Съботен бис: Fiki ili Smurt!

Издислав издуха всички и кога плаче Николета
34

Народното творчество за Издислав. Снимка: Facebook

Тази седмица култови фигури от миналото на родната музикална сцена Валентина Хасан и Джорджано заминаха безвъзвратно на бунището на забравата. Неочаквано или не на трона се възкачи Фики Стораро с песента "Is This Love", станала популярна като "Издислав". Кен Лий и Дончу Край вече не са актуални.

Социалните мрежи половин седмица се занимават с "Изидслав" сякаш това е най-голямата трагедия в страната, сякаш не се тресем от политическа простотия. Дори се появиха мнения, че това е края и трябва да гасим лампите.

Зевзеци предложиха 1 декември (макар промоцията на песента да бе на 30 ноември) да честваме деня на Свети Издислав Великомъченик, покровител на ориент-рока. Очаква се и Ковърдейл да обяви, че се оттегля (Вижте в галерията народното творчество).

Всъщност от целия Издислав-шум ще има няколко тревожни тенденции. Вирсачи вече няма да е желано име за бебе в гетата, въпросът е колко новородени ще бъдат кръстени Издислав? Вече трябва да цакаме кинти в клубовете за песни, които да не се пускат. Ама най-гадното от всичко - защо е този хейт? Издислав си беше из вицовете и като герой на Whitesnake...

Противно на всенародните критици аз пък смятам да положа основите на фен клуб Fiki ili Smurt! Доводите? Та Фики успя само за три дни да натрупа повече популярност отколкото след двете статуетки за певец на годината! Песента му получи повече популярност, отколкото ако се ротира дори и в трите национални телевизии. И не на последно място - трябва конкуренция на Djena ili Smurt! За да се влезе в клуба обаче ще има едно условие - английският да е по-добър от на Фики. Мисля, че това не е пречка, защото подигравките сочат, че всеки втори нашенец е готов за Кембридж.

А Фики? Дончу Край за него, момчето си пее по нощните клубове, изкарва си парите, а някои от най-големите хейтъри ще дерат гърло в кръчмите с него - Издислааав... 

Със сигурност Лейди Би би дала едната си силиконова подплънка ако имаше и половината от ангажиментите на Фики. Преди няколко месеца тя анонсира музикално-еротична програма, в която пее и вее гръд с лепенки на зърната. Явно и това обаче не е помогнало, тъй като имала намерение да махне лепенките. И щяла да вдигне хонорара. Не е ясно дали надграждането на програмата й ще стане факт или е просто някаква акцийка, след която хората да си спомнят, че съществува. Но ако й минават някакви подобни мисли по-добре да смени професията, има хора, които си плащат да гледат цици.

Фики ударо зловещо и новата корица на Playboy Мартина Петрова. От списанието аха да помислят, че са ударили кьоравото и се появи малък Стораро. Иначе едно тв гостуване на Мартина изплаши достатъчно брой хора, а тези, които са си закупили списанието със сигурност си задават въпроса дали това наистина е тя. Ако се замисли човек, визията на плеймейтката е доста по-плашеща от английския на Фики. Още по-страшно е, че десетки девойки искат да дойдат в Софията и да постигнат успеха на Мартина - да лъснат голи в еротично списание, "да ги дават по телевизора" и да ги забележи някой спонсор. А джуки, силикон и всякакъв тип подобрения не винаги са гаранция, че ще стане по-хубаво. Справка - Мартина Петрова. Била известна като сексуална играчка на милионерския син Димитър Динев. Супер визитка - дерзайте знайни и незнайни бъдещи плеймейтки!

От тези среди е и Светлана Василева, но тя понатрупа слава в риалити вече, впечатли ни с грамотност, попя в чалга песен. Рецепта за истинска звезда. Тази седмица се снима и с Криско, което веднага породи слухове, че били гаджета. Даже обувката й е на неговите уши, ама цялата историйка някак прилича на развален телефон.

Още една притоплена манджа е новината, че Преслава щяла да пристане на Фики Стораро. Казах ли ви - Fiki ili Smurt! Доказателствата? Ами написала си в профила, че си търси мъж, а на всичкото отгоре и отишла на промоцията на албума му "Is This Love". Пригласяла му на песните и го гледала с премрежен поглед. Ис дид лав?

Тази седмица научих, че Златка Блек била екозащитничка. Мой пропуск, защото това било факт поне от две години. И не си купувала дрехи от естествена кожа, за да протестира срещу отглеждането и убиването на животни. Ама пък носела кожени ботуши, за да й бъдело топло на краката. То и екозащитниците ни едни...

