Работа, приятели, фитнес – как се оправдават кръшкачите

Спортът звучал най-правдоподобно за нежния пол
19 авг 2016 11:14,
5
Работа, приятели, фитнес – как се оправдават кръшкачите
Снимка: Reuters, архив

Дами, ослушвайте се - ако благоверният Ви заяви, че отива да играе голф, най-вероятно има извънбрачна афера. Според резултатите от ново проучване това е най-честото извинение на кръшкачите, пише в. "Дейли експрес".

Допитването, направено във Великобритания от сайта за извънбрачни запознанства сред 2000 мъже, показва, че 34 процента от тях използват "играта на 18 дупки" като прикритие за похожденията си.

Други популярни извинения за прикриване на изневяра са "бизнес срещите" и "работата до късно". С тях оправдават забежките си 29 процента от кръшкачите.

Други 13 процента залагат на "ходенето на кръчма с приятели". С "посещение на залата за фитнес" и "отскачане до бакалията" се оправдават съответно пет и четири процента от мъжете с извънбрачни връзки.

Фактът, че кръшкачите най-често оправдават изневерите си с игра на голф може и да учуди мнозина, но експертът на сайта Крисчън Грант обяснява защо в това няма нищо изненадващо.

"Когато мъжът каже, че отива на голф и ще играе на 18 дупки, а не на девет, си осигурява няколко часа. Извинението с голфа освен това не предизвиква толкова съмнения, колкото честите оправдания с бизнес срещи или работа до късно. Голфът също така е популярно хоби сред мъжете, така че е по-вероятно в този случай жените да проявят по-голямо уважение към личното пространство на партньорите си. Когато заниманията в свободното време на съпрузите са свързани със спорт, половинките им задават въпроси по-рядко, отколкото когато благоверните им съобщават, че отиват на кръчма", казва Крисчън Грант.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е в партньора. Някои мъже са ненормално ревниви. И си мисли неговите с нея. Да не остане случайно по-назад обажда се на една от всички и кръшкането е на лице на 100%. От глупост си развалят отношенията с Дамата.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се оправдават! Нали затова се прави! За да разбере жената или мъжа .
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ни занимавате с проблемите на атлантиците и ска.пания им голф.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А жените ходят на маникюр....
2
1
 
9
 
! Отговори
И ловец , и рибар... преди 7 години
Нестерова , у нас няма голфари....тук се ходи на лов и риболов.Да знаеш, а не голф да ти е у главата
1
1
 
8
 
! Отговори
golf преди 7 години
Абе ЧАК 18 дупки не им ли е множко на тия кръшкачи :)