Без тайни - кои зодии държат на откритата връзка?

Някои имат силна интуиция
Обновена: 6 мар 2020 15:30 | 6 мар 2020 15:28, Екип на Tialoto.bg
2
Без тайни - кои зодии държат на откритата връзка?
IStockphoto

Поддържането на пламъка във връзката е предизвикателство за много мъже и жени в наши дни. Понякога липсата на комуникация и доверие създава прекалено много противоречия в двойката и е причина за нейната раздяла.

 
Според астрологията, има хора от определени зодии, които имат склонността да се затварят в себе си и не обичат да изразяват своите чувства. Това пречи на отношенията, особено на онези партньори, които са по-комуникативни и нямат тайни.
 
Ето кои са те и защо държат на откритостта във връзката:
 
1. Рак
 
Неслучайно техният девиз е „Аз чувствам“. Те са способни да разгадаят чувствата на половинката си дори когато тя се опитва да ги прикрие. Имат силно развита интуиция и усетят ли, че нещо не е наред, се опитват да го разрешат чрез открит разговор.
 
Може да смятат Раците за хора, които постоянно налагат мнението си, но това не е така. Те са емоционално свързани с партньорите си и дори всичко да е приключило, не се отказват и продължават да търсят начин, с който да изгладят нещата.
 
2. Лъв
 
Всички от този огнен знак обичат да говорят разпалено за онова, което бушува в сърцето им. Когато сте с тях, никога няма да ви се наложи да ги питате какво им е мнението по даден въпрос, защото те първи ще ви го кажат. А когато става дума за връзката, предпочитат „да се застраховат“ като предупредят за своето виждане. Понякога го налагат и може да усетите гнева им, ако скриете нещо от тях.
 
Макар че държат да са открити с тях, те може да скрият някои подробности от вас, ако имат полза от това.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Прикрита връзка преди 4 години
искат зодиите:1) "Мъж егоист" - за да може да се измъкне, когато на него му е удобно, или когато момичето забременее, или за да поддържа няколко паралелни връзки, в които на него да му е спокойно и удобно, защото никоя от партньорките му няма да подозира, че не е единствената жена в живота му.2) "Жена използвачка" - мъжът до нея да си въобразява, че той е единствен в живота й и да й угажда всячески. Пред околните обаче тя хем да минава за скромна и необвързана, хем да търси по-изгоден партньор
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии