"Междузвездни войни" без край

Джордж Лукас реши да заснеме нова трилогия от поредицата
23 окт 2009 09:40, Петя Славова
7
"Междузвездни войни" без край
Лукас. Снимка: БГНЕС

Филмът "Аватар" на Джеймс Камерън толкова силно е впечатлил Джордж Лукас, че той е решил да заснеме нова трилогия "Междузвездни войни", като използва разработената от Камерън технология, съобщи сайта MarketSaw.

Лукас планирал лично да продуцира проекта. А създаването на филмите да повери преди всичко на приятелите си - Стивън Спилбърг и Франсис Форд Копола.

Изданието AICN се е обърнало към компанията Lucasfilm за коментар, но пресслужбата не е отрекла или потвърдила новината.

Оттам са заявили само, че в момента студията не работи върху филми в 3D-формат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
bobo преди 14 години
Добре де, едно не мога да разбера. Преди две години LucasFilms обявиха, че Джорд Лукс е започнал да прави сериал по "Междузведни войни". Трябваше да е 100 серии и да обхваща времето между Епизоди 3 и 4, с главен герон Дарт Вейдър. Сега тук се пуска някаква информация, че щял да парви нови три епизода. Не мога да разбера ако това е вярно, какво се случва със сериала? И защо от 2 години насам няма никаква информация до къде са стиганли с него.
6
0
 
0
 
! Отговори
Princess Leya преди 14 години
Е, за съжаление нито една част няма да е същата без Хан Соло, но нека, ще се радваме на още един филм;) So let the force be with you! ;)
5
0
 
0
 
! Отговори
:| преди 14 години
А, стига вече с тази простотия наречена "Междузвездни войни"...Тази измишльотина крайн няма ли?
4
0
 
0
 
! Отговори
до Удар преди 14 години
Има малка подробност, която пропускаш, концентрирайки се върху боя - борбата между доброто и злото, която така или иначе съществува, а във филмите на Лукас доброто и справедливото са с превес. За повечето хора "Междузвездни войни" е велика сага, пълна със символика. Чудесно е, че продължава. Чакам я с нетърпение.
3
0
 
0
 
! Отговори
Luke преди 14 години
Супер!
2
0
 
0
 
! Отговори
Удар преди 14 години
Е сега ще ни покажат какви възможности имаме да се бием,да се бием,още да се бием с най-фантастични мутри и оръжия.Ще се накефем. Какво ли го е мотивирало да снима още една трилогия.Сигурно този път нещо по-голямо е в опасност.Няма значение.Важното е да се убиваме! /Този дето пише тези редове ,явно хал хабер си няма от изкуство и пълни каси с пари.***./
1
0
 
0
 
! Отговори
Jedi master преди 14 години
Ами то си беше планирано да са 3 трилогии-1 хубава новина днес,нека Силата да бъде с вас!