"Звездите" от Галиче - кметът Ценко Чоков и сина му Мартин, търкат наровете в ареста от няколко месеца със сериозни обвинения. Другият кметски наследник - Спас, обаче го раздава медийна звезда, макар и вървящ по стъпките на Валери Божинов. Спас бил забил бръмчалката от "София ден и нощ" Бояна Генова, която нашумя като едно от "малките котета" на футболиста.

Все по-актуален е въпроса има ли смисъл да се бориш за титлата Мис България. Актуалната носителка Габриела Кирова вече няколко седмици се обяснява на тема купила ли си е победата. И това всяка година. Според слуховете, титлата на Габриела е коствала около 50-60 хиляди лева на баща й, който бил солиден бизнесмен. Тя пък "скромно" заяви: "Спечелих защото излъчвам класа!".

Николета Лозанова пък била резултат от дефектна спирала, разкри баба й. Бившият PR на Николета - Мартин Карбовски, покани бабата на плеймейтката, за да разкаже за иначе тъй интересния й живот. Та стана ясно, че майката на Лозанова родила за първи път в 10 клас и не искала да повтаря. Сложила си спирала, но тя се оказала дефектна и забременяла.

И така се родила днешната супер звезда. Николета хващала жаби с ръце, заедно с попови лъжички ги затваряла в буркан. При друг случай пък хванала малки патета, пуснала ги в леген, но те не издържали на това и умрели. Бабата разкри, че внучка й много си падала по футболистите, даже първото й гадже ритал в "Марица". Но всъщност есенцията от цялото предаване е друга - Николета много бачкала и никога не търсела някой да я издържа. И когато имала мъж до себе си не търсела друг. И когато жълтата преса пускала някакви лоши новини за нея - още плачела.

Иначе Николета беше рожденичка на 30 ноември. Сещате се за датата и каква премиера имаше, нали? Та и тя остана в сянката на Издислав. Но пък си честити празника сама, което е някакъв нов почин в звездния PR.

Преди да раздадем кърпичките минаваме към финала с Ути и Рени. Двамата щели да бъдат двойка по селските събори - той щял да върти специалитети, а тя да пее. Рени постоянно се оплаква как привършила парите след раздялата със съпруга си, но явно предстои възраждане на кариерата й. Защото на съборите има гарантирана публика. А между няколко песни ще прокарва с гозбите на Ути. Последният уж е отявлен противник на чалгата, но когато става въпрос за пари явно е готов да щрака с пръсти между две загребвания на черпака.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
George1 преди 7 години
Издисбрикет.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
издисгей?
12
4
 
8
 
! Отговори
27_27_27 преди 7 години
Автора е с несвързани мисли и абзаци. Как пък не се получиха смислено последователни изречения. В един момент дразни доста докато четеш. Късмет.. "Ис дид лав?", остава без коментар.
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Издрислав е джедай и се казва Мастър Йода Онлий Финк.
10
2
 
91
 
! Отговори
hai dafte преди 7 години
Тате, искам да ходя тая вечер на Фики, дай ми 50 лева.- Колко е таксито до там?20 лв.- Ето ти 20 лв.А за връщане?- Ич се не връщай.
9
2
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера защо медиите правите тези хора известни и богати...
8
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я тоя издиислав откъде изникна това ново чалга творение лие я да нее рода на азис или веско маринов
7
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз харесвам съботен бис
6
11
 
44
 
! Отговори
Mk преди 7 години
Абе, жълтите драскачи...ае, стига сте писали *** статии за *** хора. Нищо смислено не можете да снесете, само глупости. С това ли наистина се занимавате, каква стойност има?!?! Много жалка картинка сте станали...
5
5
 
24
 
! Отговори
Издислав преди 7 години
Как псува Клинтън? Да ви го наклинтя ! Хахаха
4
5
 
23
 
! Отговори
7+ преди 7 години
харесвам съботен бис
3
5
 
5
 
! Отговори
18869 преди 7 години
До свинаря
2
97
 
12
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Момчето се е опитало да направи нещо различно от чалга и хората го спукаха от подигравки. Не мисля,че тази песен се е получила толкова зле колкото я изкарват. Покрай "издислав" видях и една друга песен,която пее - 'Лудо младо"Това момче определено може да пее,а извивките,които прави са характерни за неговия етнос и не мисля,че това е подсъдимо.
1
74
 
33
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
На автора на статията искам да кажа едно. Не си налагай мнението, това че на някой (на теб) ти е платено/или просто ти харесва, не значи че на масата хора е така. Подигравките го потвърждават, а евтината статия трудно би го опровергала.Но за мен проблема не е Фики, а човека одобрим тази помия че СТАВА.

Спонсорирани публикации