Зачеване - как да видим по-скоро двете черти

Плануването на бебето е важно
18 юни 2017 22:00, Eкип на Puls.bg
10
Зачеване - как да видим по-скоро двете черти
Reuters

Бременността е най-прекрасният и, за сега, единствен начин да се развие нов човешки организъм. Тя представлява куп от физиологични процеси, настъпващи в организма на жената, които имат за цел да осигурят леко и безпроблемно износване на плода. Може би, ти си една от многото жени, желаещи да забременеят в близък или далечен план. Ето няколко напътствия относно увеличаване на шанса да се случи щастливото събитие.

 
Най-важното е планът! Семейното планиране означава избягване на нежелана бременност и насоки към желана такава. Обикновено в такива случаи консултацията с акушер-гинеколог има витална роля. Тя може да се възприеме като основата за пълноценна бременност, като по време на нея лекарят има задачата да оцени състоянието на животдаващите женски полови органи. Визитата може да не успее да отстрани евентуални проблемни находки на момента, но взимането на решение за среща с лекар те подготвя за бременността. 
 
Здравословен стил на живот = здравословна бременност: Отстрани всеки порок (консумация на алкохол, пушене, използване на пристрастяващи средства). Телесната маса също е от значение – започни спорт, който не изисква екстремни усилия като танци, плуване, йога, джогинг и други. Препоръчително е кафето да бъде лимитирано до сутрешната чаша на закуска и не повече, т.е. около 300 мг кофеин дневно. Приемането на фолиева киселина поне един месец (най-добре три месеца) преди забременяване драстично намалява риска от дефекти, свързани с нервната система на плода.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
АМАН от терористи преди 6 години
Терористите от дирекции "Обществено здраве" чрез зверски глоби са психизирали ВиК да отравят жестоко всички питейни водоисточници..Вместо да обезпечат ЧИстА лечебна ПИТЕЙНА ВОДА от чешмите тези масови убиици глобяват ако водата не отровена с хлор токсични канцерогенни бойни отровни вещества.Ползваните спец препарати разтварят радиоактивни канцерогенни *** по тръбите и тровят тежко и нелечимо ..Чести с а случаите на скоротечен рак и на внезапна смърт след поглъщане на отровна супа,чай,кафе
5
0
 
1
 
! Отговори
Чиста питейна вода преди 6 години
Изключително жестоки вреди на майките се нанасят от мед мафията чрез хлор токсични канцерогенни разтвори подавани от чешмите вместо питейна вода. Природата приема отровните води от чешмит е като недопустими условия за раждане и отглеждане на важни деца.СЛед 2005 година са отровени тежко и нелечимо над 7 000 000 българи.Мед мафията е увеличила ограбването с над 5 000 000 000 живи лева годишно .Убиват с инсулти,инфаркти ,диабет,рак чрез хлор терор
4
0
 
4
 
! Отговори
родител преди 6 години
Важно е детето да идва с любов и от двамата родители.Що се отнася до възрастта на раждане, според мен това не е толкова важно , стига да има време да се отгледа детето.
3
4
 
3
 
! Отговори
Бодро и дръзновено:) преди 6 години
Има ли една черта,Жоро е невинен!Ако има две черти,бързо-бързо му звънни,бременна си вече ти!Тест, тест, супер тест!
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Под свестен , какво разбираш ? Едър фитнесджия + Кеш от измами или наследствено ?Щото ако не е това ...Има доста свестни мъже ..които не се набиват на очи. Човек вижда това което иска да види.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все пак, по-добре е първата бременност да се планира не по-късно от 26 г. при жената.За съжаление, в наше време повечето момичета все още не са достатъчно стабилизирани икономически, за да бъдат опора на семейство. Налага се или да търси по-стабилен съпруг, или да разчита на родителите си, или да отложи за по-късно раждането на дете. Но дано не се наложи да отлага за след 30 г. за първа бременност.Съзнавам, че е най-лесно да се дават съвети, затова моля никой да не се засяга от това което пиша