Евро 2016: Мачо на мача Полша – Португалия

Защо и дамите трябва да гледат първия четвъртфинал на Евро 2016
30 юни 2016 19:00, Екип на Dnes.bg
5

Артур Боруц Снимка: Instagram
Кристиано Роналдо Снимка: Instagram

Общо гласували: 60
Артур Боруц
75%
Кристиано Роналдо
25%

Европейското първенство влиза в своята решителна фаза и днес е първият от четвъртфиналите. Полша се изправя срещу Португалия на стадион Стад Велодром. Анализаторите казват, че в срещата може да се случи всичко и е трудно да се прогнозира изходът от мача.

И докато мъжете се чудят кой ще се класира в Топ 4, а някои страдат за отпадането на Испания в толкова ранна фаза от първенството, дамите нехаят за резултата. Отново досадният зелен екран се гледа в хола, но футболът може да е привлекателен и за нежния пол.

Защото футболистите отдавна не са само различни цветове на терена. Стадионът може да се превърне и в истинска арена на модни сблъсъци.

Затова днес в редовната ни рубрика двубоят ще бъде между красавците от отбора на Полша Артур Боруц и световноизвестния португалец Кристиано Роналдо.

Вижте подробности в следващите редове.

Артур Боруц

 Снимка: Instagram

Артур Боруц е роден на 20 февруари 1980 г. Висок е 193 см, а в момента пази вратата на английския Борнмът. Състезавал се е за Легия Варшава, Селтик, Фиорентина и Саутхемптън.

Любопитно за него е, че е спасявал 27-годишна бременна жена, нейната сестра и девер, когато били нападнати в Глазгоу, Шотландия. Също така е ревностен католик и преди началото на всеки мач се кръсти пред публиката.

Кристиано Роналдо

Снимка: Instagram

Кристиано Роналдо е един от най-известните футболисти в света. Той играе като нападател в Реал Мадрид под номер 7. За националния отбор на Португалия играе със същия номер и е капитан на отбора от 2006 г.

Кристиано е носител на Златната топка за 2008, 2013 и 2014 г. и Златната обувка за 2008, 2011, 2014 и 2015 година.

Футболистът е роден на португалския остров Мадейра на 5 февруари 1985 г. Още на 12 години е забелязан от големите португалски клубове. Той играе за Спортинг Лисабон и дебютният му мач е срещу италианския Интер.

Кристиано Роналдо играе в Мачестър Юнайтед от 2003 г. до 2009 г. През лятото на 2009 г. той официално става футболист на Реал Мадрид за 80 млн. паунда. Той е най-скъпо платеният футболист в света.

В личния си живот Кристиано Роналдо е известен с връзките си с модели. Имаше 5-годишна връзка и с Ирина Шейк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Кристиано - *** на мачо
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да сравниш бял човек с пъпчасал маннгалпиещ хапчета за топене на мазнини и с евро-геййски наклонностие наистина извратено
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм за скуадрата.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Роналдо не е мачо, а е мачка.
1
7
 
4
 
! Отговори
. преди 7 години
Пеналдо изобщо не го обичам , но в случая съм за Португалия , поляците са много долни и мазни и особено много не ни харесват , така че да си ходят.

Спонсорирани публикации