Експериментът в Dnes.bg: Какво е успех?

Попитахме Ясен, Хриси и Рафаил за успешните хора и добрите примери
Обновена: 22 юли 2016 13:52 | 22 юли 2016 08:49,
34
Експериментът в Dnes.bg: Какво е успех?
Снимка: Dnes.bg

Какво е успех? Едно от онези неща, които нямат строга дефиниция, но пък всеки винаги се стреми към тях. Но откъде децата изграждат модела си за успех и как се стремят към постигането му?

Отговорите потърсихме в "Експериментът в Dnes.bg" и попитахме Ясен, Хриси и Рафаил какво разбират под успех и каква е неговата формула.

Тримата вече са гимназисти, минали са през трудностите на изпитите и училището и смятат това за успех. В бъдеще искат да продължават да се справят отлично в учението, но също така да преследват и мечтите си.

И тримата са категорични, че да бъде успешен човек, той трябва да бъде смел и готов да поема рискове.

Тийнейджърите черпят вдъхновение от известни родни и чужди личности като Кейти Пери, Тейлър Суифт, Христо Стоичков и Бойко Борисов. Не забравят обаче, че и техните родители са успели хора и уважават постиженията им.

А за бъдещето... знаят, че трябва да мечтаят и да се борят за своите успехи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Bb преди 7 години
Doma e tam kadeto imasch rabota sigurnost dobro mef obdlujvane i dobri dohodi sa normalen jivot v bg tova e mnogo trudno slobata savista sabrsnia po koöperszii s selenduri do6li v sofia s miskite dohodi korumpitani lekari schumove ot denono6ni savedenia s prostazi mutri mutresi e trudno sa tova v 4ujbina e po ok
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До инатДомът е там където ти е хубаво. Тези псевдо патриотични лозунги могат да минават само при хора които не са излизали от село.
12
9
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
До 55Всъщност Вапцаров не е показвал никакви чудеса от храброст а е бил типичния психопрофил на терорист - объркан в мислите си полуинтелигент, пълен материалист без никакви морални устои, и есътрудничил всячески на следствието, за да си спаси кожата.
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
успех е да живееш живота ,който искаш,да преживееш нещата ,които искаш,да се вълнуваш от моментите и предстоящите такива и т.н.
10
2
 
11
 
! Отговори
55 преди 7 години
Дават приоритет на характера.Нормално за възрастта.Той е тяхната норма,но примерите не са най-удачните в деня ,когато през 1942 г. бе разстрелян Никола Вапцаров-гениален български поет,показал върховен характер на смел антифашист!Поклон!
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умни и добри деца. Но със сигурност ще заминат на вън за по-добра и платена работа.
8
2
 
6
 
! Отговори
Бай Варол преди 7 години
Браво на Днес- а , че в поредицата Експеримента показвате и добрата страна на живота. За това ви чета.
7
2
 
13
 
! Отговори
:)) преди 7 години
Умни деца, и симпатични . Успех !
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 13. Може до към 50 години.После няма да ти става п...та,храната,цигарите,пиенето ще изгубят вкуса си.Повечето ти приятели ще имат семейства и няма да имат време за теб.По цял ден ще стоиш в къщи сам.И накрая като умреш,ще те намерят разложен след няколко месеца
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Децата !!!! И здравото семейство. Това е най-важното в живота. Всичко друго пет пари не чини.
4
7
 
6
 
! Отговори
инат преди 7 години
Дом и семейство, обаче в България. Иначе не се брои.
3
4
 
6
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Не. Не е жалък експеримент. За сега става но виж " дневник" и " капитал" за мен са тоалетни. Излезе истината за тях, спонсорирани са от НПО на Сорос. Дано " днес" не е спонсориран от сороско НПО.
2
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом черпят вдъхновение от Бойкоще станат проости и крадливи геррбераститарикати мошениции ще ги приемат в младешката организация на ГЕРБ
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво трябваше да се очаква да кажат децата? Дадоха най-нормални и простички отговори :) От там нататък навлизаме в дебрите на екзистенциализма и можем да се дъвчем до първи петли по такива питания.

Спонсорирани публикации