Тамара Глоба: 2012 ще е годината на младите хора

Няма да настъпи краят на света според руската астроложка
2 дек 2011 12:10, Елка Василева
87
Тамара Глоба: 2012 ще е годината на младите хора
Снимка: Reuters

Известната руска астроложка Тамара Глоба твърди, че през 2012 година няма да настъпи краят на света, съобщи вестник "Комсомолская правда".

Според Глоба 2012 година е важно стъпало в живота на целия свят. Тя завършва етапа, който сме изминали от 2009 г. до 2011 г.

През периода се случиха събития, които бяха нещо като възел в пространството и времето, каза астроложката при представянето на новата си книга в Санкт Петербург.

"Скоро ще бъдем свидетели на постепенната промяна в облика на Земята. Ще се променя територия, ще започне преселение на хората, ще се появят суши и народи. Ние навлязохме в ерата на Водолея, която ще продължи най-малко 2000 години“, каза Глоба.

Според астроложката 2000-ите години са времето на жените.

"Не че ставаме диктатори", казва Тамара Глоба. Според нея числото 2 подтиква жените да опазят мира и домашното огнище. А единицата е мъжкият принцип. Не случайно миналият век се е градил върху влиянието на мъжете - характеризирал се е с войни и технически прогрес.

Глоба е на мнение, че в близко бъдеще хората ще живеят по-дълго. Това ще се случи в резултат на мутации.

Кратък хороскоп за 2012 година

2012 е годината на младите хора, на средствата за масова информация и комуникациите, на науката и на образованието. Ще премине под знака на Меркурий. А това означава, че годината ще е творческа. Събитията ще се променят всеки месец. Ще има приток на средства към градовете, пише "Комсомолская правда".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: Тамара Глоба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
2
 
! Отговори
спя на гарата преди 12 години
Толкова време се надявахме в България, че ще дойде на света а то какво стана...
85
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напротив - от християните най-сладко се краде. Убеждаваш ги, че такава е божията воля, и сами ще ти дадат парите си. Особено ако чакат задгробни награди.Опъвай хомота, робе. Спасителя ти още не е дошъл.
84
2
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
83Приказваш глупости кой е по-заможен и кой не. Това, че някой е откраднал пари абсолютно нищо добро не говори за него. Никой не е взел и една стотинка в гроба.
83
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Възкръснал, да бе. И после какво направил - веднага си обрал партакешите, да не го принудят да възкръсва пак. Ама обещал да се върне...Вярвай си в каквото щеш. Така и така, средностатистическият атеист е по-образован и по-заможен от средностатистическия християнин. Та, докато ми чистиш улицата, нямам проблем да чакаш бог да те избави.
82
2
 
2
 
! Отговори
Томас преди 12 години
81Вярата не е за баламосване - нямам основание да не вярвам на Бог - всичко, което е казал, се е изпълнило. А Христос е възкръснал ако не знаеш.
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Надявай се, надявай се... То и евреите навремето са се надявали някой да ги избави от римляните, пък какво дошло - грандоман самоубиец, на когото бързо му видяли сметката.Чакай ти, твоя бог да те спаси, пък дотогава си плащай данъците и слугувай на политиците. Нали затова са я пробутвали тая вяра - да баламосват простолюдието.
80
2
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
79Таова "навремето" за което говориш няма нищо общо с християнството. А това, че сега масово се популяризират врачки, медиуми и всякакви такива шарлатани, ***, наркомани, пияници и т.н. всякакъв разврат дето се случва - войни, бедствия - то си е предречено, че ще се случи. Бог ще го изчисти до основи.
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аха, ясно. Важи само това, което изнася на Томас.Ех, християнчета, християнчета... Навремето цяла Европа е била под кръста. А я се вижте сега - вещици и магьосници по телевизията, гей-бракове, открит атеизъм. Нищо чудно, че чакате спасителя си да се върне - видя се колко можете сами да се оправяте.
78
2
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
76То ясно си е писано, кое важи и кое не - ако не четеш само отделни изречения от тук от там ще схванеш.
77
2
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
76Писаното за евреите - за воденето на войни си важи за времето си - освен това ясно пише, че е писано за евреите - ти от кога се казваш Израел? Обратните винаги са били и ще са различни от нормалните хора - не случайно скоро имаше една статия - ако не се лъжа 35% от болните от спин бяха *** - те и проститутките бяха главните групи, които разпространяват болестта спин. Така, че винаги хората няма да приемат това мъж да прави секс с мъж за нормално и това е писано на много места в Библията
76
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Писаното във Второзаконие важало за времето си, но сега сигурно ще кажеш, че абсолютните хомофобски глупости са валидни и до днес. Нали библията се предполага да е свето писание, вдъхновено пряко от бога? Как така сам ще си избираш коя част да важи за кое време?Какво си говорим, видяло се е, че християнството си е болест. То затова и основоположникът на религията се е натискал да му потрошат канчето - схванал е колко е зле всъщност.
75
2
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
73Когато е писано второзаконие въобще не е споменавано за християните - а за евреите. Ако четеш от тук от там папагалски нищо вярно за Библията няма да разбереш.
74
2
 
