Кръшкачът се оправдава най-често: В задръстване съм!

Проучване разкрива как се извиняваме при забежки
13
Кръшкачът се оправдава най-често: В задръстване съм!
Снимка: flickr

Ако подозирате половинките си в изневяра, вероятно търсите издайнически признаци в действията или поведението им. В търсенето може да помогне британско проучване, разкриващо най-честите оправдания на кръшкачите, пише в. "Дейли експрес".

Според предишни изследвания минимум 45 процента от мъжете и 21 процента от жените са изневерявали в миналото.

Ново допитване сред 1500 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters показва, че най-голяма част от тях - 37 процента, оправдават забежките си с натоварения трафик. Така че ако половинката ви заяви "Попаднах в задръстване", трябва да ви "светне червената лампичка", че в същия момент вероятно се сдобивате с рога.

Предишни проучвания са установили, че Лондон е на седмо място в света по натовареност на пътното движение. От тази гледна точка не е чудно, че кръшкачите използват трафика като оправдание за прелюбодеянията си.

Една четвърт от изневеряващите се "извиняват" с посещения във фитнеса, а една пета - с продължила по-дълго работна среща.

В челната петица на най-често използваните от кръшкачите оправдания попадат също ходенето на кръчма и посещението на член на семейството.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Амока преди 6 години
Преди да преведете и използвате чужди новини малко поне помислете.Какви задръствания кво нещо да не сме в Пекин или Мумбай.В Токио, Лондон, Чикаго,Хонг Конг ?Може до Истанбул да сме отскочили, но не всеки ден все пак....
8
0
 
3
 
! Отговори
8 до 1 преди 6 години
До Как ли пък неЕй, голям специалист си евала!
7
2
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
В едно задръстване на магистралата една ми духа - на няколко пъти щях да тресна тоя пред мен.Задръстванията са кофти нещо, верно може да се плющят в тах
6
1
 
10
 
! Отговори
До 6 Анонимен преди 6 години
Как да е занижен процентът на жените тук става въпрос за о б в ъ р з а н и мъже ? Кой е казал, че жените с които изневеряват тези въпросните мъже са омъжени или обвързани ?!
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Процента на жените е силно занижен. Все пак тея мъже нали к***рвии жебрятт.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като ви кажат в задръстване съм- проверявате има ли такова в гугъл мапс :))
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В София се пътува по 2 часа, но до Пловдив е само един час.
2
5
 
24
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
ония ден се прибирам сутринта залян пиян и разправям на моята - с любовницата бях!тя ми се изсмя - виж се на квко приличаш бе, не можеш да ходиш, коя ще ти обърне внимание в тоя вид... другият път ще пробвам със задръстване, мое па да мине
1
8
 
17
 
! Отговори
Как ли пък не преди 6 години
У нас много рядко се случват такива тапи, че да оправдаеш времето, нужно за тайна среща.Ако не искаш да те спипат, направи така, че кръшкането да е в рамките на работния ден и колегите да знаят, че си отишъл някъде да свършиш нещо. Ти наистина направи това нещо, за да се отчетеш после в службата. Но трябва да можеш така да се организираш, че никой да не заподозре, че си правил още нещо.За командировките не коментирам, ако си ловък, ще направиш каквото искаш и никой няма да разбере.