8-годишно дете кара със 100 км/ч по аутобан в Германия

Спряло да си почине, защото му прилошало от скоростта
21 авг 2019 22:33, Нели Христова
15
8-годишно дете кара със 100 км/ч по аутобан в Германия
Снимка: Facebook

8-годишно момченце от Германия измина близо 9 километра по аутобан в Германия. То, както и семейният автомобил VW Golf били обявени за издирване от майка му.

Около час по-късно властите го открили - на отбивка за почивка по магистралата A44. Момченцето се отправило към Дортмунд. То признало на полицаите, че "просто искало да покара малко, но спряло, тъй като му прилошало от скоростта".

След това се разплакало.

По-късно, майката на детето обяснила, че то обича да кара блъскащи се колички, както и картинг и се учи да кара истински коли, но на територията на частен имот. Детето се е движело по аутобана с около 100 км/ч.

Полицията публикува разказа си за инцидента във Facebook заедно със снимка на момченцето. Обвинения срещу семейството няма да бъдат повдигани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
10
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
За германски аутобан си е карало направо бавно.
8
8
 
7
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
От какъв произход е детето?
7
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принципно зловеща история, която за щастие завършва с щастлив край. Има някои неточности в статията:1. Скоростта на е била 100 км/ч, а 140 км/ч - има разлика2. Било е около 0 ч и 30 мин3. Малкият действително е спрял колата на някакъв паркинг, защото се е почувствал зле и сега забележете: включил е аварийните светлини и освен това е извадил от багажника и поставил и предупредителния триъгълник - германецът си е германец. 4. В момента се проверява какво обвинение да се повдигне на майката.
6
3
 
8
 
! Отговори
От опит преди 4 години
Всеки германец се мисли за Шумахер.
5
4
 
18
 
! Отговори
хахо преди 4 години
Евала.И детето си е чисто арийче за срам на хейтърите по-долу.Ей за тва преди нашествието на неарийци,особено българи,руманци и прочее ***,Германия се славеше с най-малко катастрофи при липса на ограничение на максимална скорост на определени аутобани.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 9Че тука е по-зле бе, тук са 50%. Ти изобщо забелязваш ли шофьорите. Направи си аларма и на 16 септември гледай за какво става дума. Тук даже не ги спират на 9ти км, колкото искат си карат.
3
4
 
10
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БЕЗОТГОВОРНИ РОДИТЕЛИ КАК НЕ ГИ Е СРАМ
2
13
 
22
 
! Отговори
9 преди 4 години
Можете ли да познаете от каква раса е. Нали не си мислите че германче ще се качи на автомобил без родителите му да забележат. Една четвърт от населението на дойчланд са пришълци няма да е далеч времето когато името на германия ще се смени. Едно от тези които ще и сменят името е това неиндентифицирано извънземно. Честито на немцоите.
1
8
 
7
 
! Отговори
Банго преди 4 години
Дойчланд, Мойчланд...