1
 
! Отговори
Томас преди 12 години
72От кога ти се наричаш Израел? Второкозание 20:16-1816 А от градовете на тия люде, които Господ твоят Бог ти дава за наследство, да не оставиш живо нищо, което диша, 17 но да ги обречеш на изтребление; хетейците, аморейците, ханаанците, ферезейците, евейците и евусейците, според както Господ твоят Бог ти заповяда; 18 за да не ви научат да правите според всичките мерзости, които те са правили за боговете си, и така да съгрешите против Господа вашия Бог.Освен това ясно е казано, за кои народи става въпрос. За народи, които са били около евреите. Писаното във второзаконие е важало за времето си.
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сиреч, избивай и поробвай всеки, който сам не ти прилазва.Като опявате как новия завет всъщност трябвало да се спазва, а не стария, защо изобщо го държите в книгата? Да си го отваряте в случай на война, да проповядвате смърт и робство, пък после сте ни лук яли, ни лук мирисали. Кротки християнчета.Християнството - това е религия на лицемерието. Затова и в момента е най-бързо разлагащата се религия в света. Това са сели вашите попове, това ще жънат. И вие покрай тях.
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Второзаконие, глава 20:10. Кога приближиш до някой град, за да го превземеш, предложи му мир. 11. Ако се съгласи на мир с тебе и ти отвори порти, целият народ, който се намира в него, ще ти плаща данък и ще ти работи. 12. Ако пък се не съгласи на мир с тебе и воюва с тебе, обсади го 13. и, когато Господ, Бог твой, го предаде в ръцете ти, погуби с острието на меча всичко мъжко в него; 14. само жените, децата, добитъка и всичко, що има в града, всичката му плячка вземи за себе си...
71
2
 
0
 
! Отговори
Томас преди 12 години
65Я цитирай нещо от второзаконие?
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аха, значи убийството с подходящо извинение не е убийство. Бас ловя, че и на атентаторите от 9/11 точно така са им казали. Че и девици са им обещали.Твойта библия, пич, е тоалетна хартия. 20 века духовенството си е бърсало *** с нея, тълкувало я на хората е както му изнася и ги е залъгвало с обещания за рай, или заплахи за ада. И появи ли се някой, който да оспори църковната власт, тутакси го обявяват за Антихрист, барем загуби народната подкрепа.Ама не е свършило работа, както си личи днес.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая няма ли малко срам, вместо да продължава упорито да се натрапва? През 1991 "предсказа" по БНТ, че през 1997 СССР щял да спаси от глад Запада, а месеци по-късно СССР се спомина, а самите руснаци едва не изчезнаха от глад през същата 1997, когато уж щяха да спасяват света. Аман от неграмотници с претенции за разбирачи.
68
1
 
0
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
Старият Завет е разбираем за съвременния човек единствено в духа на Новия. Мисля, че не се замисляте, но ако го нямаше Христос, европейците нямаше така да се възмущават от Второзаконие (просто нямаше да са станали така чувствителни към злото). Има и още нещо. Убийството, което се извършва от палач, който изпълнява закона или от войник, който брани близките си не е убийството, което извършва средностатистическия престъпник. Помислете над това.
67
1
 
0
 
! Отговори
Петър Николов преди 12 години
до 65. Второзаконие е книга, в която са дадени закони на една пасмина от хора, които са имали нужда от железни закони (без които биха се самоунищожили). Тези закони изрично са усъвършенствани от Христос до пълно съвършенство - "Аз пък ви казвам дори да не грешите с помисъл" и "обичайте враговете си".