Къде са "изчезнали" краката – оптична илюзия

Колко са краката на снимката? Гледайте, смятайте
Обновена: 28 дек 2016 15:58 | 28 дек 2016 15:50, Елка Василева
22
Къде са "изчезнали" краката – оптична илюзия
Снимка: Reddit

В социалните мрежи бурно се обсъжда поредната оптична илюзия. На снимка, публикувана в Reddit, се виждат няколко момичета, краката на едно от които просто са "изчезнали".

На дивана седят пет момичета, но на пръв поглед се виждат краката само на четири от тях. Някои се пошегуваха и заявиха, че едното момиче е "диванен кентавър".

Според други пък загадката е не в краката на момичето в центъра, а в дължината на краката на девойката, която седи на облегалката.

Според мнозина обаче краката всъщност изобщо не са "изчезвали" - просто двете момичета, които седят отляво, са с черни дънки и краката им много трудно могат да бъдат различени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: крака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Не не преди 7 години
Уотсън не си прав/а! Виж, че тези широко разкрачени крака, които смяташ, че са на момичето, са обути в различен цвят дънки! Дънките на единия и другия крак съответстват точно на преметнатите крака на двете момичета от двете и страни. Така че не е това обяснението.
13
1
 
2
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 7 години
Не е монтаж! Момичето на което са "изчезнали" краката е седнала с широко разкрачени крака, а двете момичета от лявата и дясната й страна са седнали като са преметнали единия си крак върху десния и левия крак върху тези на момичето и им се вижда само единия крак, а другия им е качен на дивана и е зад момичето "без" крака и така се получава тази илюзия! Всъщност двата десни крака на третото и четвъртото момиче, както левия и десния крак на четвъртото и петото момише правят двете двойки крака на тр
12
0
 
3
 
! Отговори
Очевидно е, вижте преди 7 години
Вижте тази снимка:imgur/a/HQBt5Краката на второто момиче са обърнати към първото (най-ляво). Ясно се вижда се част от обувката и.
11
0
 
8
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 7 години
Ей за туй ний на село не си кръстосваме краката,че току-виж некой зел та изчезнал бе-чини ми се оная по средата сай оклечила та шпагати напрайла зад гърба на другите пък оная с чизмите си дигнала маншета нагоре и си изсулила ботушите та крака и по средата дошъл ама то таквиз моди измислиха,че на едни ботуши турят кожи барем за три чифта бе,та има и да разпъваш,та и да остане барем,същата работа като при нас дрътите бе-кожа да искаш,ама айде,че ша рекат че сме невъспитани
10
1
 
3
 
! Отговори
чоека преди 7 години
МОМИЧЕТО В СРЕДАТА НА ДИВАНА Е НАПРАВИЛО ШПАГАТ И КРАКАТА И СА ЗАД ЗАДНИЦИТЕ НА ДРУГИТЕ МОМИЧЕТА!
9
1
 
5
 
! Отговори
Див Селянин преди 7 години
Мене пет чифта крака ми стигат, шестата ше прави други работи.
8
2
 
13
 
! Отговори
м дааа преди 7 години
Краката са изчезнали , също като илюзията за акъл в главата на джурналистина писал статията.
7
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това което аз виждам е , че са грозни и прекалено гримирании спирам да гледам
6
0
 
8
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Никаква илюзия, снимката е "пипната" малко, вижте краката на девойката най-вдясно, няма как да са толкова дълги от коляното надолу...
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ел ка блесна с поредната статия в пълният си блян. Какво да се прави толкова й е потенциалът. Друго си е да ти давата от немското посолство готови статии срещу Путин и Русия.
4
1
 
3
 
! Отговори
от изтрезвителното преди 7 години
Снимка на яко поркан фотограф
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен, второто и четвъртото момиче са подвили левия си крак под себе си и са преметнали десните си крака върху краката на момичето, седнало между тях, което не е сложило крак върху крак, а ги е раздалечило. Вгледайте се и ще се убедите, че е така.
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма простотия - мога да кажа колко да цефките - 6, а краката са върху раменцата.
1
3
 
23
 
! Отговори
леле преди 7 години
Новина???? Че и водеща???? То вярно е че около празниците няма много новини, но все пак...хайде малко повече въображение ;)