Ремонтите приключват, за майсторите - време за награди

Вижте кой спечели от играта "Месец на ремонтите" в Dnes.bg
Обновена: 8 сеп 2014 13:48 | 8 сеп 2014 13:48, Екип на Dnes.bg
1
Ремонтите приключват, за майсторите - време за награди
Снимка: flickr

Лятото е към своя край, отпуските почти приключиха, а заедно с тях идва и краят на летните месеци на ремонтите. И след като сме сменили плочките в банята, боядисали в хола или просто преобразили градината, е време за награди.

Като част от кампанията "Месец на ремонтите" в Dnes.bg сайтът, съвместно със спонсорите на проекта Xella Bulgaria, Magniflex и Maistor Plus, организираха онлайн игра за периода от 16 юли до 31 август 2014 г.

За да участвате в играта, трябваше да заснемете моменти от ремонтната дейност във вашия апартамент, къща, тераса, двор и да ги публикувате в сайта чрез страницата за ъполудване на снимки.

Победителите в играта бяха определени на база най-много събрани гласове за конкретна снимка. А ето и кои са отличниците, които ще спечелят награди:

I-ва награда – Павлина Стоева. Тя печели 1 възглавница Magniflex Memory + 1 ваучер на стойност 100 лв., валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

II-ра награда – Пенка Дженатова: Тя печели 1 възглавница Magniflex Memory + 1 ваучер на стойност 100 лв., валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

III-та награда – Мариана Иванова. Тя печели 1 възглавница Magniflex Memory + 1 ваучер на стойност 100 лв., валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

IV-та награда – Николина Чамурлийска. Тя печели 1 ваучер на стойност 100 лв., валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

V-та награда – Красимир Маринов. Той печели 1 ваучер на стойност 100 лв., валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

VI-та награда – Радослав Красимиров. Той печели 1 ваучер на стойност 100 лв., валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

VII-ма награда – Анета Момчилова. Тя печели 1 ваучер на стойност 100 лв., валиден при покупка на матрак Magniflex, серия Classico и Premio, предоставен от Матракс.

VIII-ма награда – Симона Тонкова. Тя печели 1 ваучер за ремонт у дома, на на стойност 100 лв., предоставен от Maistor Plus. Ваучерът е валиден за ремонт, заявен на www.maistorplus.com и нает изпълнител през сайта до 01.11.2014 г.

IX-та награда – Валентин (участникът не е посочил своята фамилия). Той печели ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване на инструменти за работа с YTONG и Multipor от електронния магазин shop.ytong.bg, валиден до 31.12.2014 г.

Всеки, който печели награда, ще бъде уведомен по имейл на адреса, с който се е регистрирал за участие в играта. На печелившите честито, а на останалите желаем още повече строителни идеи за следващото лято.
 

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Месец на ремонтите
Още от
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
гн Е преди 9 години
тва са най идиотските награди --бедни хора бедни души