Оставка на Борисов не води автоматично до криза

Юлияна Николова настоя, че трябва да се понесе отговорност
13 ное 2016 12:44,
24
Оставка на Борисов не води автоматично до криза
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Изборният ден върви. Няма изненади нито в това, което казват първите на деня, като че ли никой не е очаквал такива изненади. Това коментира Юлияна Николова в предаването "ПрезиДЕН 2016" в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Искрено се надявам след края на изборния ден да няма отново всички сме победители, а да бъде дадена ясна заявка кой е победител, кой е загубил, да бъде понесена отговорност и всички ние да знаем какво ни чака оттук нататък", каза Росен Стоянов.

По думите на Николова през целия период на демократични избори в България са много малко политиците, които са понесли отговорност за загуба или недобро представяне.

Според нея как точно трябва да бъде понесена отговорността зависи от конкретната ситуация. Тя посочи още, че оставка на правителството не значи политическа криза.

Стоянов обяви, че макар дадени кандидати да не са победители, резултатите за тях може да се интерпретират в положителен смисъл.

"Тези политически субекти дават заявка за подкрепа, която преди това не са имали, за бъдеща политическа дейност и кариера", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Криза! Ние 27 години не можем да се опомним от кризата, тия с криза сега точно ще ни плашат! Посмешища!
16
0
 
1
 
! Отговори
do 11 преди 7 години
Много,,умно и интелигентно",но вие толкова си можете,то коментара ви е ,,железен ".
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1При Йосиф Висарионович, тоя кадър нали се сещате къде щеше да бъде - в най-добрия случай в ГУЛАГ, а може и по бързата процедура.
14
0
 
11
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Защо ни плашат с нЕкВа си криза та ние вече 27 години сме все в криза крайно време е поне един боkлук да отиде на топло особено ,ако два пъти е бил премиер.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А при Орешарски как беше? Имаше ли криза?
12
1
 
14
 
! Отговори
12599 преди 7 години
България е в задълбочаваща криза поради герберското тоталитарно безконтролно разграбване на всичко. Като се махнат, дас и приберат 16млрд. външен дълг и да си изплащат - достатъно крадоха и сега да плащат - имат с какво - даже ще им остане.
11
1
 
20
 
! Отговори
СТИГА! преди 7 години
СТИГА С ВАШАТА КРИЗА А СЕГА КАКВО Е ВЪВ ВСЯКА КЪЩА ИМА ХАХО ИХО ЗАЩОТО ЖИВЕЕМ МНОГО ДОБРЕ ТАКА ЛИ Е??? КРАЙНО ВРЕМЕ ТЕЗИ ДА СИ ХОДЯТ ВИДЯХМЕ ГИ ЗА ТЯХ СА МНОГО ДОБРИ ТЕ НА НАРОДА ДАВАТ АСФАЛТ А ТЕ СИ ХРАНЯТ КУЧЕТАТА С ПЪРЖОЛИ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ГО НАПИСАХ НО Е ТАКА СПОМНЕТЕ СИ КОЯ СИ БЕШЕ ПРИЗНАЛА ТОВА
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Животът доказа,че действията на платените партийни ръководители и политици , независимо от коя партия и в коя държава,са основния проблем на света!Изходът е "Цялата власт в ръцете на безпартийните народни и професионални съвети"! Правилно е, че ген.Радев е учил в САЩ и е и уважаван от истинските делови американци,чиито нов президент информира международно организираните политически,икономически и финансови престъпници : Корпорация Америка потеряла доверие предателей по всему миру"!!!
9
18
 
5
 
! Отговори
дон преди 7 години
комунистите са много активни по форумите,*** ли ***.
8
11
 
31
 
! Отговори
Каква голяма грешка! преди 7 години
Кризата е доведена от ГЕРБ с оставката на боко тиквето ще се пооправят нещата !!!!
7
6
 
28
 
! Отговори
Роро преди 7 години
Първо ще спре да се върти земята,траурно - за една минута.Метеорит ще ни удари,чума ще ни покоси,масово разстройство и световъртеж ще ни сграбчи......А мама лежи сразена,пък бащата е сърдит... Апокалипсис по български.....
6
9
 
38
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
Ква криза бе..то ние не сме излизали от нея...С тиквата без тиквата все тая..Филма сме го гледали...Тиквата се взе за Ийсус...Нагло коп..е..ле
5
6
 
31
 
! Отговори
don преди 7 години
пожарникаря ще направи глупава грешка за втори път.от това ще стане по- зле,ама не за него.амиии...пожарникар,повече трябва ли?
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За държава членка на ЕС - спрени евро фондове, изолация от партньорите, забавяне в строежите, фалирали банки си е точно ппредна криза. Недейте да говоротез нямате толкова акъл.Гледайте си там пътя.. занимавате се с неща, които определено не ви отговарят на знанията.
3
33
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статуквото трябва да се запази! Гладните комунисти отново искат власт и фалита на банките...
2
5
 
32
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Точно обратното кризата ни доведе до Оставка! И няма да има служебно правителства а предсрочни избори!
1
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както казваше Йосиф Висарионович, няма незаменими кадри!

Спонсорирани публикации