Бориса Тютюнджиева: Дяволът е в детайла!

Моделката разказва за нещата от живота пред Az-jenata.bg
23 авг 2016 11:30, Илияна Николова
23
Бориса Тютюнджиева: Дяволът е в детайла!
Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Бориса Тютюнджиева е български модел. Кариерата ѝ стартира през 2006 година, когато тя е едва на 18 години. Тогава печели първата си титла в конкурс за красота.

Бориса е родена през 1990 година в София. Висшето си образование получава в американския университет "City University of Seattle". Владее английски и испански език.

Моделката активно се изявява и в модния бранш. Получава покани за снимки на рекламни клипове, включително и такива, предназначени за чужбина. Взима участие в музикални клипове, а на широката аудитория е известна от риалити формата "Къртицата".

Ето какво разказа тя за себе си специално за читателите на Az-jenata.bg

Ти си едновременно дизайнер и модел. Какво те вдъхновява в създаването на модните ти колекции?
 
Аз съм сравнително емоционална към нещата, с които се занимавам и всичко, което правя трябва да го почувствам в сърцето си, за да му се отдам. Точно поради този факт от тази есен, живот и здраве, ще покажа на българката един нов прочит на италианската мода с най-интересните и различни попълнения на достъпни цени. Аз съм зодия Везни и съм човек на промените, обичам да ги правя и с нещата, с които се занимавам, така че фирмата ми премина в една нова, прекрасна светлина, която се надявам да допадне на всичките ни лоялни клиенти.
 
Как предпочиташ да се гримираш в ежедневието си? 
 
В ежедневието си нося малко грим. Честно казано, когато бях по-малка доста по-сериозно се гримирах, но това е от израстването май. Нося професионални стикове за фон дьо тен или малко пудра и руж. Понякога си слагам и спирала, понякога не. Когато имам възможност, оставям кожата ми да си почива, тъй като сравнително често ми се налага да се гримирам.

Какво трябва задължително да има една жена в гардероба си?
 
Секси нощница, черна класическа рокля, стилни червени и черни обувки на ток, красива и елегантна бяла рокля. Силни акценти, откъм цветове. Всичко зависи от жената. Аз се обличам много различно, според настроенията ми, но определено съм различна и точно там е ключът към стила по мое мнение. Дяволът е в детайла.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредните мъдрости от един проститу иращ интелект. За съжаление, епохалните размисли на БТ бяха засенчени от могъщата интелектуална сянка на " Мис Свинска Опашчица"...Нищо, следващия път!;)
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е те това е новина . Все пак да знаем какво мисли една кифла е от жизнено важно значение за народа . Чакам нещо по така за Николета Лозанова или за Валери Божинов.
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледа тъпо
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ставаГоляма брадичка
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо гледа така? Да покаже детайла на девълът.сега.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много фотошоп на тая снимка, чак не мога да видя Бориса Тютюнджиева от него.
7
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да бе да какво е видяла тази от живота. от както се появи през 2006 и около нея се завартяха от онези бизнесмени без вратове. тази няма никаква представа какво е да се лишаваш от храна за да си плтиш наема или тока. даите и обувки и гримчета и и гледаите з*а бас хващам че не може да забарка една мусака.
6
3
 
1
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До АлексБързали са някой друг да не напише статията преди тях. Простено им е.
5
2
 
6
 
! Отговори
До Аз преди 7 години
Сега ще те изтрият заради омразна реч, че не могат да смятат.
4
3
 
23
 
! Отговори
охохо преди 7 години
само за пълнеж с белогвардейци!
3
2
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
До АЗЩях да кажа "ами те са журналисти а не математици" ама толкоз са и журналисти. :)
2
3
 
30
 
! Отговори
.. преди 7 години
А колко чепки е приютявала в хралупата си?
1
2
 
28
 
! Отговори
преди 7 години
Само глупости се пишат. Кариерата ѝ стартира през 2006 година, когато тя е едва на 18 години. Тогава печели първата си титла в конкурс за красота. Бориса е родена през 1990 година в София.2006-на 18години, 1990 година е родена ????? 2006 май е била на 16 .

Спонсорирани публикации