Още има пунктове за ваксини срещу COVID-19 и през уикенда

В София ще са разположени в търговски центрове
31
Още има пунктове за ваксини срещу COVID-19 и през уикенда
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

През почивните дни ваксинацията срещу COVID-19 ще се извършва и в изнесени имунизационни пунктове, съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването (МЗ).

В София, в двата почивни дни, ще работят изнесени пунктове в „България мол“, с работно време от 13:00 до 18:00 ч.; в „Парадайс мол“, с работно време от 13:00 до 18:00 ч.; в „Сердика мол“, с работно време от 13:00 до 18:00 ч.; в магазин „Метро“ - 1 и 2, с работно време от 10:00 до 18:00 часа.

В Пловдив, в събота и в неделя, ще има изнесен пункт на територията на магазин „Метро“ (бул. „Санкт Петербург“ 135), с работно време от 10:00 до 16:00 часа.

 В Бургас, в двата почивни дни, ще работи изнесен ваксинационен пункт на територията на магазин „Метро“, с работно време от 10:00 до 17:00 часа.

В Благоевградско, в събота, след 14:00 ч., ще има мобилен имунизационен кабинет в с. Пирин (община Сандански).

Във Велико Търново, в събота, ще работи изнесен имунизационен пункт, разположен на територията на Търговския парк, с работно време от 9:30 до 13:00 часа.

Във Враца, в събота, от 14:00 до 17:00 ч., до магазините „Лидл“, ще има изнесени ваксинационни пунктове. В събота и в неделя мобилен екип на Регионалната здравна инспекция - Враца, ще извършва ваксинация по домовете.

Освен в изнесените ваксинационни пунктове, желаещите да си поставят ваксина срещу COVID-19 през почивните дни могат да го направят и в имунизационните пунктове в лечебни заведения и регионални здравни инспекции, някои от които работят през цялата седмица. Списъкът на пунктовете е публикуван на интернет страницата на МЗ.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: ваксиникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
7
 
! Отговори
Търчим за ваксина преди 2 години
Не си представям да има толкоз изкукуригали, че да идат да се бодат със субстанция след края на ковидната измишльотина и то през уикенда. Е, озверелите ваксманиаци може да идат за бустер, ама те са ментално болни и е разбираемо, да не дава Господ такава съдба никому, горките клетници.
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама още ли ги наричат ваксини.Ще изкарат лошо име на истинските такива.Моля не използвайте думата ваксина за тези препарати
20
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българските антиваксъри са прости, но за сметка на това са и кръвожадни, и агресивни. Дори ме мързи да споря с тези зомбита. Руските *** ги излъгаха , че ваксините са опасни. Не ми пука вече. Ако искате умирайте, ако искате не се ваксинирайте, все ми е тая.
19
1
 
5
 
! Отговори
Тоника преди 2 години
Още имааа люлякови нооощи...............
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"За да не се хвърлят и с изтичащ срок на годност бързо да ги поставят на ентусиастите." ---- мани срока, най-забавното е, че офицално са признали, че тези сиропи нямат никакво полезно действие срещу сегашните варианти на кромида, ама уфтсете продължават да се редят... слава файзера!
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още ли има наивници да подлагат рамо за експерименталните препарати? Това е като телефонната измама, но вместо пари си хвърляш през балкона здравето, което е единственото, поддържащо тялото ти в безпроблемна експлоатация.
16
1
 
8
 
! Отговори
Бързо преди 2 години
За да не се хвърлят и с изтичащ срок на годност бързо да ги поставят на ентусиастите.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Един колумбиец се беше ваксинирал 42 пъти. Жив и здрав е! Така че, няма страшно, антиваксъри! Няма да се споминете от една ваксина." --- това оня мааанхал дето му плащали да се боде за да може "антиваксърите" след това да се сдобият със зелена артишка ли? Същият дето много скоропостижно след това се спомина? Да, да.. добре е и много скоро ще можеш лично да си поговориш с него на оня свят! Та носи си новите дрехи и не се превъзбуждай, че не знаеш кога ще сдобиеш я инфаркт, я някой -кардит...
14
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един колумбиец се беше ваксинирал 42 пъти. Жив и здрав е! Така че, няма страшно, антиваксъри! Няма да се споминете от една ваксина.
13
1
 
19
 
! Отговори
123 преди 2 години
Ваксинирах се по принуда, надявам се да не съжалявам в бъдеще... За целия медико и фарма фашизъм през последните 2 години трябва да има осъдени правителства и вкарани в затвора!!!
12
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Един мой познат собственик фармацевт без да има нужда гълташе лекарства точно преди да им изтече срока на годност да не отидат зян, та поради същата причина тия дето са поръчали ваксини могат да се дупчат всеки ден да не отидат зян ваксините.
11
2
 
22
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Тая далавера умря !
10
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се ваксинираме. МАХАЙТЕ МАСКИТЕ!
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защото МЗ даде преди месец милиони за още ваксини, купуват си и това е
8
2
 
18
 
! Отговори
Мисли преди 2 години
... Скоро ще има пунктове за доброволци и запасняци...
7
2
 
25
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
Още ли има зомбита, вярващи в тази отрова...???
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва не му ли мина модата, ся не трябвали да пеем украинския химн секи ден и да целуваме украинското знаме.
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да ида и да видя дали изобщо има хора на тия пунктове
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама някой боде ли се с това нещо още?
3
2
 
27
 
! Отговори
Мога Само преди 2 години
да Ви се ИзСмея - Муахаха!