Наказанието на Каранга? ЦСКА не бива да се тревожи!

Жан Карлос Бланко черпи сили от пищната си половинка
21 мар 2018 13:52, Веселин Коларов
11
Наказанието на Каранга? ЦСКА не бива да се тревожи!
Снимка: Instagram

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга беше наказан за един мач от Дисциплинарната комисия на БФС. 

Санкцията на бразилския стрелец предизвика куп полемики дали е била правилна или не. Ние обаче няма да изпадаме в подробности, а причините за решение на ДК са ясни на всички.
 
Каранга ще пропусне домакинството на Ботев Пловдив, който по-рано през сезона измъкна 1:1 на "Българска армия" и няма загуба от три мача в Борисовата градина (б.р. - и два пъти 0:0). Това обаче по никакъв начин не бива да притеснява ЦСКА. Очакванията са на негово място Стамен Белчев да пусне в игра привлеченият през зимата нападател Жан Карлос Бланко.
 
Колумбийският стрелец вече откри головата си сметка за "червените" – при 5:0 над Верея в Стара Загора. Той има и много силен източник, от който да черпи сили. Това е пищната му половинка Юлиет Руиз, която в Intagram вече се фука със снимки от София.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото е и друго, ръководството на Левски дава лош пример и тон, като говори и пише за ЦСКА. Мразели ЦСКА??? Тива е само игра, не война! Един път бие единия, друг път другия. Какво толкова, футбол е само. Обиди, унизителни изказвания, подигравки, това настройва агитките и какъв е резултата, побоища, счупени коли и ранени хора. И защо? Като гледаме Английски мачове, да сте чули и видяли такива гнусни скандирания и обиди? Няма. Там се радват на играта и стадионите са пълни. Тук ще идват все по-мал
7
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Можеше и без да прави този жест, не беше необходимо. Но Левски, изпаднал в дълбока криза, като не може да бие ЦСКА, ползва Перукан да удари. За мен е безсилие от страна на Левски. Ръководството на отбора е толкова объркано и безпомощно, чак да ги съжалиш. Това ръководство трябва да мисли поне за период от 10 години, да работи с юноши а не пазарува на килограм незнайни черняевци. Защо са им ДЮШ, като нямат млади с качества с които да работят? Нашия футбол отдавна погина, убит от корупция и идеоти
6
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя маймуняк що не ходи да се пеняви обратно в Бразил?
5
0
 
31
 
! Отговори
Калъфчето на СДС преди 6 години
хьомнйе, пак ли си си натрескал коментари през администраторския панел?butthurt much?
4
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШопоИма, има: Леефски...
3
7
 
37
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До Цска умряНема ,,велик Левски,, !!! Има ,,Пощенец,, ,,Динамо,, ,,Левски Спартак,, ,, Витоша,, ФК,,Лафчис,, 1992 !!! Това е !!!
2
8
 
37
 
! Отговори
scott преди 6 години
До Това не е ЦСКАистинскиа ЦСКА бие лефскито на футболниат терен. по това се познава. А не по фалити,имена,собственици,некойнещосиказал, рагистрации и прочее МАЛКИ НЕЩИЦА.
1
0
 
44
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Чудя се дали тази девойка си е сложила силикон не само в гърдите, но и в д/упето?!? :)