Секс във ваната - какви са рисковете?

Понякога страстите водят до инфекции
4 май 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
36
Секс във ваната - какви са рисковете?
Снимка: Pixabay

В много филми героите се отдават на страстни ласки във ваната. И докато на екран изглежда доста секси и интересно, на практика крие някои особености. Ето какво да имате предвид преди да се отдадете на ласки с партньора си във водна среда:

Може да доведе до уринарна инфекция
 
По време на секс сте доста уязвими в тялото ви да навлязат бактерии. А водната среда е благодатна за развитието на такива и особено ако сте предразположени към такъв тип проблеми, трябва много да внимавате.
 
Водата не действа като лубрикант
 
Да, водата е мокра, но тя не е лубрикант! Точно обратното – тя може да „измие“ естествената лубрикация на тялото ви и да затрудни проникването. Така че ако искате да си спестите борбата със сухотата и дискомфорта, по-добре практикувайте секс сред завивките.

Водата съдържа/пренася бактерии
 
И вие определено не бихте искали те да доближават интимните ви части. В личната ви вана те са далеч по-малко, отколкото в басейн, джакузи или някой друг воден масажор в спа центъра, въпреки това бъдете крайно предпазливи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
5
 
! Отговори
Точно един риск преди 4 години
Да ти изстине водата. Не знам защо никой не го е писал.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А рискът от травма на главата и загуба на съзнание?Ако се нагълтате и с вода и ще сте при Свети Петър.
10
3
 
1
 
! Отговори
БабъАнифеотКурудере преди 4 години
Ох на баба... Как шъ го гътна моя дедо... Никакви вани не ми трябват..!
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както виждам, тук пишат хора с богат опит.
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още Архимед е обяснил закономерността на водоизместването на тяло потопено във вана.Та по едно обикновенно 3-но правило, мъж плюс жена са около 120-140л - от там на сетне правете сметки колко голяма вана ви трябва. И е препоръчително да не свършвате вътре, че после става едно мазано , няма умиване от размножителния матрял.
7
2
 
18
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 4 години
Аааа а бе манете я тая вана бе, най си е хубаво да си паркирате жената на четири крака, да си работите отзаде на тезгяха, цомбите и да са пляскат една в друга, пък вий да и викате-айде, айде без аплодисменти, моля...Ний тъй си правихме ама отдавна де, сега вече ни е омръзнало и хич не ни се мисли за тез глупости.
6
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във ваната не става. Пробвахме няколко пъти миналото лято, но едва се събрах вътре, за него няма място. Сега след козунаците я пълня с връх. Като калъп ми е. И не ги слушайте, че водата не е лубрикант, ако не намокря ваната, не мога хич да изляза.
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
лубрикант, лубрикация.......добре практикувайте секс сред завивкитеЦял екип дава съвети за караманьол! Браво бе секс машини!
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Действа под душа или върху мивката. Докато бяхме студенти, една такава разпалена двойка откърти мивката докато ние бяхме в стаята и не знаехме какво се случва. После е трябвало момичето, което ни беше домакин на купона, да измисли някакво обяснение за пред хазяите.
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рискувате да строшите ваната..
2
3
 
15
 
! Отговори
Кора ми янко преди 4 години
Според мен сесса във ваната е добре.
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който няма вана -какво прави ?!

Спонсорирани публикации