оттук метрополията ще е колония !
39
2
 
15
 
! Отговори
Европа преди 6 години
Европейска петицияstop-invasion.eu/en
38
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на братята поляци, унгарци, чехи и т.н.! Откъде накъде някакви корумпирани евро бюрократи ще определят миграционната политика на суверенни държави?? Както каза бай Орбан на баба Меркел...."вие сте ги поканили у вас, а ги пращате на вечеря у нас"!! Ей това е държавник, а не като нашия *** бетонджия и асфалтаджия!
37
2
 
17
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Колеги...този анонимния не е "ляв"!Алахогъзник е !!!
36
2
 
17
 
! Отговори
Я, па Я преди 6 години
До АнонименАми ако в буркана с меда ти изсипя 1 чаена лъжичка фекалии ще си намажеш ли филия, а?
35
2
 
41
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Алахогъзник...Полша е една от малкото държави в Европа, които мислят за бъдещето на собствения си народ....и не искат търтеи с коран под мишницата!
34
2
 
33
 
! Отговори
Браво Поляци преди 6 години
Който е водил колониална политика някога,да си ги приема.Полша,Унгария и България не са в тов число
33
40
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може ПОлша да ползва благата на ЕС, а да отказва да поеме отговорност за мигрантите.Като не иска мгиранти - да им се замрази членството и да не получават облаги!
32
6
 
30
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Тероризмът се контролира, не го ли разбрахте?От хора, които не са мюсюлмани и които уж трябва да пазят Европа.Контролиран хаос и контролиран тероризъм, кое не е ясно?
31
32
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може заради един терорист да откажем помощ на хиляда мигранти.Повечето от тях са съвсем свестни и нормални хора. Терорирстите са отклонение, едно нищожно озлобено малцинство.
30
2
 
27
 
! Отговори
Европейка преди 6 години
Сто града да ударят,все тая.Политиците ни са зад охрана.Има един начин-ние да ударим т.нар.елит,да ги изхвърлим на избори.Само,че както виждате пак ще я изберат мама Меркел,пак каза,че е била права и ще продължава така.Оня,който навряха за папа вика,че навлеците трябва да са преди националната сигурност.Няма единство в Европа.Жалко,че както винаги страдад невинните.