Д-р Симидчиев: Пандемията в световен мащаб е добре овладяна

Много хора у нас все още нямат изградена имунна защита, смята той
1 фев 2022 11:08, Ния Христова
95
Д-р Симидчиев: Пандемията в световен мащаб е добре овладяна
Снимка: БГНЕС
"Пандемичният процес в световен мащаб е добре овладян." Това каза в ефира на Нова тв депутатът от "Демократична България" д-р Александър Симидчиев. 
 
"Много хора все още нямат изградена имунна защита. Общественото мнение беше формирано в неправилната посока, като сега берем плодовете на разделението, което се заради в обществото", обясни той. 
 
"В световен мащаб алгоритъм, изграден на база мутациите, значително помага в борбата с вируса", добави Симидчиев. 
 
"Чрез този алгоритъм могат да бъдат предвидени възможни нови мутации на вируса и да бъде създадена ваксина предварително. Това досега не беше възможно", каза още той.
Още по темата
Във връзка с новооткрития втори подтип на Омикрон Симидчиев обясни, че липсва достатъчно информация за него към момента.
 
"Срещат се и случаи на грип в комбинация с коронавирус. Това се случва основно в детските кооперативи. Няма нищо тревожно, но проблем би било, ако трябва да се справяме с няколко пандемии едновременно", каза още той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 71Вие? В смисъл вие участвате в конвоя ли? Как от канада имате достъп до днес бг, много интересно
67
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този долнопромен т р о л само лъжи сипе.
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гадното е че нашите управляващи предадоха България за да дадат разрешение да участваме в това. Високите цени и всичко което се случва е част от плана. Проблема е че има хора които се подчиняват на психопатите които са ги вкарали в това положение. С всяко подчинение се влошава положението и се изпълнява плана на психопатите.
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Рекорден брой заразени по света всяка седмица":::: ::::: ::::::: :::::::: ::::::::: :::::::::: НЕ само че няма рекорден брой заразени по света, но тази седмица има 5 % СПАД на положителните тестове. Писна ми от параноици.
64
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СИМИДЧИЕВ, ИДВА КонвоЯ на свободата, БЯГАЙ, СПАСЯВАЙ СЕ! ТРЮДО ВЕЧЕ НАПЪЛНИ ПАМПЕРСА! ЧЕ ТИ СКЪСАМЕ ТТОПКИТЕ!
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сгъват цирка вече , дано поне научихте нещо от цялата патартия
62
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все папагалщини един се изказва пръв и след него всички телевизионни звезди повтарят същото Медиите,давайте ги тези пари на социални домове и покажете нещо смислено
61
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съсипаха икономика и създадоха огромна инфлация, напрежение между хората, криза с енергетиката и викат - добре свършена работа... Подиграват се с хората.
60
0
 
0
 
! Отговори
Имаше една сцена преди 2 години
В Старкрафт 2 дето младия джудикатор Артанис отива в храма на Ксел Нага - древните дето били преди всички да търси съдействие срещу изчадието Амон - тъмен древен Бог и ги видял всичките избити и Амон им взел силите освен един Оурос - златният, но даже и него Амон успял да плени за две години и да го измъчва! Трябва да знаеш - много точна артистична интерпретация на каквото всъщност е ставало, става и ще става освен ако не ги спрем. Виж гробищата и отговорите си идват сами
59
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рекорден брой заразени по света всяка седмица. Наш Мую седи да обяснява как била овладяна... Без коментар!
58
0
 
4
 
! Отговори
Не ми е смешно никак преди 2 години
"Блажени са нисшите духом, защото тяхно е царството небесно", а за нас хотели, манастири, крепости превърнати в манастири, отепали човека си преписал имотите, ама негово е царството небесно, ама имотите му са наши,! Мафия са БПЦ и са в комбина със Сакскобурга срещу България. И между другото парчето дето са отчупили от колоната на Омуртаг не се знае на колко парчета са го разделили, аз след пет години елиминирах парчето на БПЦ не знам другите къде са!
57
0
 
16
 
! Отговори
Дан сан преди 2 години
Симидът до вчера рисуваше графики с апокалипсиси, сега почва да обръща лопатата, опитвайки се да бъде актуален, но е все така отвратителен.
56
1
 
11
 
! Отговори
niki преди 2 години
Ей този е системен лъжец и манипулатор.Овладяна, дрън-дрън. Вирусът си еволюира въпреки всичките ви там локдауни и носенета на маски. Сам си еволюира и такива като тоя нищо не направиха по случая, а и нямаше какво да направят.
55
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Симиде по кой алгоритъм избраха африканеца с отслабената имунна система в който мутирала Делтата и се пръкна Омикрона? Я разкажи на нас непросветените за тоя алгоритъм да се светнем със световните тенденции за манипулация. Фъш кия недоносена.
54
0
 
3
 
! Отговори
Вие не вервате преди 2 години
Ама тия копилета чрез енергията на мъдрия и могъщ Омуртаг са изтрепали свет народ и то все умен и интелигентен народ и остават к'во -"Блажени са нисшите духом, защото тяхно е царството небесно" - три от четири смърти на потенциални заплахи за тях те са ги убили! И Омуртаг и Крум са прилични как да го кажем "Врагоубийци" особено Омуртаг ,- Знаете историята за Крум и черепа чаша на Никифор, а сещате ли се колко ромей са оцелели при битката при Онгъла - нито един. Ненадминат и до ден днешен рекорд
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-късно лятото ще обявят, че сме се преборили с вируса заради масовата ваксинация в света и ще спрат да говорят по медиите за Ковид. Вирусът ще си го има, но няма да говорят, сертификатите ще отпаднат и всичко ще си е постарому, за да може хората да спрат да се ваксинират. Догодина ще пуснат нов вирус, който ще завърши започнатото от ваксините. Новият вирус ще удари най-вече хората със слаба и с отслабена имунна система.Вторте са ваксинираните.Естествено ще се твърди,че ваксата няма нищо общо!
52
0
 
5
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
ПротивнЯк!
51
0
 
1
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Противник!
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този ли редовно се информира за нарастването в Грайндър.
49
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ваксинирането беше тест за нашето общество, за интелект, за еволюционното ни ниво, за отговорност , за много неща. И ние се провалихме."..............Ти да видиш...Че ваксинирането е тест, е очевадно. Само дето изобщо не сме се провалили, а ТОЧНО НАОПАКИ - ние се оказахме наистина устойчиви на безумните манипулации и принуди и не се поддадохме. А набодените държави и в момента (с драстични бройки заразени и болни),и за в бъдеще (с дългосрочните проявления на страничните ефекти) ще има да патят