Ремонти малки и големи - вече те не са проблеми

Бързо и лесно намирате подходящ изпълнител за домашния ремонт
Спонсорирано съдържание | Обновена: 23 юли 2014 10:23 | 23 юли 2014 09:33, Екип на Dnes.bg
3

Снимка: MaistorPlus

12

Няма как да не ви се е случвало поне веднъж в живота да не свъсите вежди при мисълта, че ви предстои ремонт. Независимо дали живеете в ново жилище, или в сграда, припомняща колорита на някогашното строителство, рано или късно във всеки дом се появяват дребни или по-големи битови проблеми. Тогава започва търсенето на специалист, който да работи бързо, качествено и на приемлива цена.

Вече повече от година уебсайтът MaistorPlus помага на българските домакинства в намирането на подходящ изпълнител за всеки техен ремонт или интериорен проект. Платформата функционира по подобие на други успешни сайтове по света, като предоставя бърз и лесен достъп до над 3 000 строителни фирми и майстори в цяла България. Услугите, за които клиентите могат да потърсят професионална помощ от сайта, са разпределени в 38 категории. Някои от тях са електроуслуги, боядисване с латекс, циклене на паркет и други.

В сезона на ремонтите MaistorPlus се радва на все по-голяма популярност, тъй като платформата спестява ценно време и средства на своите потребители. В това се убеди и Георги, който наскоро потърси специалист за циклене на дюшеме през сайта.

В началото на годината Георги се премества в ново жилище в сърцето на столицата. Еуфорията му не продължава дълго, тъй като сградата е стара и апартаментът има нужда от основен ремонт. Георги има дългогодишен опит в организирането и извършването на ремонтни дейности. Комуникирал е с дузина майстори и строителни фирми, а често се е налагало и сам да държи бояджийския валяк. Този път обаче ще му бъде нужна професионална помощ, тъй като дюшемето в дневната е с неприветлив и захабен вид, а за освежаването му ще бъдат необходими специални машини.

Помещението е с големина около 70 кв.м., дъските на дюшемето трябва да бъдат изциклени, а след това лакирани с 2 ръце качествен лак, за да придобият отново лъскав вид.

Публикуването на заявка в сайта е безплатно и минава през 3 лесни стъпки.

Една седмица преди планираното начало на ремонта във всекидневната Георги публикува заявката си, като описа ясно дейността, която трябва да се извърши. Посочва локацията и квадратурата на помещението и оставя данните си за контакт. Още същата вечер той получава първите оферти от кандидат-майстори за неговия ремонт. След като сравнява предложенията и профилите на изпълнителите в MaistorPlus, Георги избира да размени телефона си с двама от тях.

По време на огледа Георги остава силно впечатлен от лесната комуникация и професионалния подход на един от кандидатите. Това е Ивайло Маринов от специализираната фирма Студио 7. Ивайло Маринов дава добри съвети, точни срокове и конкретни цени за извършваните от него услуги. Освен това фирмата му Студио 7 има осъществени вече няколко заявки през сайта и всички те са получили положителни оценки. Представянето на Ивайло Маринов в платформата е блестящо, затова и Георги решава да му се довери.

Системата за оценяване - ключовият момент в MaistorPlus

За да гарантира качеството на извършваните услуги, платформата предлага на клиентите да оценят работата на наетия от тях изпълнител. В случая Георги се възползва от възможността да похвали Ивайло Маринов и Студио 7 след приключването на ремонта:

"Изключително съм доволен от услугите на Студио 7. Бих казал най-лесната и точна комуникация със строителна фирма/майстор, откакто съм започнал абсолютно основен ремонт. Препоръчвам с две ръце!”

Последвайте примера на Георги и използвайте летните месеци, за да ремонтирате и освежите дома си. В MaistorPlus можете да сравните офертите на няколко фирми и майстори едновременно, за да изберете изпълнител, който отговаря на изискванията ви.

Клиентите на MaistorPlus препоръчват още: Радослав Севдин - ръководител на бригада и специалист в категории: “Дограма и остъкляване”, “Врати и прегради”, “Ремонт на баня” и други.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


3
Още от
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 2Иво, ти или жена ти го написа тоя комента?