Всичко тръгва от Париж: Тайнството на White Dinner

София ще бъде домакин на вечеря в бяло на 27 юли
Обновена: 24 юли 2017 15:25 | 24 юли 2017 15:25, Александър Попов
5
Всичко тръгва от Париж: Тайнството на White Dinner
Снимка: Паоло Фаретра

На 27 юли София ще бъде домакин на един уникален и спонтанен пикник. За първи път у нас ще се проведе изискана вечеря в бяло насред града.

Така столицата ни ще се нареди до градове като Париж, Барселона, Милано, Ню Йорк, Сидни, Хонг Конг, Хонолулу, Берлин, Хамбург, Торино, Токио...

Със сигурност сте получавали покани за партита със задължителен дрескод в бяло. Но White Dinner със сигурност е нещо различно и далеч по-завладяващо. Защото храната си я носиш сам, а до теб е близък човек. И имаш шанса да се запознаеш със стотици хора, които освен всичко са донесли и доброто си настроение.

Още по темата

Идеята за White Dinner се заражда в Париж. Преди 29 години група ентусиасти решават да си направят пикник под звездите в прочутия Булонски лес. За да се открият решават всички да са в бяло. И така се заражда традицията.

Все повече хора се запалват по идеята, която в един момент започва да се реализира в десетки други градове в цял свят. Рекордьори по масовост засега са в Кейптайн, където на вечерята в бяло се стичат 20 000 души!

Освен насладата от вкусна храна, среща с нови хора и приятното прекарване, White Dinner предизвиква и със своята потайност.

Локацията се пази в тайна няколко часа преди началото на вечерята, а до самото място те отвежда координатор. Идеята за споделеност, да седнат познати и непознати на една маса, хора, които имат същия мироглед като вас, е завладяваща и повод за запознанства и създаване на нови приятелства.

Празничната обстановка на вечерите в бяло се допълва от атрактивна програма. Така ще бъде и в София на 27 юли. Залезът на слънцето ще бъде посрещнат с лек джаз и саксофон, стрийт арт пърформанси, художници, музиканти и дисководещ с лежерна поп, соул, джаз и боса нова музика, обявиха организаторите.

Но все пак магията ще бъде направена от присъстващите, избрали да прекарат една нетрадиционна и вълнуваща вечер далеч от ежедневните проблеми и стрес.

За да станете част от това събитие с международна популярност, е нужна единствено регистрация на уебсайта на събитието. Днес е последният ден за регистрация и извършване на плащанията, тъй като организаторите затварят платформата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Вечеря в бялоWhite Dinner
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
4
 
! Отговори
манго преди 6 години
И яз ши дода да ямпо бели ***
2
4
 
3
 
! Отговори
я преди 6 години
голяма излагация е таз работа
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това в София кога ще се провежда??????